• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon is hirdet. Telefonon egyeztettünk, halk szavú hölgy, de korrekt módon jelezte a programlehetőségeket, két óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A XI. kerületi bevásárlóközponthoz közel, egy villamosmegállóra található. BKV-val nagyon egyszerűen megközelíthető, gyakorlatilag a ház előtt tesz le a villamos. A cím egyértelmű, és telefonon is előre jelezte a bejutás lehetőségét.
  • Helyszín:

    Társasház sokadik emeletén található a lakás. Liftből könnyű a bejutás, egyértelmű instrukciókat adott, így egyszerűen megtaláltam a megfelelő ajtót. Viszonylag új építésű lakás, a berendezés szegényes, vagyis célorientált. A szobában tatami található, és egy asztal a pakolandóknak. A fürdő tiszta, rendezett, előtte és utána is kaptam törölközőt.
  • Lány külseje:

    Fiatal, alacsony lány, nagy cicikkel. Sejtelmes és hangulatot hozó fehérneműben fogadott az ajtó mögött. Belépve a cípő levetése után elkísért a szobába, kaptam törülközőt és megmutatta a fürdőhöz vezető utat. Ami feltűnt, hogy keveset kommunikált, tartózkodó volt az elején.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs inkább simogató, ami gyorsan átment olajos csúszkába..Egyszerűen csodás volt a nagy ciciket érezni a bőrömön ahogy végigsiklanak. Nem is bírtam sokáig nyugton maradni, mert mielőbb foglalkozni akartam a melleivel, így simogattam a kezeimmel, ajkaimmal őket, nagyon jól beléjük lehet feledkezni. Beült az ölembe és beolajozta a punciját és nagyon finom puncimasszázzsal kezdte kényeztetni a farkamat.
  • Levezetés:

    A masszázs gyorsan átfordult kényetetésbe, érezte rajtam hogy erős a vágy. Hátamra feküdtem simogattam a kezemmel a melleit, ő meg az olajos puncijával siklott rajtam, majd kezeivel izgatta a farkam. Szeretkezést imitálva csúszkált miközben a csipőjét és a popsiját simogattam. Majd lejjebb csúszott és elindult a finom francia. Ügyesen érzi a ritmust, kellően le tudta engedni és nagyon finoman szopott, olyan szenvedélyes, barátnős érzés volt. Ilyen kellemes felvezetés után nem is akartam visszafogni magam, és a szájába élveztem. Hagyott megnyugodni, majd letörölgetett.
    A végén hozzám bújt, és simogatott. Majd fürdés és indulás.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a megbeszélt csokrot. Extrákat nem beszéltünk, benne volt minden amit előzetesen jelzett.
  • Összkép:

    Kedves fiatal lány, viszont zavart hogy kevés volt a kommunikáció, nem nagyon nyílt meg, egész idő alatt tartozkodó volt. Ez persze lehet hogy személyfüggő nála. Amit ígért azt megcsinálta, de nem éreztem hogy vissza kell térnem hozzá.
Happy Massage