• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor először hívtam még egészen normálisnak tűnt , aztán kiderült ,hogy tévedtem .
  • Megközelítés:

    Ezt a részt soha nem fogom megtudni. Valahol a városban... vagy a környékén.. Nem adott lehetőséget.
  • Leírás:

    A megbeszélt időpont előtt fél órával (16:30) hívtam. Felvette. Mondtam, ki vagyok és mit beszéltünk meg néhány órával korábban. Nemes egyszerűséggel közölte nem emlékszik, hogy mi bármit is megbeszéltünk volna. Ugyanarról a számról hívtam ugyanazt a számot és természetesen számkijelzéssel, mint azt a hirdetésében kéri. Kértem, emlékezzen vissza vagy nézze meg a híváslistáját, amiben kell, hogy szerepeljen a számom. "Neki nincs ideje ilyesmikre, tele van a naptára időponttal és kéri ne tartsam fel" De velem beszélte meg, hogy 5-re megyek. Én vagyok az ötórási vendége! -próbálkoztam. Ötre senki nincs beírva neki. És nem férnék be mégis, ha már amúgy is üres az időpont és az én időmbe sem fér bele, hogy újra végighívjam a városban található masszőzöket? Nem, mert egyik régi vendége pont most küldött üzenetet, hogy indul hozzá. (!)
    Erre nem tudtam volna kultúráltan válaszolni, inkább elköszöntem tőle.
    20 perc múlva egy hirtelen ötlettől vezérelve egy ottani ismerősöm mobiljáról megcsörgettem. Felvette. Némi hangszín változtatással érdeklődtem, hogy mikor tudna fogadni. Érdekes módon jelezte, hogy akár most is tudnék menni hozzá. Erre eredeti hangomon rákérdeztem, mi van a régi vendégével, aki miatt nem fogadott. Nemes egyszerűséggel rám tette a telefont és onnan nem is vette fel.
    Engem speciel nem kicsit háborított fel ez az elintézési mód. Valójában abban reménykedek, hogy "csak" a telója mondta fel végleg a szolgálatot és ezt csak hónapok múlva fogja felfogni és addidig senki nem éri majd el. Így kénytelen lesz magától befejezni ezt a pályafutást. Bár félek, ez csak hiú ábránd és addig még sokan járnak hasonló módon mint én.
Happy Massage