• Nadin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, azonnal felvette, bájos kedves hang amit már tudtam mert nem először voltam nála:
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, parkoló csak fizetös van amúgy villamos, busz is megy nem messze.
  • Helyszín:

    Rendes lakás szobával, fürdövel. nem a luxus kategória de valaha jó , polgári lakásnak számíthatott. nekem különösen tetszett a magas beltér s a tágas szoba.
  • Lány külseje:

    Nadin mint mindig most is fantasztikusan nézett ki, feszes mindene, csinos, kedves a mosolya....hát nem lenne nehéz beleszeretni.
  • Action:

    Érkezésemkor átlagos utcai ruhában fogadott, egyböl hízelgö volt, örültünk egymásnak abszolút természetességgel közeledett tökéletes barátnö feeling érzését keltette. Mivel rég találkoztunk az ágyra heveredtünk, beszélgettünk s közben itt ott érintések, simogatás, mosoly....hmmmmmintha a barátnömnél lettem volna. Aztán én nem birtam magam türtööztetni egyre jobban közeledtem érintéseimmel ammire jól reagált. Ruhából kicsomagoltuk egymást, majd egy közös fürdéssel folytattuk , fantasztikus aurával rendelkezik, simul, mosolyog csintalankodik. Pontosan tudja hol miből mennyit kell bevetnie hogy felhúzza a partnerét. Miután kellően elszórakoztattuk egymást az ágyra heveredtünk, s érzékien simogattam kezeimmel feszes melleit, bimbóját izgatva majd ajkaimmal is izgatva....lefelé haladva orális kényeztetésben részesítettem hosszabb ideig, maga a látvány nyelvem csiklandozó érintése majd olykor mélyre hüvelyébe nyalva éreztem édes nedüjét. Igazából már itt túlzott izgalmi állapotban voltam. Azt gondolom tetszett neki de a csúcsra nem sikerült juttatni. Elég érzékeny volt mindenhol amit jelzett is mivel röviddel a napjai elött áll s ilyenkor mindig érzékeny. Ez engem nem zavart. Állapotomra való tekintettel szájával felpattintotta a védöfelszerelést majd orál kényeztetésbe kezdett. Jobban tetszett volna naturban de valahogy ugy éreztem ezt miost valamiert nem preferálta. Egy kis sikositoval hamarosan rám csúszott ill én belé majd misszi pózban folytattuk a tevékenységet ami nem tartott sokáig mert egy hatalmasat élveztem.
    Nagyon izgató volt benne lenni testemmel böre minden részecskéjét érezni. hagyott lenyugodni, kis beszélgetés következett s az idö végett lassan kezdtem szedelözködni.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, Pesti átlag, elöre rendeztem bár ez nem volt kitétel. Mondjuk már ismerjük egymást.
  • Összkép:

    Mindenképp visszatérek, nekem az egyik legértékesebb partnerem
Happy Massage