• Hannácska

  • Beküldte:
  • Hannácska reagálása

    Kedves Q-rátor....
    Részemről egyáltalán nem megszokott a reagálás . A bemutatkozásom-ban szerepel : ""Az adatlapomon feltüntetett elérhetőségi időm előtti és utáni hívásokat nem várok!!!Kérésre szívesen vissza csörgetlek , amennyiben kéred ezt SMS-ben és ki egészitve azzal hogy meddig hívhatlak vissza !"""
    Sajnálom hogy ilyen paranoiás érzésed volt és nem szóltál de remélem megnyugvást találsz a soraim közt és nyugodtan tudsz majd aludni is. Biztonsági bejárati ajtóm van bizt.. zárakkal és bizt.. fedéllel ellátott kifelé működő kukucskával saját biztonságom érdekében.
    Így kíváncsiskodók nincsenek ha szóltál volna a helyszínen hogy ilyen érzésed van akkor kinyitom a fürdőszobai ajtót ami teljes takarást add arra a kis részre ami látszodhat vagy megmutatom hogy nincs ott senki :) .
    -------- Sajnos nem vagyok túl jó még a gondolat olvasásban de azért nagyon igyekszem . Megnyugtató azért a tudat hogy nagyrészt sikerült a gondolataidat kitalálni.
    Mivel egyedüli rendelő vagyok a munkahelyemen úgy gondolom hogy egy másfél szobás helység tökéletesen megfelelő erre a célra hiszen nem tánc oktatással foglalkozom mások kisebbekben laknak családosan🤗.
    Kívül belül felújított és klimatizált a rendelőm. A félszobának azért nincs ajtó mert nincs szükség rá (nincs átjárás ) nyáron eléggé meleg van főleg ha még kalória is ég így a folyosón elhelyezett klíma segít az egész lakásnak a kellemes hőmérséklet elérésében ,értelemszerűen ha a szobába lenne ránk fújná a hideget és betegek lennénk . A függönyös megoldás meg egyszerűen putriba való .
    ----------A fürdőre kitérve igen valóban 1db tiszta nagyméretű szállodai törölközőt rakok ki viszont ha szólnak nagyon szívesen adok még akár 3-at is jelenleg 25 nagyméretű szállodai törölközőm van így nincs hiány csak szólni kell a szállodákban is így működik .
    A szájvízes poharak igen üveg poharak viszont 100%-osan el vannak mosva !! Egyre több műanyag terméket száműznek : pl már leginkább csak papír szívószál kapható és azokhoz az emberekhez tartozom akik utálják ha a papírhoz tapad a szájukhoz azért tértem üvegre át. Listerine szájvíz és gyárilag egyenként csomagolt fogkrémmel ízesített fogkefék állnak rendelkezésetekre többfajta márkás tusfürdők(7 ) és márkás dezodor.
    Sajnos nagyon fontos a kommunikáció amíg nem találják fel a gondolat olvasást , addig muszáj a helyszínen is elmondani hogy ha valami bánt vagy zavar vagy ha másként szeretnétek hogy ne csak kellemes hanem fergeteges élményetek legyenek úgy gondolom eléggé felnőttek vagyunk hogy normálisan meg tudjuk beszélni akkor és ott személyesen és ne a képernyő mögé bújva :)

  • Egyeztetés:

    Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy elég nehéz elérni. Ennek ellenére a kitartás meghozza az eredményét, illetve - szóban már ezt is jelezte - ha az ember sms-ben kéri, akkor számára alkalmas időpontban megcsörget. Rugalmasnak mondanám, mert a lefixált időpontot még kicsit előrébb is tudtuk hozni - én voltam talán az első (vagy egyetlen?) aznapi vendége.
  • Megközelítés:

    A helyszínt tűpontosan közli és a megközelíthetőséggel sincs gond. Nem nagyon tudom már a tömegközlekedési viszonyokat, de kocsival meglepően hamar odaértem, bár eső és csúcsforgalmi időszak is nehezítette a dolgomat. Parkolóhely az épület előtt nagy számban elérhető.
  • Helyszín:

    Az összbenyomásban majd részletezem, hogy miért éreztem pár dolog miatt kissé elégedetlennek magam. Az egyik a helyszín. Félreértés ne essék, tiszta, újszerű (azt hiszem ezt szokták felújítottnak nevezni a lakáshirdetésekben) ingatlanról van szó, de lévén az átlagosnál magasabb összeget hagytam ott, talán a helyszín nem ütötte meg az ehhez illő színvonalat. Az igazán zavaró dolog az volt, hogy a tetthelyül szolgáló félszobának nem volt ajtaja, de még egy függöny se volt rajta, így gyakorlatilag az ágyról "légvonalban" a bejárati ajtót nézhettem és - talán valami tudatalatti paranoia - a kukucskálónyílás ha működne visszafelé, akkor az ajtón kívülről amolyan kukkolda szerűen mindent végig tudott volna "mozizni" egy érdeklődő. Jelzem volt takaró a kukucskálón, tehát tudom, hogy nem állt fenn ennek az esélye, de az ajtó hiánya mégis rögtön ezt a helyzetet véste acélvésővel az agyamba... :( Ja, a fürdőről... törcsit egyet kaptam, ezt 3x használtam. Szájvíznek van pohár, de üveg, nem eldobható.
  • Lány külseje:

    Szeretnék tárgyilagos maradni, és megemlíteni azt is, ami tetszett, viszont szóvá tenni azt is, ami nem. Hanna arcának kedvessége ugyanis szerintem nem jön kellően át a képeken és legelsősorban nekem ez a fontos. Ugyanakkor a kiírt adatok és főképp a beszikben olvasott külsőre vonatkozó leírások nekem egyáltalán nem azt sugallták, amilyen Hanna a valóságban. De a szimpátia azért megvolt a részemről és szerettem is volna jól érezni magam a társaságában, így maradtam és tulajdonképpen nem is bántam meg.
  • Action:

    Megérkezés után lázmérés, majd bemutatkozás és puszi itán átadtam egy kis figyelmességnek szánt apróságot. Mivel a lakás nagyszobájának ajtaja zárva volt, így egyértelmű volt az útvonal a már említett - nyitott - kisszobába. Megbeszéltük a lehetőségeket, és kértem egy extrát is. Zuhanyba el, majd tisztán visszaérkezve kértem a franciás felvezetést. Ezt valóban meglehetősen jól, kellemesen csinálja. Picit irányítottam, de torokig azért nem sikerült lemenni, bár alkalmanként kicsit mintha elértem volna a határait. A nyál mindenesetre bőséges volt és mondhatni tényleg változatos fogásokat igyekezett bemutatni a furulyaszólója közben. Engem picit zavart, hogy papirtörcsiből gyakorlatilag "megágyazott" az ölében, de a nyálmennyiség indokolta, sőt menet közben is használt belőle. Egy rövid időre bekéreckedtem missziben, de nem ez volt a leginkább tetsző helyzet. Az első kör után leöblítettem magam, majd kaptam egy kis simogatást. Közben beszélgettünk is, teljesen hétköznapi, semleges dolgokról. A 45. perc környékén újabb francialecke kezdődött, tulajdonképpen teljesen az első körnek megfelelő koreográfiával. Sok nyállal, finoman pörgette nyelvét a makkon és amikor ráhúztam, akkor elég tisztességes mélyeségig jutottam. Kellemesen kihasználtam a fennmaradó időt, majd kézi rásegítéssel a szájába élveztem. Akkurátus törölgetés után ismét rövid látogatást tettem a fürdőben, majd öltöztem és távoztam. Azt hiszem másodperc pontossággal kijött az 1 óra a be- és kilépés között.
  • Elszámolás:

    A programot már telefonban egyeztettük (1 óra), de az extrákat csak személyesen mondta el - gondolom ő is fenntartja annak a lehetőségét, hogy szimpátia alapon is dönthessen, kinek-mit szeretne csinálni. Mielőtt a fürdőbe indultam volna, letettem az összeget a komódra, amit a tisztálkodás alatt Hanna eltett. Elég tisztességes étlapot kínált az extrákból, amiből végül egyet vettem igyénybe - ezért nem kerek összeg lett az ajándék.
  • Összkép:

    Hannának nagyon jó értékelései vannak. Talán emiatt számítottam egy picit másra vele kapcsolatban. Alkatilag már nem annyira az ideálom, de a lelkességet azt mindig tudom értékelni. Mondhatni évek óta szemeztem a hirdetésével - talán ha 1-2 évvel korábban látogatom meg, akkor jobban működött volna a kémia is közöttünk. Most egy kellemesnek mondható, de nem különösebben emlékezetes élménnyel gazdagodtam és ezt azért mindenképpen szeretném megköszönni Hannának! Jelezte szóban is (ahogy a hirdetésében is szerepel), hogy hamarosan elhagyja ezt a platformot. Nekem valószínűleg egyszeri élmény marad a dolog, de meg tudom érteni azokat, akik visszajárnak hozzá.
Happy Massage