• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt elérni telefonon hívtam ,elsőre felvette .Elmondta a lehetőségeket és egy órás randit beszéltünk meg. Már a telefonban nagyon tetszett a hangja és eléggé közvetlen volt.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem ,a helyszín a Fehérvári út .Parkolót könnyen találni . A tömegközlekedést nézve a villamos megálló is közel van maximum 5 percre. A bejutás könnyen ment de kaptam segítséget telefonon.
  • Helyszín:

    Új építésű emeletes ház ,a lakás rendben volt, a fürdő is volt minden ,tusfürdő szájvíz ,törülköző. A szobában nagy francia ágy , egy kis hangulatvilágítás és egy szék a ruháknak. Részemről teljesen rendben volta helyszín.
  • Lány külseje:

    Na hát az öltözködésére kifogás az nem lehet ugyanis nem volt rajta semmi :D Amikor megláttam Lexi-t azt sem tudtam merre vagyok arccal ezt gondolom ő is látta . Nekem nagyon tetszett elölről is meg hátulról is ,Arcra nagyon szép , és itt amit kiemelnék azok az igéző szemei. Alakja is szép nőies a képeknek megfelel .Szép cicik és van pár ízléses tetkója is. Összességében eléggé bejött nekem.
  • Action:

    Megérkezésem után Egy kicsit ledöbbentem a látványtól , átadtam neki a kis ajándékomat és egy kicsit beszélgettünk mit lehet és mit nem. A csókra rákérdeztem de sajnos ez most elmaradt lehet miattam, de nem is erőltettem a dolgot viszont az élmény így is 98% volt részemről :D. Kaptam egy törülközőt és elmentem tusolni. Visszaérve már halk latin zene szólt és az ágy mellett ölelkezéssel kezdtük felfedezni egymást , majd Lexi az ágyra térdelt és elkezdett egy lassú érzéki natúr franciát. Nagyon profi a technikája. Ezt tovább folytattuk az ágyon még pár percig majd kértem hogy én is viszonozhassam. Nagyon rendben volt odalent is :D .Ez után gumit kértem és megkérdezte hogyan szeretem én a lovaglást mondtam ,több nem is kellett egyből rám ugrott :D. Eléggé szűk és így valami eszméletlen jó volt számomra ez a póz ,közben végig tartotta a szemkontaktust ez még adott egy kis pluszt .Nem is bírtam sokáig , és kértem egy kis pihenőt , Lexi csak nevetett rajtam de egyáltalán nem siettet megvárta amíg kicsit lenyugszom. Ez után kértem ,hogy kutyusban folytassuk ez is elképesztően jó volt ,tempót váltogatva ,lassabban majd gyorsabban csináltuk nagyon jól mozgott közben , utólag meg is jegyeztem neki ,hogy jó a mozgása meg a ritmusérzéke és tuti ,hogy jól is táncol .Ez után megkértem zárja kicsit össze a combjait és próbáljuk meg így hátulról , na ezt már csak pár percig bírtam és a végén a gumiban lett végem .Hagyott lenyugodni ,majd kaptam egy pár törlőkendőt ,hogy le tisztítsam magam. Ez után kértem tőle egy masszázst ,hát ebben is elég jó teljesen el lazított .Utána én is meg masszíroztam ennek úgy láttam örült és azt mondta ügyes a kezem :D. Közben beszélgettünk is ,itt megjegyzem ,hogy intelligens , neki is jó a humora úgyhogy elég jól elvoltunk . Második menetet még megpróbáltuk de kivégzett totálisan az elsőben így ez nekem már nem jött össze viszont nagyon türelmes és ő mindent megtett, talán majd legközelebb. Ez után felöltöztem és elbúcsúztunk. Az órát majdnem kitöltöttük nekem egy nagyon jó élmény volt.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt volt ami nekem hiányzott az maximum a csók de ez nyilván szimpátia függő is ,az alapban nála kb minden benne van szerencsére ami nekem kellett, extrákat nem kértem.
  • Összkép:

    Nagyon jó élmény volt ha tehetem még visszamegyek ,ár érték arányban is és színvonalban is magasan az ajánlott kategória.
Happy Massage