• MÓNIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam Mónikát a zöld villogó bíztatására és elsőre felvette, kérésemre 18 órai kezdésben egyeztünk meg, amit valamivel később szintén kérésemre előre hozhattam egy órával. Mónika rég óta a kedvencek közé tartozik, többször találkoztunk már, igy sok kérdésem nem volt az időpont egyeztetésen kivül.
  • Megközelítés:

    Alapból a Bkv-t használom a városban, eképpen most is. Kis földalatti és 4-6 villamos a Margit híd budai hidfőig, innen vagy gyalog vagy 1 megálló busszal és már ott is vagyunk. Parkolni napközben kicsit macerásabb viszont bíztonságos a közeli rendőrség okán.
  • Helyszín:

    A lakásba két zárt és kapukódos ajtón keresztül jutunk lépcső használata nélkül. Az előszobából nyilik több helyiség és a picinyke ülőkádas zuhanyzó, amiben állni is csak szoros vígyázzban lehet. Túsfürdő, szájvíz, dezodor kinálat amit csak kíván az oda betérő vendég. A tethely félszoba méretű de kényelmesen elférhető, középen maszpaddal az oldalfalakon egy nagy méretű a másik oldalon mozaik tükörrel és színes ledlámpácskákkal. Jelen van még egy puff, szobainas és polc. Ezenkivül kíváló fűtéssel. A led vílágitás az egész lakás díszitője ha valaki gyorsul erre, itt kedvét leli.
  • Lány külseje:

    A lényeg azonban Mónika, akit még korrábbi rendelőjében ismertem meg, ezért nem lepett meg kedvesen szép arca, félhosszú sötét haja formás és csínos alakja hosszú szép formájú combjai, egyik lábán es karján finom, nem túl nagy viszont szexi tetoválással ami azok számára is elfogadható akik nem kedvelik a tetkós lányokat. Én igen. Mónikának szép és formás nőiesen érett mellei vannak amit erősit vékony kis lesszállós pályás szeméremdombja amit én szintén izgatónak találok. Mónika megadott kora túlzónak tünhet, mért sokkal fiatalabbnak látszik, engem nagyon emlékeztett az arca, a nevezetes olasz vendéglős feleségére aki színtén eléggé ismert.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdésem után, gyors megbeszélés amelyben egy órát és egy extrát- a pucér variánst- kértem és megynyugtató módon kaptam igéretet a dolog realizására. Ezt már többször vettem igénybe és nem kis izgalommal helyezkedtem el a masszázspadon hisz tudtam miben lesz részem. A események a masszázzsal kezdődnek melyet egy lágy hát és nyak simítással indit Mónika később a lábakkal folytat ügyesen vegyítve a szakszerű gócpontok kígyúrásával, de mindvégíg megtartva- és inkább ez jellemźő- a finomra hangolt erotikusabb érintésekkel.Mivel már többször volt szerencsém Mónika kezei között lenni igy mondhatom hogy a masszázs utolsó hasonfekvő részének a vége, változó. Volt amikor a lábaim végeztével a combokon túl szaladtak a kezei érintve a zsacsikat, eleinte félénken és tétován később a cerkát is megfogva és hátrahúzva, kényeztette hosszan azt aminek tényleg olyan ráhatása van az arra vágyó kuncsaftnak, hogy minden szégyen érzetett félre téve négykézlábbra áll és nem sok hiányzik hogy a hangok is hasonlitani kezdenek e nemes állat által hallatottakra.
  • Levezetés:

    Na de most nem igy történt a combjaim végén nem jött a paci póz csak egy szimpla megfordulhatsz, ám az ezutániakat sem szabad lebecsülni mert hanyfekvésben folytatodott a finom simizés a lábfejtől a combokon keresztül az ágyékomig és itt Mónika kezei ügyesen kezdtek körözni a farkam körül, hasonlóan a cápához aki a az áldozatát kerülgeti. Csakhogy itt az áldozat nagy kézséget mutatott hogy végre el legyen kapva. Mónika lingam masszazsát elképesztő szakértelemmel hajtja végre, a cerka ha tudna, a boldogságtól könnyezne, de erre csak kb 15- 20 perc után kerül sor mert közben simitva van fentről lefelé, hátra fektetve, fel le simitva, ügyesen körözve az ujjacskák a makkon, néha a zacsi is majd marokra fogva erősebben majd ismét lágyabban es igy tovább a végkifejletig. A dolgot csak fokozza, az extra, a Mónika meztelen teste, amit szabad símogatni érintve majd mindent, a punci környékén kicsit összezárnak a combok ha hátulról tamad a kezem, a cici bimbók viszont izgatóan keményednek az amúgy selymes bőre izgatottan borsokázik, bár számomra eddig nem derült ki teljesen hogy a jó érzéstől vagy a rossztól, mert Mónika amilyen odaadással és szakértelemmel masszirozza a cerkát és valóban érezhető az átélése a mosolygós tekintetében is, egyébb tekintetben például a kölcsönösségben igen visszafogott. De jól esik az embernek az efféle kényeztetés,amikor csak a saját örömének élvezője. És most előszőr már amikor azt gondoltam hogy a mennyekhez közeledek farkam különböző simogatásaitól mert még volt néhány perc hátra, megkértem Mónikát ha lehet jöjjön a kettes számú extra, a francia gumiban, ami számomra nagy kihivás mert kicsiny farkam hasonlóan viselkedik a gumitól mint ördög a tömjénfüsttől, csak picinykém eltünik. Igy kiváncsian vágtam bele a számomra kíhivásnak tünő feladatnak..... azonban Mónika most is csodát tett és nem csak a síkeres öltöztetéssel, de határozottan kiváló francia tudásával is ami végül is feltette az i re a pontot. Ezúton is köszönöm a plusz élményt. Mosakodásra már csak otthon került sor, da Mónika még szárazra törült még egy törcsivel is.
  • Elszámolás:

    A két extrával kibővitett egy óra virágszálait a polcra helyeztem a távozásom előtt amit Mónika ott léyemkor meg nem tett vázába. Nagyon szeretem a Mónika által nyújtott mag szintű élményt igy szerintem a viszonzás teljes mértékben mégéri
  • Összkép:

    Mónika noha visszafogott szeansz közben, de előtte és utána nagy kedves, közvetlen és barátságos. Aki szereti a lingam masszázst nem teljes kölcsönöséggel, és nekem szükségem van erre is, annak szívből ajánlom, mert egy órában még extrák nélkül is hatalmas élvezetben lehet része a vendégnek, nekem, egy vonzó kellemes nő kezei által
Happy Massage