• Szilvia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Már többször voltam Szilviánál, mindig telefonon keresem igy most is, a megadott első elérhető időpontnál hivtam de néhány elfogadható kicsöngés után letettem szomorúan, mert azt gondoltam szombat lévén talán nem dolgozik. Azonban hamarosan megcsörgetett, én visszahívtam és megbeszéltünk egy közeli időpontot rövid egyeztetés után. Mint emlitettem már hívtam korábban is néhányszor és könnyen sikerül kapcsolatba lépni vele majd minden alkalomkor és mindig kedves, kellemes hangján segít megfelelő időpontot választanom mert számomra hétközben macerásabb a rendelési idejében kényelmesen időt szakitanom.
 • Megközelítés:

  A rendelő a Délitől és a Széll Kálmántól nincs messze, 5 ill. 10 perc séta a Vár aljában közel a vérmezőhőz. Ha a Lánchid müködne, nekem 20 perc séta lenne az Alagúton keresztül mert az és a kedvenc motor üzletem is közel van. Jár még néhány busz és villamos is a közelben. Parkolót is találnék a ház előtt is akár, amennyiben autóval mennek
 • Helyszín:

  A lakás tökéletes állapotban van. Nem kicsi és nem nagy, előszoba talán konyhával, pár lépcsőn lejutva a szobában vagyunk ami szerintem inkább tágas mint nem, van egy galériás rész ami gondolom nem publikus. A szoba amugy az az utca szintjén van és ablakon is oda nézhetnénk ha ez lenne látogatásunk célja. A szobában masszázspad várja a hozzám hasonlóan izgatottan elszánt vendéget. Egy kanapé szolgál a ruhák elhelyezésére és a nadrág levételével majdan a zokni felvételével küzdő, kicsit érettebb fiatal emberek részére. A fürdő zuhany fülkéből es hozzávaló függönyből áll, benne túsfürdő választék a mosdón szájvíz pohárral. Egy wc emeli a minőséget öszkomfortos fokozatra illetve hídeg esetén Szilvia egy apró berendezéssel meleget is tud késziteni, igény esetén.
 • Lány külseje:

  Szilvia arca különböző izlések szerínt is szép, melyet kedves enyén visszafogott természete csak fokoz. Alkata a képeknek megfelelő, talán elsőre kicsit vekonyabbnak, törékenyebbnek tűnik, de később és általam már többetszörre volt lehetőségem szemrevételezni, igy mondhatom pazar látványban volt részem. Kiemelném rendkivül formás popsíját, a szívdöglesztő ciciket amik kerekdeden formásak, formás lábfején a körmök a piros árnyalataira lakkozva, melyek a masszázspad lyukán nézeĺődve még úgy is izgató látványt nyújtanak hogy nem vagyok lábfetísiszta. Combjai, hasonlóan popsijához, kívánatosak! Szílvia szép és kívánatos nő!
 • Erotikus masszázs:

  Szílvia egy sötétszínű pongyola félében fogad és ezt csak miután megfürödtem igen gyorsan és elhelyezkedtem a masszázspadon, veszi le. Ekkor már csak egy tanga és egy nyaklánc az öltözete amit elég nehéz nyugodtan, csak a masszázsra koncentrálva, elhelykedni a padon. Megérkezvén a hasamon feküdve, Szilvia áttörülgeti a nagy igyekezetemben még nedvesen hagyott hátsó felemet, majd betakarja a lábaimat és a hátamat finom meleg törülközövel. Háttal és nyakkal kezdi idönként erőteljesen, majd finoman, szerintem szakszerüen. Nem hagyja ki a kezeket és ujjakat sem, néha fejemtől állva végig símit a hátamon egészen a fenekemig, igy pícit, testünk viszonylag nagyfelületen érintkezik ami finom borzongást vált ki belőlem. Következnek a lábak melyeket zömében inkább finom éríntésekkel maszíroz, egyik keze a fenekemen szinte állandóan majd úgy csinálva mintha kezei eltévednének de mindég a kritikus hely előtt megállva, amitől én személyszerint az örület határán probálok majd négykezlábbra állni, ge mindig visszatérit a szakszerű masszázs oltárára. Örület. A maszázs háromnegyed órája alatt minden szakszerüsege és tényleg az! Folyamatosan erotikus izgalomba tart, de lehet hogy ezt csak belölem váltja ki érintésekkel és a bennem keletkező erotikus feszültséggel és türelmetlenségel a fordulás utáni vággyal.
 • Levezetés:

  Miután majd félig négykézlább tartozkodván a padon és a szemeim bedagadtak, az orrom bedugult a masszázs jóleső érzésétől, csak eljőn a pillanat hogy megforduljak. Immárom hanyat fekve, Szilvia tovább folytatja a maszirozást az elejemen, bár ezek már inkább finom éríntések a testem egészén, kezeivelckörözvén a régóta áhitott es vágyakozó testrészem közelében de tulajdonképpen azt még mindig nem igazán megérintve, pedig egyre nehezebb lehet kikerülni kezeivel mert az mindent elkövet a találkozásukért. Én sem segítek eme testrészemnek avval hogy lehetőségem nyilik Szilvia gyönyörüen formás popsija és cicije símizésére testének felfedezésére miközben finom kis kezei folyamatos táncot járnak testemen, melleivel szintén végigsímtva rajtam, egyik keze immár folyamatosan bátoritja ama bízonyos testrészemet, immárom kéz a kézben egyre elmélyülő barátsággal ám mégis ügyesen fenttartva benne a feszültséget még hosszú perceken keresztül! Közben kezeim egyre meredekebb pályát irnak le Szilvia testén, telhetetlenül habzsolva a lehetősegeket amit azért Szilvia mégis korlátok közé vezet finoman de eredményesen. Igy telik a hátra lévő idő, izgalmi állapotom hosszan tartó magaszintű fenttartása Szilvia teljeskörű érdeme amit kezeivel, hozzáállásával, viszont rekcíójával, türelmével vezet a robbanáspontig.Szilviánál kézi levezetés van, de olyan erotikus izgalmi állapot hosszútávú fenttartásával hogy semmi híány érzet nem marad bennem. Mondjuk nekem ez az egyik gyengém, és ezért az már egy ideje Szilvia is.
 • Elszámolás:

  Extrákról nem tudok, szerintem az ár megfelelő a kapottak tükrében mindenképpen, én átlagosnak, inkább allatinak mondanám különösen a jelenlegieket figyelembe véve. Ezt a végén rendeztem, a számomra kikészített pohár víz megívás után, mellé helyezvén de még elegendő vízet hagyva hogy a rózsaszálak ne hervadjanak.
 • Összkép:

  Szilvia nagy kedvecem, imádom amit és ahogy nyújt, ahogy viselkedik, ahogy kinéz, enyhén visszafogott de mégis barátnős hozzá állását. Sokszor voltam, sokszor szeretnék még menni! Gondolkoztam a beszámoló írásán mert még mindig nem tudom a megfelelő titulust adni amit szeretnék, de ő is az istennő cimet kapná, mert számomra megérdemli és mindenki számára aki szereti ezt a fajta erotikus és kiváló masszázs egýüttállást!
Happy Massage