• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, majd pár üzenetet váltottunk. Már ismerjük egymást, bár hosszú ideig nem találkoztunk (2 év), mindez meg sem látszott. Nagyon nyitott, közvetlen csajszi. Örülök, hogy ilyen lány van az oldalon.
  • Megközelítés:

    Én kocsival érkeztem a helyszínre munkából. Könnyen találtam parkolóhelyet, ami fizetős ezen a részen. Ha valaki, tömegközlekedéssel menne, semmi gond közel a metró és onnantól csak pár perc séta.
    Cím egyértelmű, új építésű lakótömb.
  • Helyszín:

    Teljesen új lakópark egyik épülete. Szép, új dizájn, modern lakás. Higiénia teljesen rendben van, másfélszodás kis csini csajlakás. Nekem nagyon bejött. Rend és tisztaság mindenhol.
    Fürdő patyolat tiszta, tusfürdő több márka, bőven volt választék. Minden a legnagyobb rendben.
  • Lány külseje:

    Megérkezésemkor egy szál köntösben nyitott ajtót, nagyon szexi ruhadarab :-) ismerős volt már régről! :-) Fekete hosszú haj, kemény szilikon mellek, formás popsi, tetkók a helyén... elég sokat lefogyott, nekem akkor is nagyon bejött most is nagyon bejött... most így visszagondolva, kár, hogy 2 évet kihagytam.
  • Action:

    Először elhelyeztem a rózsacsokrot, hogy később ebből ne legyen gond, majd leültem egy pohár víz mellé és egy kellemes hangulatú beszélgetés közben frissítettük egymást, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Ezután mentem zuhanyozni. Vastag törölközőt kaptam és irány a fürdő. Tusfürdők közül lehet válogatni, szerencsére volt a sajátomból is. Gyors zuhany kötelező szájfrissítés és irány a szoba. Előtte tükör előtt nézegettük egymást, hogy passzolunk egymáshoz, szerintem elég jól.
    Megszabadult a köntöstől és fehérneműjétől majd egymás mellé feküdtünk az ágyon és simogattuk egymást. Elkezdtünk csókolózni, közben már odalenn elég kemény voltam, és hirtelen leváltott, hogy szájjal kényeztessen. Közben a fenekét simogattam testét fedeztem fel, ő meg szájjal kényeztetett. Nem engedte mélyre, de nem is vágytam most rá, csak arra, hogy kényeztessen. Kértem, húzzunk gumit és üljön bele. Lovaglásnak indult, bele akart húzni, de nekem most inkább kicsit lassú lovaglásra volt szükségem, vette a lapot és már rá is lassított és rámborult, közben lassan mozgott rajtam és már el is sültem. Hamarabb elsültem, mint akartam volna, de amilyen jó test mozgott rajtam egyáltalán nem kell ezen meglepődni. Csoda, hogy egyáltalán annyit bírtam amennyit :-)
    Kaptam egy kis törlést és kértem helyezkedjen el, most én jövök kényeztetéssel. Végigcsókoltam kezét, hátát, lábát, popsiját, amjd kértem foduljon meg hadd kényeztessem egy kicsit én is.
    Szépen lassan elhelyezkedtünk úgy, hogy nyelvemmel minél jobban tudjam kényeztetni. Nyelves ténykedésemet sóhajokkal hálálta meg. Láttam, hogy emeli a mellkasát majd vissza majd a csípőjét mozgatja. Hosszan nyaltam, láttam hogy nagyon szereti és szerintem észrevette, hogy én meg szeretem csinálni. Kezünk többször találkozott, rászorított, közben sóhajtozott. Én pedig figyeltem rezzenéseit. Egy öröm volt őt nyalni, kényeztetni. Én közben teljesen kemény lettem és gumit húztunk majd missziben kezdtünk szexelni. Lassabban kezdtem be, majd egyre hevesebben kicsit csattogva, gumiba élveztem el. Teljesen kivoltam, mindent beletettem, amit egy hosszú hét után lehet. Utána még egy kis víz, egy gyors zuhany és öltözés. Megbeszéltük, hogy a következő randira nem várunk 2 évet (biztos nem, mert már tervezem a viszontlátást) és egy puszi után távoztam.
  • Elszámolás:

    Átlagnál magasabb az ár, de amit kap a férfi az is átlagon felüli. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Kezdeti kellemes beszélgetés, láttam mosolyogni, nevetni, hallottam sóhajtozni, élvezni, a vele eltöltött egy óra felejthetetlen.
Happy Massage