• Lilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, megbeszéltük az időpontot, miután elintéztem teendőim már nála is voltam. Tíz perccel előtte megcsörgetett, hogy jövök-e már. Mondtam hogy félre beszéltük meg, addigra ott is voltam.
  • Megközelítés:

    A Bikás park közelében, egy nyugodt helyen található a ház. Kijött elém, természetesen utcai ruhában, ügyel a diszkrécióra. Könnyen megtalálni a helyet, én ugyan BKV-val mentem, de parkolni is egyszerűen lehet.
  • Helyszín:

    Kívülről szép ház, amit Lilla jelenléte tesz belülről is széppé, nem a tulaj... De nem háztűznézőbe mentem, hanem miatta. Egy picike szobában voltunk, a ruhámat egy székre tudtam lepakolni. A kis szobában egy egyszemélyes ágy a tetthely, ami megóv attól hogy mellettem feküdjön(mivel úgy el se férnénk :D) és arra sarkall hogy egymásba gabalyodjunk. Szóval az ágy is azt akarja...
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken ez biztos és az arckitakarástól sem kell tartani, helyes arca van! Igazán magas lány, hosszú lábakkal, de a kedvencem mégis a természetes és tisztességes méretű mellei. Ráadásul van valami megfoghatatlanul kislányos bája, de ha a mellére nézek egyből tudom, hogy igazi NŐ!
  • Action:

    Csókokkal kezdtünk, csókcsata után mentem egyre lejjebb, felfedezni a testét. Mikor az ágyra feküdtünk még rajta volt a vörös bugyi. Aztán amikor levette, rá kellett jönnöm, hogy mennyire csikis. Milyen cuki, de így sajna a nyalakodásból kevesebb jutott.(kellett nekem szakáll.. de egy közelgő forgatáshoz van) Addigra már harcra készen álltam, ezért gumit kértem. Felhelyeztem a védőfelszerelést, majd segített berakni. Kedves gesztus. Aztán jött aminek jönnie kell. Nagyon jó benne lenni! Jó pár percre ment az action, amikor felvetette hogy váltsunk-e pózt, de addigra én már inkább bele akartam élvezni. Természetesen így is lett. Ezután még simogattam, csókolgattam és beszélgettünk egy keveset. Aztán sajnos mennem kellett. Öltözéskor nem találta a piros bugyiját, ami az ágyra lett helyezve.. Úgy megdöngettem, hogy az ágy mellé esett a fal felől a bugyija, ott találta meg. Még szerencse, hogy mi nem estünk le az ágyról szex közben, bár az nyilván feltűnt volna :D
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, ahogy be úgy ki is kísért az együttlétünk után a kapuig. Az összeget előre letettem neki az asztalra, amíg ott voltam el sem tette. A popsi lenne extra, de ezt nem kértem. Amit kiír, azt vállalja.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom, hogy kell még belőle és ez mindent elmond! Hogy ajánlom-e? Hát persze, csak kéretik nagyon vigyázni rá, hogy megmaradhasson ilyen kedvesnek, amilyennek megismertem. Csókollak drága Lilla, van még mit kipróbálnunk!
Happy Massage