• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Linda hirdetésére a napokban lettem figyelmes az oldal böngészése közben. Ugyan mostanában a masszázst részesítem előnyben, de kedvet kaptam a másfajta élvezetekhez. Szóval Linda képei ekkor kerültek a látómezőmbe, és - bár túlnyomó többségében szerintem retusáltak - megtetszettek. A beszámolóiban sem találtam "kivetnivalót" :-) , így elhatároztam hogy teszek egy próbát, és tárcsáztam. Első próbálkozásra elértem, és egy órán belül tudott is fogadni. A telefont Linda kezelte, Ő tájékoztatott a szükséges tudnivalókról, kedves, "csilingelő" hangján.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület új "Csodaországa" amit hűen tükröz az utca neve is. GPS ismeri, és szerintem közülünk is sokan már. A házak környezete is "magántulajdon", így a parkolásért mindig fizetni kell, de így legalább van hely, és még válogatni is lehet közöttük. BKV járatairól sajnos nem tudok felvilágosítást adni, de az utcában egy buszmegállóban több ember is várakozott, szóval létezik ilyen opció is ...
  • Helyszín:

    A lakás egy szalon, három szobával és két fürdővel. Igazából masszázsszalon, és Linda kivételével tudomásom szerint minden lány "csak masszőz", a megadott, aktus nélküli levezetési opciókkal. Lindánál viszont elérhető az aktus is.
    A lakás egyébként magas emeleten, folyosó végén található. A diszkréció megfelelő, csendes hely, bár szerintem most én voltam az egyedüli vendég, mert másik cipót nem láttam.
    Linda szobájában tatamin zajlanak a majdani események. A tatami végénél, a fejünk mögött van tükör is (amiben így sajnos semmit nem látni).
    A szoba felszereltsége szokásosnak mondható: szobainas, szék a holmiknak, hangulatvilágítás, halk zene, tisztaság.
    Az általam használt fürdő zuhanykabinos, megfelelő számú tisztálkodószerrel, száraz kilépővel, ... higiénia OK.
    Törölközőt szépen hengerben összetekerve, frissen, illatosan kaptam ... és járt új darab a randit lezáró fürdéshez is.
  • Lány külseje:

    Szokásos módon az ajtó mögé bújva várt Vendéglátóm, egy hófehér fehérneműben és egy átlátszó fehér "köntös" vagy "body" féleségben, cipő nélkül. Magas, karcsú lány, hosszú sötét hajjal, szép szemekkel. Arca nekem kifejezetten tetszett, amihez viszont egy kicsit "szigorúbb" tekintet párosul. A cicik egy kicsit kisebbek, és nincsenek "teljesen kitöltve".
    Az már csak szeánszunk alatt derült ki, hogy Linda egy kedves, figyelmes, de elég határozott jelenség.
  • Action:

    Szabadidőm megint csak egy rövidebb szeánszot engedett, de Linda így is szakított időt mindenre. A fürdőből visszatérve hanyatt fekvés a tatamin, és kezdődött a határozott koreográfia szerinti action.
    Linda bugyiban a lábaim közé telepedett, és először kaptam egy comb masszázst, ami kellemes volt: se nem túl erős, se nem az az éppenhogy "cirógatás" ... pont jó, kis beszélgetéssel és krémmel kiegészítve. Egy idő után a simogatás lágyabb irányt vett, és egy "bizonyos" területre kezdett koncentrálódni ... áttértünk egy krémes / olajos kézi kényeztetésre, majd amikor a "harckészültség" teljessé vált, Linda felpattintott rám egy óvszert. Itt próbáltam "segíteni", de mondta hogy ne, majd Ő csinálja ... Ekkor került le a bugyi, és oldalról mellém térdelve kezdetét vette egy óvszeres franciás kényeztetés. (Lindánál csak óvszerrel elérhető ez az opció, de ezt már telefonon-, és megérkezésemkor is tisztáztuk,, nem ért meglepetésként, nekem így megfelelő volt.) Próbáltam simogatni Lindát közben, de nem igazán helyezkedett úgy, hogy az intim részekhez hozzáférjek. Próbáltam Őt finoman "elmozdítani" de nem volt rá vevő, így csak a popsit tudtam elérni (szólni meg nem akartam). A franciás kényeztetés egyébként kellemes, és vizuálisan is jól követhető. Kis idő múlva jeleztem is behatolási szándékom ... a misszionárius pózt választva kezdésképpen. Itt kaptam az óvszerre talán síkosítót és Linda alám helyezkedett. A "beigazításnál" igyekeztem ismét segítségére lenni, de itt is mondta hogy ne, majd Ő ...
    Az action kellemes, Linda jól irányítható. Itt már igazgathatom Őt, pakolgathatom a lábait, és a tempó sincs ellenére. Nem igazán látszik rajta hogy élvezné a dolgot, és nem is "játssza el". Úgy helyezkedünk hogy minél többet láthassak ténykedésünkből (a ki/be mozgásból) ami meg is hozza az eredményét. Pózt sem váltunk, így lesz végem. Linda nem siettet, hagy lenyugodni magában...
    Aztán a szokásos "romeltakarítás" fürdés, öltözés ...
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt. Ugyan először találkoztunk, de szóba sem került a randi végéig ... utólagosan került átadásra az ajándék.
    Az összeg az oldalra kiírtnál egy rózsaszállal több volt, de ezt az időpont egyeztetésekor tisztáztuk. A telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak ...
  • Összkép:

    A randinkon nem kértem külön semmit, de mégis kicsit "túl" kötöttnek éreztem a koreográfiát. Ez nem "hiba", nem szemrehányás, csak egy érzés amivel távoztam.
    Mindent összevetve egyébként jól éreztem magam, de nem leszek visszajáró.
Happy Massage