• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemezgettem vele az oldalon, bárcsak hamarabb léptem volna. Miután összeszedtem minden bátorságomat, felhívtam. Teljesen elbűvölt már a telefonban a kedvessége, tudtam, hogy nagyon jó helyre fogok menni.
  • Megközelítés:

    A VI. kerület egyik fő csomópontjába érkeztem, a lakás elbűvölő, minden a célnak megfelelően van kialakítva, berendezve, ellátva.
  • Helyszín:

    A lakás csodás. A fürdőszoba felszereltsége átlagon felüli, már-már egy szállodában érzi magát az ember. Sok szép élményt megéltem már itt, így mikor Dórinál először, illetve másodszor jártam, mondhatom, hogy már-már rutinos rókaként, teljesen otthonosan mozogtam a lakásban, tudtam minden olyan szabályt, amit a diszkréció miatt be kell tartani. Ezekre a szabályokra a fürdőszoba ajtajára kiragaszott két papír is figyelmeztet, illetve fontosnak tartom kiemelni a sarokkádon elhelyezett "frissen fertőtlenítve" táblát. Több szoba, azaz tetthely van, a diszkréció pedig teljes mértékben ki van maxolva.
  • Lány külseje:

    Dóri egy gyönyörű hölgy, sőt, véleményem szerint az érett hölgyek kategóriában a legszebb. Kedvenc testrészem nem is lehetne más, mint a csodálatos, formás, hatalmas mellei. (Sokszor el is kalandozott feléjük a kezem, miközben Dóri kényeztetett engem), de az arany kezeiről se feledkezzünk meg :)
  • Erotikus masszázs:

    Dórival nagyjából már telefonon leegyeztettük, hogy mire számíthatok, tündéri módon elmesélte a lehetőségeimet, de a szeánsz elején azért még egyszer átfutottuk. Miközben mesélte, hogy mi fog történni, úgy éreztem magam, mint gyerekkoromban szenteste, ajándékozás előtt.
    Egy nagyon finom masszázzsal kezdett. Érezhető, hogy tanult masszőz ő, a fogásai precízek, pont annyira célirányosak, hogy a kellemes érzékelés végig fennmaradjon, sőt megágyazzon valami még fenségesebbnek.
  • Levezetés:

    Majd egy adott pillanatban megfordulhattam, és akkor újra nyilvánvalóvá vált, a lehető legjobb helyen vagyok, ugyanis Dóri gyönyörű cicijei hetykén hívogattak a folytatásra. Nincs szebb, és egyben izgatóbb dolog annál, mint amikor két ember meztelen felfedezését a fesztelen gyönyörűség itatja át. Dóri ajkaival kezdett rabul ejteni, majd nem sokkal később arról érdeklődött, hogy lenne-e kedvem kicsit őt is megkóstolni? Mivel történetesen ez volt vágyaim netovábbja, örömmel tettem eleget kérésének. Finom puncijának nedvességéből is éreztem, hogy jó irányba haladunk. A szorgalmas nyelvjátéknak köszönhetően hamar orgazmikus ünneppel lepett meg, jelét adva annak, hogy jól tettem a dolgomat. Újfent konstatáltam, számomra az egyik legmegindítóbb élmény az örömben fürdő gyönyörű női test.
    Dóri huncut szemekkel arra kért, hogy most akkor hadd ő lépjen újra szolgálatba, és egy mennyei franciával kezdte kimutatni háláját. Mondanom sem kell, hogy elég gyorsan közeledett a célszalag, aminek végén mindenem az övé lett. Kész voltam, de nem hagyta még ekkor sem abba a mozdulatsort, csak a tempó és az intenzitás csendesült, így a szájában csillapodtam le végül. Dóri ezzel a fináléval (is) akarva, akaratlanul végérvényesen és visszavonhatatlanul egy életre benavigálta magát a soha-el-nem-felejtem élmények gyűjteményébe.
  • Elszámolás:

    A telóban megbeszélt és a bővebb infóban leírt rózsacsokrot tettem a randi elején a komódra, ami ott érintetlenül megvárta a végét. Ezt a csokornál is feltűntettem.
  • Összkép:

    Szeretném megköszönni ezt az alkalmat, és szeretném megköszönni a kedvességet, az odafigyelést, de igazából mindent :)
    A közeljövöben biztos, hogy még visszatérek :)
Happy Massage