• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon boldoggá tettél engem ezzel a besorolással! Régi vágyam vált most valóra! Nagyon köszönöm! Jó volt ilyen hosszú idő után ismét találkozni veled. Jól éreztem magam, várlak szeretettel újra! Puszi!

  • Egyeztetés:

    Péntek este hívtam telefonon, de nem jártam sikerrel, ezért üzenetben érdeklődtem a hétvégi randi lehetőségével kapcsolatban. Nemsokára választ is kaptam és gyorsan sikerült egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találnunk, amit utána vtr-en meg is erősítettünk.
  • Megközelítés:

    VTR-en pontos címet kaptam, amit gps segítségével könnyen meg is találtam. Vasárnap volt, így a forgalom elég kellemes volt és parkolni is elég közel tudtam, egy hétköznapi csúcsforgalomban esetleg lehetnek ezekkel nehézségek. A környéken a BKK teljes arzenálja pár perc sétával elérhető, így az odajutással nem lehet gond. Vidéki vendégeknek akár még a vonat is opció lehet, a Nyugati is közel van.
  • Helyszín:

    A szomszéd épületektől élesen elkülönülve egy elég új építésű házban található Evelyn lakása. Lift természetesen van. Maga a lakás nagyon kellemes, hangulatos és makulátlanul tiszta és rendezett. A fürdőszobában a Rossmann vagy a DM termékpalettájával vetekedő választék található tisztálkodási szerekből. A szobában egy nagy és kényelmes franciaágy található és nagyon nagy örömömre elég sok a fény! :)
  • Lány külseje:

    Evelynről nemrég került fel egy új fotósorozat, ami tökéletesen tükrözi a Hölgy külsejét, pontosan ugyanolyan csinos az életben is, mint a képeken. A hajszíne nemrég szőke lett, ami nagyon jól áll neki (amikor legutóbb találkoztunk, még fekete volt). Kifejezetten csinos arca van, szemüveget visel, ami szerintem nagyon jól áll neki. Hihetetlenül formás lábai vannak, a popsi eszméletlenül izgató, a fazonra igazított punci pedig az egyik legszebb, amivel eddig valaha találkoztam.
  • Action:

    A kapucsengős bejutás után gyorsan fellifteztem megfelelő emeletre, majd a folyosón haladva a közeledő lépteimre már nyílt is az ajtó, ami mögött Evelyn várt rám. Egy kedves mosollyal és egy finom csókkal üdvözölt, ami nagyon jól esett :) Nagyjából egy éve találkoztunk már, így tudtam, hogy egy nagyon szép és kedves hölgy társaságában fogom tölteni a következő órát :) Gyorsan átadtam a kis ajándékot, majd picit leültünk beszélgetni az ágyra, ezután elfutottam fürödni. A fürdőből visszatérve Evelyn már az általam kért combfix + magassarkú összeállításban várt rám az ágy mellett, amivel nagyon a kedvemben járt és ezt szeretném külön is kiemelni, mert sok hölgy nagyon nem szereti az ilyen jellegű kéréseket. Szerencsére Evelyn szívesen vette föl ezt a szettet és olyan vadítóan jól állt neki, hogy szinte az egész randi alatt fenn is maradt rajta minden:)

    Összeölelkezve találtunk egymásra és finom csókok közben kezdtük el simogatásokkal felfedezni egymás testét. A kezem sűrűn kalandozott el a popsi irányába, valahogy vonzotta a tenyeremet. Kis idő múlva Evelyn megkérdezte, hogy nem-e hanyatt akarnám vágni magamat az ágyon. Hát mondom, ha jobban belegondolok akkor de, végülis mi baj történhet :) Párnát tettem a fejem alá és rákészültem a következő kényeztető percekre. Evelyn egy picit oldalt helyezkedett, igyekezett úgy fölém/mellém kerülni, hogy a franciás tevékenységből is mindent lássak, közben pedig a kezemmel el tudjam érni és simogatni a lábakat és a popsit. Szó se róla, éltem is ezzel a lehetőséggel:) Nagyon finom, kényeztető franciában részesültem, ami kiterjedt a környékre is. A nyelvmunkája nagyon különleges és eszméletlenül élvezetes, ez mellett ráadásul még a látvány fantasztikus volt.

    Idővel váltottunk 69-re, ami nekem nagyon nagy kedvencem. Ebben a pozitúrában elég sokat elidőztünk, igyekeztem kiélvezni a helyzet minden egyes pillanatát. Nagyon nagy kedvel merültem el a csodás punci kényeztetésében, imádtam ezt a részt. Folytatásképpen gumihúzás mellett döntöttünk és misszivel kezdtünk. Finoman kezdtem el mozogni, közben időnként egy-egy csókot is loptam. Igyekeztem egy kicsit variálni a pozitúrát, volt amikor összeölelkezve, Evelyn nyakát csókolva tevékenykedtem, volt amikor hátrább dőltem, és vendéglátóm lábait a nyakamba véve, azokat puszilgatva mozogtam. Evelyn lábai nekem nagyon nagy gyengéim, észveszejtően formás vádlijai vannak, amit a magassarkú még ki is emel. Miután a lábacskák kikerültek a nyakamból, maradtam ugyanúgy felegyenesedve és élveztem azt a csodás látványt, ahogy ki-be mozogtam a csodaszép punciban. A látvány és az érzés annyira izgató volt, hogy itt majdnem végem is lett, de még szerettem volna más pozíciót is kipróbálni, így megkértem Evelynt, hogy feküdjön hasra és hátulról közeledtem. Imádom ezt a pozitúrát, sosem hagyom ki :) Igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni, de pár perc múlva - az én erőnlétemet figyelembe véve hosszú időtartamúnak számító misszi után - elfogyott a szufla. A kondimon bizony van még mit javítani… Így aztán helycsere következett, hátamra feküdtem és vendéglátóm helyet foglalt rajtam. Nagyon vártam a randinak ezt a részét, imádom a lovacskázást :) Evelyn finom puszik közepette mozgott rajtam, én pedig hol a popsit simogattam, hol pedig a ciciket markolásztam. Picit fokozódott a tempó és nekem viszonylag gyorsan végem is lett. Evelyn még egy darabig tovább mozgott rajtam, majd rámfeküdve hagyott lenyugodni. Szuper volt!

    A második körre nem túl sok időnk maradt, de azért nem maradtunk tétlenek, franciás kényeztetéssel töltöttük ki a rendelkezésre álló perceket:) A cipő lekerülése után a csodás talpak csókokkal történő ellátása következett, majd gyorsan rátértem a punci kényeztetésére. Kérésemre újra egy kis 69 következett. Néhány percig élveztem a pozitúra minden előnyét, de aztán újra nagyon vágytam a fazonra igazított, csodaszép punci látványára, így inkább újra én kerültem felülre és a hátralévő időt egy finom ujjazással kiegészített nyalakodással töltöttem. Sajnos arra nem sikerült ráéreznem, hogy hogyan tudnék örömet szerezni vendéglátómnak, így ilyen téren nem jártam sikerrel, szóval ennek a kitapasztalása a következő randi feladata lesz a részemre :)

    Az idő leteltével egy gyors zuhany következett, majd rövid beszélgetés után a viszontlátás reményében búcsúztunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztük, már találkoztunk, így megvolt a bizalom a részemre. Extrát most nem vettem igénybe, de a következő alkalomra már „kinéztem” miket szeretnék majd kipróbálni :) Az alapóra megtalálható az adatlapon is és a bővebb infó is tartalmazza. Részemről nagyon megérte.
  • Összkép:

    A tavalyi randinkról nagyon kellemes emlékeket őriztem magamban és bizony most sem kellett csalódnom. Evelyn végig nagyon kedves volt velem, minden kívánságomat mosolyogva teljesített. Nagyon kellemes és élvezetes órát töltöttem el a társaságában, biztos vagyok benne, hogy a következő találkozóval nem fogok újabb egy évet várni :)
Happy Massage