• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre felvette, kedves hangja van és elsorolt minden lehetőséget és extrát. Megbeszéltük az időpontot, szerencsére hamar tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Újépítésű épületegyüttes, a táblázás lehetne egyértelműbb de azért meg lehet találni. Autóval a parkolás fizetős, de nagyon könnyű helyet találni, egyébként BKV is van a közelben pár perc sétára.
  • Helyszín:

    X-edik emeleten van a rendelő, lift visz fel. Az egész ház nemrég készült el, ezért minden új. Szobában nagy francia ágy, tükrös szekrény (nagy plusz pont!), még a ruhákat is van mire lerakni. Fürdőszobában bőséges tusfürdő választék, szájvíz, minden amire csak szükség lehet. Amikor bekísért összefutottam a barátnőivel, ami egy kicsit zavaró lehet, ha valaki nagyon érzékeny a diszkrécióra.
  • Lány külseje:

    Ahogy a leírásban is írja, egy szexre éhes anyuka, igazi MILF. Arckitakarás mindig lutri, de nem kell tartani tőle, dögös arca van. Has tájékon látszanak a szülés nyomai, de egyáltalán nem zavaró, a feneke kemény markolnivaló, a mellei meg külön fejezetet érdemelnének, nagyok, természetesek, de nem lógnak, szóval amikor megláttam már tudtam, hogy be akarok kerülni közéjük.
  • Action:

    Érkezés után bekísért a szobába, megbeszéltük a lehetőségeket és hogy mit szeretnék. Ha jól emlékszem előre kérte a csokrot, de ez engem nem zavart, majd elküldött fürdeni. Mire visszaértem már nem volt rajta semmi, letepert az ágyra és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni. Közben felfedeztem a testét, a melleivel nem bírtam betelni. Már nagyon kívántam a száját, el is kezdetet franciázni, amit nagyon nagyon jól művel, pont úgy, ahogy szeretem. Mélytorok az nem kamu és a kényszerfrancia is mehet, nagyon lelkesen és ügyesen tud szopni, és ahogy kivettem a szavaiból ezzel tisztában is van. Beraktam a mellei közé is, ezt nem szabad kihagynia senkinek, aki meglátogatja Kamillát. Felpattintottunk egy gumit, volt misszi és doggy, ott is lelkes, nyögdécsel, de annyira jó volt a francia, hogy visszakéredzkedtem a szájába. Egy fokkal nagyobb fokozatra kapcsolt, rágyorsított kicsit és végem is lett mint a botnak. Teljesen kifacsart.
  • Elszámolás:

    Minden ami az adatlapon van valós, egy extrát vettem igénybe, ezért a szolgáltatásért korrekt virágcsokor.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Kamillánál, teljesen elégedetten és kifacsarva távoztam. Akinek bejön ha egy dögös MILF kényezteti, annak ajánlom, hogy tegyen egy próbát, nem fog csalódni.
Happy Massage