• Hollyh

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel régbben voltam már nála párszor, ezért nagyon megörültem neki, hogy újra a hirdetők közt van és egy kicsit lehet nosztalgiázni. Többször próbáltam elérni telefonon, ami nem sikerült, végül VTR-en egyeztettünk egy pár nappal későbbi időpontot. Rendben ment minden.
  • Megközelítés:

    Parkolni a környéken nem egyszerű hétköznap, aki ismeri Újlipótvárost tudja mire gondolok, de mivel hétvége volt egyszerűen találtam helyet. BKK-val is könnyen megközelíthető pár perc sétával.
  • Helyszín:

    Lakás kisebb szegletében voltan csak, ami igényes volt, hiszen egy újépítésű házról beszélünk. Masszázsszoba elég pici, de a célnak megfelelő, a fürdő elég tágas és fényes, nagy ablakkal. Szájvíz, dezodor, tusfürdők, friss puha törcsi, minden van, ami kell ilyenkor.
  • Lány külseje:

    Már nem az első találkozásunk volt Hollyhval. Az 1 éves kihagyása alatt felszedett pár kilót, amivel tisztában is van, de jól áll neki és így is nagyon szexi. Igéző gesztenyebarna szemek, hosszú fekete haj, nagyok kemény kerek popó és formás tenyérbe illő cicik.
  • Erotikus masszázs:

    Ügyesen masszíroz nem csak az a nyomkodós fajta, ha kéred jól meg tud nyomkodni, ha éppen arra van szükséged. Egy ideje már hiányzott is, mert sportolás miatt becsomósodott a hátam. Ahol kell erősen masszíroz, amikor kell pedig gyengédebben. Nyaktól lefelé mindenhol átmasszírozott a fenék és comb résznél különösen jól esett a technikája. Utána viszonzás képpen én is megmasszíroztam kicsit, ami remélem jól esett neki :)
  • Levezetés:

    Fürdőből visszaérve Húsvét lévén elmondtam neki egy pajzán kis verset, amin jót nevetett és ajándékként kaptam két csokit (amit utólag is köszönök :) ). Itt kezdetét is vette egymás testének felfedezése állva a tatami mellett. Először csak finom csókokat loptunk egymás ajkára, ami egyre hevesebb csatába vágott át, miközben Hollyh alsó ajkaimat szívogatta én ahogy csak tudtam kapaszkodtam a fenekébe különben lehet elájulok az érzéstől :D:D. Egyre forrósodott a hangulat be is kellett a klímát kapcsolni, nehogy a végén még túlhevüljünk. Lehúztam Hollyh fekete pántos hálóingét majd kicsit barátkoztam a cicikkel amik nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Majd kértem forduljon meg és lehúztam a falatni csipkés francia bugyiját és kicsit megcsókolgattam azt a kemény fenekét. Ezután Hollyh már nem bírt magával, hát térdre huppant. Nos kérem szépen, ami ezek után következett az szerintem örökre bevéste magát a retinámba. A hölgyemény elkezdte a francia leckét pornós és barátnős effektekkel egyaránt. Hol szopogatta a makkomat néha tövig eltüntetve az egész szerszámot mélytorkos hanghatással, hol kicsit rúzsoztam ajkait farkam tetejével, ez leírhatatlan látvány mikor a barna szemeivel és igéző tekintetével teljesen elvarázsol, hol kicsit kézzel verte és közben szopkodta mutató és középső ujjam. Néha be benyúlt kézzel a farpofák közé és a zacsi is kapott ám rendesen a jóból. Ezt nem is lehet sokáig bírni kérdeztem hová szeretné a kölnit, mondta, hogy szájba. Hát én a kívántaknak eleget is tettem, akkorát robbantam, hogy hejj, Hollyh nem tüntette el a kisfickókat, mikor befejeztem fogta és kicsorgatta a szájból az egész csapatot melyek végigvándoroltak ajkaitól a csodás mellein pociján és combjain. Miközben én lihegtem mint egy öszvér, próbáltam lenyugtatni a 190-es pulzust, Ő erre fogja és még kicsit szopogatta biztos, ami biztos, hát nem lettem nyugodtabb :D :D. Ezután Szilvia segítetségével eltüntettük a kisfickókat, amik össze-vissza voltak Hollyh testén.
  • Elszámolás:

    Ár/érték arányban Hollyh a legkorrektebb hölgy akinél eddig voltam, pedig már pár lánynál megfordultam az évek során.
  • Összkép:

    Hollyh egy tünemény, úgyhogy vigyázni kell rá! Nem a futószalag típusú szolgáltató. Ha úriember vagy és tisztelettudóan hölgyként kezeled, akkor te is elégedetten fogsz távozni.
Happy Massage