• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam , regebben heti vendeg voltam , meg videkre is lementem hozza, egy egesz estes programot egyeztettem le vele
  • Megközelítés:

    Nalunk voltunk , 13kerulet duna plaza mogotti reszen lakom.
  • Helyszín:

    Hat mivel nem reg koltoztem be egy ket aprosag meg hianyzik , de beszereztem a kedvenc tusfurdojet(nivea) meg minden aprosagot amit kert tolem.
  • Lány külseje:

    Igazi nehez bombazo, telt formas testtel rendelkezik hatalmas keblekkel . Egy miniruhaba erkezett +magassarku amivel pont egy magasak voltunk.
  • Action:

    Hosszu csokkal koszontottuk egymast mikor megerkezett hozzam, majd elment a furdobe atoltozni. Felkapott egy combfixet es egy szexi fehernemu szettet. Egybol letamadtam szenvedelyes csokolozasba kezdtunk majd elterultem az agyamon. Egybol racuppant a farkamra es egy bonyalas franciaba kezdett ami nagyon jol esett szamomra . Egy hosszu francia utan ciciszex kovetkezett amit nagyon elveztem de meg nem szerettem volna tuzijatekot. Gyorsan gumit huztunk es hatulrol megpakoltam jo kemenyen erre biztatott is eleg rendesen kozben a hatalmas melleiben kapaszkodtam , vegul ebbe a pozicioba egy hatalmasat elveztem . Elmentunk egy kozos zuhira , egy ket perc mulva megerkezett a vacsi a kozeli etterembol , Natasam lazac steaket evett salataval , en egy orias becsi szeletet ettem petrezselymes krumplival melle pezsgoztunk is. Eleg gyorsan elfogyott a vacsora melle az 1uveg pezsgo is. Natasa elterult a kanapen es ramparancsolt nyaljam ki jol mielott ujra kemenyen megdugnam. Keresere egybol nyelvmunkaba kezdtem amit az ujj munkammal vegyitettem. Hangos sohajok kovetkeztek majd kerte nehogy abba hagyjam egy ket perc mulva hatalmasat elvezett. Hasra dobtam atmaszirozott ami nem sokaig tartott mert mindig a farkam fele tevedt keze aminek nagyon orultem. Elkezdte a farkamat a kezevel verni aztan ujra a mellei koze kertem magam. Ciciszexet meg videoval is megorokitettem amit kesobb meg is neztunk kozosen. Ciciszex utan gumit huztunk es megkertem ulljon a nyeregbe. Egybol bele huppant es kemeny vagtaba kezdett Natasa , kozben en a melleit markolasztam , feneket is jo kemenyen markoltam biztattam tovabb lovagoljon , jo hosszu menet volt kicsit nehezkesen sikerult elelveznem de natasa nem adta fel a lovaglast es vegul egy hatalmasat lottem a gumiba. 2-3percig meg rajtam ullt miutan elelveztem kozben igy csokoloztunk. Ujra kozos tusi itt a puncijat ujjaztam o meg a farkamat markolaszta es szajaba vett a zuhany alatt. Francia utan besegitettem neki kezzel es a melleire vertem a vegtermeket. Ezek utan egyutt elfogyasztottuk a csoki tortat ami nalam volt. Kis pihenes beszelgetes kovetkezett majd egy uveg bort bontottam es azt kortyoltuk . Miutan kipihentem magam egy 69es pozicioval kezdtunk majd kimentunk a konyhaba es felraktam a konyhapultra Natasat es ott dugtam meg szembol. Eleg hosszu menet volt ez is de kitartoan biztatott Natasa hogy sikerulni is fog befejezni es sikerult is.
  • Elszámolás:

    Extrak nem voltak. Vegen adtam oda neki adtam hozza meg taxira valot is
  • Összkép:

    Nagyon kellemes es hosszu este volt . O is boldogan tavozott tolem.
Happy Massage