• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján kora délelőtt telefonon egyeztettünk. Könnye ment a kapcsolt felvétel. A hirdetését az oldalon láttam. Korrekt tájékoztatást kap az érdeklődő. Én többször voltam, így csak az időpontot beszéltük meg.
    Rugalmasan kezeli az időpont egyeztetést.
  • Megközelítés:

    A megadott cím egyértelmű, könnyű odatalálni. Én kocsival mentem, parkolóhelyet mindig találni. Nem fizetős. BKV-t nem ismerem, de a közelben láttam busz
  • Helyszín:

    Újszerű családi ikerház, két szintes. Diszkrét bejutás, nem átjáróház. Az emeleten van a randiszoba és a fürdőszoba. A fürdőszobában kád ahol tusolni lehet, tömbfajta tusfürdő és szájvíz van. A szobában nagy franciaágy. És egy tükrös szekrény található. Acélnak megfelel.
  • Lány külseje:

    A képei, amiből sok van az oldalán megfelelnek a valóságnak. Szerintem élőbe még szebb.
    Alacsony sportos alkatú lány Karen. Kedves arcú, szőke lány. Szép cicik, igaz szilikonos. A popó a kedvencem, nem győzöm csodálni. Másik kincse Karennek az aranyos pillangós punci.
  • Action:

    Megbeszéltük mi történt az utolsó találkozásunk óta. Kaptam tiszta törölközőt, gyorsan elintéztem a tisztálkodást. Karen is egy percre igénybe vette a fürdőszobát. Az ágyon egymás mellett feküdtünk és simogattam csodás testét, szereti a gyengéd kedveskedést. Majd elkezdtem puszilgatni a ciciket, haladtam dél felé és elértem célomat a csodálatos puncit. Nyelvemmel kényeztettem, itt hosszabb ideig elidőztem, nagyon szeretem ezt csinálni és nagyon izgató is a csodás punci. Remélem Karennek s jólesett a ténykedésem, a jelekből erre következtetettem. Ezután Karen vett kezelésbe. Nagyon jó, finom és változatos franciát kaptam, sokszor molytérkos verziót. Nagyon felizgatott, kértem a védőfelszerezést. Először meglovagolt. Nem a kivégzésemre törekedett!!! Figyelte, hogyan jó nekem, úgy diktálta a tempót, hol lassabban hol gyorsabban. Majd kértem váltsunk, én kerültem felülre, nagyon kellemes volt ez felállás is, Karen lába kis idő múlva a vállamra került, nem is bírtam sokáig, végem is lett. Karen hagyott időt lenyugodni. Sajnos nagyon gyorsan eltelik az egy óra, már csak egy kis beszélgetésre maradt időnk.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt elszámolás, nem kéri előre, igaz már kis ideje ismerjük egymást. Nincs lehúzás, amit megbeszélünk az van. Extrákat nem vettem igénybe, teljesen kielégítő amit alapban kínál.
  • Összkép:

    Karen csodás partner. Teljesen azt kaptam ami az én igényem, amiért már többször meglátogattam. Odafigyel az igényeimre, teljesen kielégülve távoztam tőle, ez nem csak a testi kielégülésre vonatkozik. Valószínűleg a többszöri randik alkalmával megismerte igényeimet és teljes mértékben partner.
Happy Massage