• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetünk.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, könnyű parkolás,könnyű megtalálni.Amikor a címet megkaptam még nem jutott eszembe,hogy már jártam itt,de mikor oda értem és megláttam a házat és az utcát a szemembe villant már voltam itt.Majd később a többit.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak tökéletesen megfelelt,rend tisztaság,a fürdőben minden megtalálható ami kell.A szobában az ágy határ eset,mert a keret igen csak feljebb van mint a matrac.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy szőke,fehér bőrű,vékony leányzóra számítanánk, ám sajnos a valóságban nem így van.A valóság halvány barna bőr/ nem szoli/,barna haj,vékony ,de nagy szilikon mellekkel ,kb 160 cm ,megáldott leányzó.Amúgy kedves ,mosolygós.Nem is értem az előttem lévő két kolléga ,hogy írhatta a képek a valóságot tükrözik.NEM,NEM tükrözik. Szerintem én a előző hirdetésben szereplő VIVIEN-nel találkoztam,mert az ott szereplő képek hasonlítottak rá.Ami a ráadás, ugyan arra a címre kellet mennem mint Vivien esetében, de akkor hiába kerestem és ezért írtam is egyeztetési probléma beszámolót. Amikor a gps a helyszíne vitt és megálltam a ház előtt eszembe jutott már voltam itt,de gondoltam véletlen egybe esés lehet.Igazából amikor megláttam az ajtó mögött erre akkor gondoltam.
  • Action:

    A bejutás a szokásos rend szerint.Aztán fürdő,majd irány a baba szoba.Talán sok kollégába felmerül miért maradtam amikor láttam a képek miatti különbséget. nos a kedvessége levett a lábamról és a nagy mellek.A férfi ember köztudott mit néz meg egy nőn elsősorban,na nem a lábát,nem az arcát,nem a szemeit, a MELLEIT, NYERT maradtam.Ez olyan mikor meglátod a kedvenc autódat és azzal a színnel amivel a legjobban tetszett,kit érdekel a krehácsoló motor,a lyukas kipufogó, a szétszakadt ülés ez kell.Na hát én is így voltam.Igazából az akcióról olyan sokat nem írhatók ,mert megmondom őszintén olyan volt mint a kurta farkú malac se eleje se vége.Az ágy mellet elkezdtem simogatni a fenekét, a melleit amivel olyan nagy hatást nem értem el.Azt mondanám a kezdeményező képesség hiányzik a leányzóból, amit mondasz neki azt csinálja, magától nem helyezkedik sehogy, ha te forgatod akkor úgy helyezkedik,de magától nem.Aztán az ágyra kerültünk ,ahol én térdeltem ő pedig szembe helyezkedett és így szopott, a bő nyálas szopás meg volt,de semmi extra,se mély torok,se igazi vákuum.Ami nem igazán tetszett a szopás előtt kendővel megtörölte a farkamat.Előre bocsátom nincs rajta semmi olyan amiért erre szükség lett volna,na meg talán 5 perce fürödtem,amit alaposan megszoktam tenni,nem csak itt hanem minden nap otthon is. Közben a melleket lehetett simogatni ,markolgatni.Nem igazán lehetett a fejét rá húzni a farkamra mint azt egy kolléga írta, nem is nagyon engedte ,nagy volt az ellenállás.Ez a rész arra jó volt ,hogy az ezredes úr megkeményedjen.Mivel extraként a popóra beneveztem, gondoltam folytassuk azzal, először kutyusba próbáltuk, de igy nem jött össze.Ő javasolta beleül,mondom ok. Hanyatt feküdtem ő rám ült és csodák csodája sikerült na nem kell megijedni nem a popó csak a puncus ,igaz az viszont elég szűk. Az elején kis iramban kezdtünk,majd szépen fokozatosan tudtam gyorsítani,közben hol a fenekét ,hol a melleit fogtam, markoltam.Alulról mozogva sikerült a csúcsra érnem miközben a melleit fogtam,hagyott kicsit lenyugodni majd ki ment a fürdőbe. Amíg vissza jött én is rendbe tettem magamat,kaptam hozzá felszerelést.Felajánlotta a masszázs lehetőséget,amit mivel még bőven volt idő el is fogadtam.Sajnos azt kell mondjam a masszázs rész jobban megérte mint az eleje.Sokkal jobb volt,kellően erős és végig gyúrta a hátamat.Ez nagyon jól eset.Ez a beszi inkább tárgyilagosra sikerült, sajnos nem tudtam magamat beleélni.
  • Elszámolás:

    Az óra elszámolása rendben,de viszont az extra popó az nem. Az árát előre elkérte, de nem jött össze.Nem azért nem jött össze mert nagy méretem van,átlagos és elég kemény volt a szerszám.Szerintem nem valós opció.
  • Összkép:

    Vegyes benyomásom van.A képek ugye nem stimmelnek.Az aktus olyan felejthető kategória,nem kezdeményező típus.A popó hát ugye nem játszik. Pozitívum,nagy mellek mondjuk mesterségesek, amit mondasz megcsinálja ,ahogy fordítod úgy van, a puncusa szűk.A masszázs rendben.A kérdés ki miért szeretne menni.Ha előbb olvasom tib73 besszijét valószínűleg nem megyek hozzá.Igazából a címkék közül nem tudok választani.Amennyiben osztályozni kéne a lehetne jobb és a jó közé tenném igazából, de mivel általában felfelé kerekítünk legyen jó.Na meg elfelejtettem a nem létre jött randit.A tali helyszíne a Berettyóújfalu névből kivehető folyó és az utas a halálnál található.A többit a kollégákra bízom.
  • Webi megjegyzése:

    Ezt maximimum lejhetne jobbként tudjuk kitenni, és így is teszünk. Nem a jó és a lehtene jobb között van opció, hanem a jó és a rossz között.....
Happy Massage