• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem.🤗
    Remélem lesz még rá alkalmunk találkozni és megismételni minden jót ami történt.🤗
    Várlak vissza szeretettel.😊
    Csókollak.💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Volt olyan nap amikor nem sikerült elérnem, de volt olyan nap amikor szinte kapásból. Szóval lehet néha többet kell próbálkozni. Telefonon megkaptam a szükséges információkat, tájékoztatást mindezt kedves, normális stílusban, egyeztettünk is egy időpontot.
  • Megközelítés:

    13 kerület, Marina part, ezt szerintem nem kell ragozni közlekedés szempontjából.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, bent rend és tisztaság. A szobában van hely lerakni a ruhákat. Az ágy egy kellően nagy méretű és kényelmes francia ágy. A fürdőszobában maximális tisztaság és higiénia. Van kellő számú tusfürdő és szájvíz is. Mind a fürdő, szoba igényes, tiszta, minden ok.
  • Lány külseje:

    Dominika elég sok képpel hirdet amik visszaadják a valóságot. Dominika egy nagyon csinos fiatal hölgy, szép arc, hajzuhatag, magasság is nekem tökéletes. Amikor megérkeztem akkor valamilyen nagyon sexy fehérnemű szettben fogadott a képek alapján lehet sejteni, hogy miben. A külső mellet egy kedvességet, közvetlenséget kap az ember. Szóval azt kapjuk mint a képek alapján számítani lehet, sőt többet.
  • Action:

    Fürdőszoba meglátogatása után belekezdtünk a programba. Szerencsére megvárt, nem bújt ki a fehérneműből, így nekem kellet majd azt levenni. Ahogy beléptem a szobába odabujt, elkezdtük egymás simogatását, finom csókolgatását. A csókjait inkább finomnak mondanám nem az nagyon heves. Miközben simogattam, csókoltam levette a törölközőt, elkezdte kézzel izgatni az izgatni valót. Levettem a melltartót, csodálatos két iker tárult a szemem elé amit a természet alkotott. Mindenütt simogattam, csókoltam, tökéletes alakja van. Legugolt és szájába vette a farkam. Hol lágyan, hol hevesebben kapta be játszott vele, környékével is. Kicsit később az ágyra döntöttem, megszabadítottam minden ruhától és szájától indulva lefelé haladtam. Az ikreknél elidőztem amit úgy érzetem tetszik neki. Majd lentebb vettem az irány, lábait végig csókoltam majd kikötöttem a finom puncinál. Itt nem rontottam ajtóstól a házba, hanem folyamatosan egyre jobban, egyre mélyebben nyaltam. Egy idő után ujjam is beszállt a buliba és sikerült is neki jó pillanatokat okozni. Majd mondta, hogy újra ő jönne, hátra feküdtem és a farkamnál kötött ki újra. Itt változatos franciát mutatott be, hol enyhébben, hol hevesebben, hol kicsit bekapva, hol jobban, már-már mélytorok. Közben ha kellet egy kicsit irányítottam ami nem volt semennyire ellenvetésére. Egy idő után gumit kértem és kértem, hogy üljön bele. Az valami fenomális amikor egy ilyen fiatal és gyönyörű nő lovagol az emberen. Azok előjátékok után nem kellet sok, hogy egy hatalmasat élvezzek a gumiba. Itt még szépen levezetett majd tisztogatás. Regenerálódási időben felajánlott egy kis masszást amit elfogadtam. Ez finom volt, közben beszélgettünk egy kicsit, cseppet sem tolakodó, értelmes, kedves lány. Majd amikor éreztem az erőt belekezdtünk a második menetbe itt is hasonló formáció mint az elsőben kölcsönös nyalakodások, csókok, francia, nagyon jó franciája van amit újra megtapasztaltam. Egy idő után újra gimit kértem majd most missziben kezdtünk, ez sem volt kevésbé élvezetes mint a lovaglás. Lassabb, lágyabb tempóban kezdtünk, majd egyre hevesebben ami ellen nem volt semmi kifogása jött velem. Következett egy pózcsere, kutyusban folytattuk, azt a kemény és kerek popsit felém tolta és én meg finoman be (na nem a popóba), itt is lassan finoman kezdtünk, majd egyre hevesebben. Élvezte a dolgot, jött velem. Mielőtt végem lett volna, kértem, hogy szájjal fejezze be ami ellen nem volt kifogása. Gumit levettük és belekezdett a franciába, kezet nem nagyon használt (előzőekben sem). Teljesen végig vitte a dolgot és egy hatalmasat élvezetm a szájába, az élvezést követően nem hagyta abba, még levezetett illetve az utódokat sem láttam sehol, nem is rohant el. Szájjal teljesen letisztogatott.. Ezt követően egy kis pihenés, magamhoz térés majd konstatáltam, hogy az időnk is lejárt, így a fürdő felé vettem az irányt és dobtam egy gyors zuhanyt. Öltözés, búcsú, megbeszéltük még, hogy ismétlünk.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, az mint a telefonban helyszínen sem változik, amiről beszéltünk, vagy az adatlapon van mindent vállalt.
  • Összkép:

    Dominika egy rettentően csinos, sexy Nő, szép arccal, csodás hajzuhatag a külsőség mellet kedves és értelmes. A sexben odaadó, azon van, hogy nekünk jó legyen. Olyan akit az ember többször meglátogat és nem csak egy órára.
Happy Massage