• MELINDA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, hamar felvette a barátnője, kedvesen segített. Gyakorlatilag annyira jókorra sikerült időzítenem a hívásomat, hogy nem egész fél órán belül ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Kolosy térhez közel, sokan ismerhetitek. Én kocsival mentem, mázlimra pont volt parkoló is nagyon közel, különben azért azzal el ment volna az időm, mire le tudom valahova tenni.
  • Helyszín:

    Felső emeleti "bérlakás". Több szoba is volt, de nem találkoztam mással. Néhány rövidebb alkalomra lehetett csak hallani, hogy nem vagyunk egyedül, nem volt zavaró. A konyha nagyon szépen meg volt csinálva (tök mindegy a látogatás célját tekintve, de ez megragadt 🙂 ). Kádas fürdő, alap dolgokkal felszerelve, a célnak megfelelt.
  • Lány külseje:

    A képek, ahogy jelezve is van retusáltak. Más fahta sminkben volt így elsőre picit el is bizonytalanodtam, de alaposabb szemrevételezés után megnyugodtam, Melindával van dolgom 🙂
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba érve egy szép szettben várt, a színét nem jegyeztem sajnos meg. Bementünk a szobába, kaptam türcsit, gyors zuhany után ő már felkészülten, csak egy bugyiban várt rám. Felfeküdtem a padra és krémmel masszírozott. Nem volt túl erős, sem csak simogatós, olyan közepesen dolgozott meg. Nem kérdezte milyen legyen, de nekem akkor pont jól is esett így. Finoman betakart, ahol éppen nem foglalkozott velem. Egy finom talpmasszázst is kaptam. Közben végig kellemesen elbeszélgettünk.
  • Levezetés:

    Mivel 1,5 órára mentem, az elején megbeszéltük, hogy nem 2x-i, hanem a végén egy elnyújtottabb franciában lesz részem. Volt a szobában egy nagy sarokkanapé, oda szépen befészkeltem magam a fordulás után, ő előttem egy párnán helyezkedett el és vette kezelésbe az addigra már erősen ágaskodó férfiasságomat. Így kezdtük el, majd mikorra kellemesen tűzbe hozott, kérésemre picit megvariáltuk. Felálltam (mármint a lábamra is 🙂 ), ő lent maradt, csak megfordult és így folytattuk. Annyira elkaptuk közösen a fonalat, hogy picit ritmikusan, ha úgy tetszik egy nagyon enyhe áthallás volt így a kényszerfranciába, de abszolút számára nem erőszakos vagy durva jelleggel. Nem is szólt érte, mondjuk nagyon figyeltem, hogy óvatos legyek! Így is lett végem, az eleje még az ajkai közé, majd a folytatás, cicikre folyt, de nem hagyta hogy "piszkos" maradjak, szépen a nyelvével és ajkaival letörölgette azért még utána. Kaptam törlőt a biztonság kedvéért, majd újra zuhi, puszi, ölelés és véget ért a randink.
  • Elszámolás:

    A végére maradt az elszámolás, nem is esett szó korábban róla. Amit a telefonban a barátnő mondott, rendben volt, extrákról egyszer sem esett szó. Mivel hirtelen tudtam menni, sietve, így a címletproblémámat is megoldotta kedvesen.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, közvetlen, őszinte hölgy. Nekem jól esett, amiért mentem, megkaptam.
Happy Massage