• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Kedves Mate19918!
    Bizony nagyon jól éreztem magam veled :)
    Felejthetetlen ;) Köszönöm, hogy idődet nem sajnálva ilyen részletesen írtál. Millió csók

  • Egyeztetés:

    Egy ideje már a kedvencek közt szerepelt. De vártam egy jól megírt beszit róla hogy meghozzam a végső döntést. De nem érkezett, majd tett fel új képeket amik kezdtek meggyőzni, így gondoltam meg nézem a másik oldalon hogy fent van-e. Szerencsére ott is fent van és kicsivel jobb beszámolók vannak ott róla, és ráadásul egy olyan irótól akinek adok a szavára így már biztos voltam benne hogy hamar felkeresem. Tegnap délután úgy alakult a dolgom hogy este szabad leszek és gondoltam felhivom hátha ráér egy pár óra múlva egy randira. Kedvesen felvette a telefont es mindent elmondott amit tudni akartam. Igaz a bővebb infót már korábban lekértem.
    Meg egyeztünk egy pár óra múlvai randiban, és mondtam neki hogy egy vtr-t szeretnék küldeni hogy biztos legyen a szándékaimban. Amit hamar vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. a parkolás természetesen fizetős, de nem túl drága, igaz nekem nem kellett már fizetni mert este mentem hozzá. A házzal szemben volt is hely több autó részére is.Ha esetleg nincs hely akkor a szomszéd kisutcaban lehet találni. A GPS is pontosan oda navigált. Nagyon könnyű megtalálni a címet, ami egy forgalmas főút mellett van.
  • Helyszín:

    Régi 4 emeletes bérház.
    Lakásban mindenütt patyolat tisztaság van A fürdőben is több tusfürdő és szájvíz is található . A lakás minden célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben kád található.
  • Lány külseje:

    Nem arccal hirdet, így egy kicsit tartottam, de mikor megláttam megnyugodtam mert nagyon szép arca van. Óriási cicikkel és feszes sima bőrrel rendelkezik. Fekete fehérnemű szettben fogadott, amiben jól látszott hatalmas ikrei nagysága. Van mit fogni rajta, én pont ezt szeretem.
    Feneke nagyon gyönyörű hátulról és élvezett volt simogatni és később benne lenni.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, hívtam, elmondta a kapu kódot és az emeletett.
    Mikor felértem az adott emeletre, már nyílt is az ajtó. Bementem es megláttam Pankát. Miután bemutatkoztunk egymásnak, cipőt levettem és bekisért a szobába, ahol megmutatta hova tehetem le a cuccaim. Miközben vetkőztem le addig is beszélgettünk, majd megmutatta a fürdőt. Gyors lemostam az út porát, majd vissza mentem a szobába. Panka egy pillanat múlva már csatlakozott hozzám.
    Leültünk az ágyra és elkezdtünk ismerkedni egymással. Közbe simogattuk egymást, Panka keze néha eltévedt és a velem egykorút kezdte simogatni. Nekem nagyon nehéz volt tartani a szem kontaktus vele, a gyönyörű ikrek az arcom előtt voltak.
    Panka közbe megjegyezte hogy úgy látja a vérkeringéssel nem lesznek gondok. Mondtam neki hogy szerencsére nem volt gond még soha vele.
    Majd javasolta hogy menjünk feljebb az ágyon. Miután így tettünk, hamar a lényegre tért és birtokba vette a velem egykorút akit ekkorra már eléggé felhúzott.
    Nagyon finom és érzéki franciát kaptam, elég sokszor teljesen eltüntette a kis barátomat. Majd mikor feljött levegőért akkor nyálat csorgatott rá és újra teljesen eltüntette. Közben én a tükörből moziztam.
    Egyik kezemmel a fenekét simogattam majd elindultam a puncija felé és azt kezdtem el simogatni.
    Mikor kezdtem érezni ha így folytatja akkor hamar vége lesz az első körnek. Igy javasoltam neki hogy forduljunk és most én szeretném őt kényeztetni.
    Így is tettünk és elsőnek az ikreket kezdtem el kényeztetni ami úgy tűnt hogy Pankának is tetszik.
    Majd elindultam a puncija felé, és miután leértem egy nagyon szép és jó illatú punci fogadott. Nagyon finom is. Szépen lassan kezdtem el ténykedni, ami úgy tűnt élvezi a hangok alapján, de célba nem értem.
    Majd gumit húztunk és elsőnek nyeregbe pattant.
    Nagyon jó érzés volt a puncijába lenni. Szépen lassan mozgott, közben rám hajolt így a cicik a szám közelébe kerultek. Kaptam is az alkalmon és a számra is vettem őket. Közben a fenekét markoltam.
    Majd póz cserét javasoltam és misszibe helyezkedtünk át. Óvatosan becsusszantam a punciba újra és eleinte lassú mozgást diktáltam majd mikor kezdett megjönni kedves partnerem hangja is akkor kicsit rá gyorsítottam és egyre mélyebbre löktem be a kisbarátomat amit Panka nagy sóhajokkal jelezte hogy kedvére van amit csinálunk. A gyönyörű cicik le fel mozgásának látványa kezdte meghozni a vég kifejlettet ezért meg jobban rá gyorsítottam es végül egy hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott magában lenyugodni, majd következett a rom eltakarítás.
    Ezután megkínált innivalóval amit elfogadtam. A szünetben nagyon jól el beszélgettünk, nem volt semmi kínos csend. Nagyon okos és értelmes lányt ismertem meg.
    Végig simogattuk egymást.
    Majd mikor kezdtem újra fickós lenni ezt Panka is észre vette és egyre inkább a velem egykorút kezdte el izgatni. Rá kérdeztem hogy mit szólna kezdésként egy kis kényszer franciához.
    Kérdezte hogy szeretném. Én úgy döntöttem hogy legyen úgy hogy én állok az ágy előtt és ő pedig az ágy szélén ül.
    El is helyezkedtünk így, én megfogtam a fejét és a farkamra húztam és így dugtam meg a száját. Nagyon jól csinálta, néha lent tartotta sokáig majd kivettem a szájából és a mellei közé raktam a velem egykorút. Majd újra vissza a szájába és húztam rá a fejét, majd ismét vissza a cicik közé. Így elvoltunk egy darabig, majd hátra döntöttem és újra a lábai közé helyezkedtem. A gyönyörű punciját muszáj volt újra érezném. Nagyon finom puncija van. Próbáltam a csúcsig elvinni,még két ujjal is ujjaztam miközben nyaltam, de sikert nem értem el,de Panka megnyugtatott hogy nagyon jól csináltam és élvezte. (beírom annak hogy elsőnek találkoztunk és még lehet kell egy kis idő neki, emiatt is muszáj visszamennem, plusz pont hogy nem játszotta el, amit nagyra értékelek)majd gumit húztunk és mivel megbeszéltük hogy popsit is szeretnék igy egy kis síkosító a farkamra és Panka már be is pucsított. Óvatosan helyeztem be a velem egykorút majd mikor már teljesen bent voltam akkor lassan kezdtem ki be járatni, és ahogy egyre hangosabb lett Panka úgy fokoztam a tempót.
    Nagyon jó érzés volt a popsijába lenni, de még ebbe a pózban a punciját is ki akartam próbálni. Így gumi csere és most már a punciját támadtam meg.
    Panka nagyokat sóhajtott mikor mélyre löktem a velem egykorút. Majd mondtam hogy feküdjön hasra és most így hatoltam be. Így nagyon szűk volt, de valami fantasztikus érzés volt benne lenni. Egyre jobban csattogtunk így, és mikor éreztem hogy közel a vég akkor rá hajoltam és fokoztam a tempót és egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Mindketten mondtuk hogy ez nagyon jól esett mindkettőnknek.
    Újra rom eltakarítás, mivel már nem sok időm maradt, így még kicsit beszélgettünk majd felöltöztem és az ajtóban egy csókkal búcsúztunk el.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, mivel alapból 1 órára mentem de még a telefonban jeleztem ha jól megy a randi akkor hosszabithatunk. Így másfél órás randi lett plusz a vtr kedvezmény is járt ami plusz 15perc.
    A mostani Pesti átlag alatt van kicsivel.
    Egy extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Első randinak szerintem tökéletesen sikerült.
    Egy nagyon kedves lányt ismertem meg a személyében, akivel szerintem lesz még randink, rajtam nem fog múlni.
    Mindenkinek ajánlom aki szereti a nagy cicis hölgyeket és a barátnő feelinget keresi.

    Kedves Panka!
    Nagyon szépen köszönöm az estét, nagyon jól éreztem magam Veled, remélem hamarosan újra tudunk találkozni. Addig is millió csók 😘
Happy Massage