• Rose

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam meg januarban es mivel kulfoldon dolgozik abban maradtunk hogy hivjam ujra par het mulva akkor itthon lesz rovid idore. Kivartam hat hogy elteljen az a par het es felhivtam. Konnyen tudtunk idopontot egyeztetni nagy oromomre.
  • Megközelítés:

    Ujpestre kellett mennem, mar nem a 13-ban rendel. Autoval erkeztem, konnyen megkozelitheto es a haz elott van parkolo is.
  • Helyszín:

    Panel lakas, amit idokozonkent vesz ki amikor itthon van. Kicsi furdo, de tiszta, a tetthely a nappali a celnak megfeleloen kialakitva. Miutan beengedett igazabol a lakas a legkevesbe sem erdekelt mert vele voltam elfoglalva.
  • Lány külseje:

    Abszolut megfelel a kepeknek, vekony, sportos, feszes test, szuper cickok, finom popsi. Nekem az arca is kimondottan tetszett, latszik a marokkoi vonal.
  • Action:

    Miutan beleptem a szobaba es nyugtaztam hogy jo helyre jottem, gyorsan ledobtam egy szekre a ruhamat es kinyitottam a pezsgot amit hoztam hogy koccintsunk. Beszelgettunk par szot es tisztaztuk a kereteket (amiket szerencsere sikerult kicsit tullepni:)). Gyors zuhi utan vissza a szobaba es meg allva elkezdtuk simogatni egymast, o nekem hattal es popsijat dorgolve a velem egykoruhoz. Finoman elkezdtem puszilgatni a nyakat majd megforditottam es rakerdeztem h mehet-e a csok is, mire azt valaszolta melyen a szemembe nezve hogy az altalban nem szokott, de ugy ereztem hogy megvan koztunk a szikra es raprobaltam, amit o viszonzott es kaceran hozzatette hogy most akkor megis van. Jol csokol, orultem hogy nem kellett ezt kihagynom. Igy folytattuk egy darabig majd lekerult rola a bugyi es melltarto is, en ledoltem az agyra o pedig elkezdett finoman franciazni. Nem veszi nagyon melyre, de finoman, erzekien csinalja, nem pornos inkabb baratno feeling. Kicsit igy elvezkedtem, majd en is elkezdtem ot bemelegiteni, nem tudom hogy mennyire elvezte volt azert szolid hanghatas. Majd misszire valtottunk, igy kezdtuk es utana kis paci es ott vegem is lett. Beszelgettunk mindenfelerol, ertelmes lany, majd elkezdtuk a masodik kort szinten francialaval. Miutan helyzetbe kerultem, hatulrol kezdtem e pakolni elszor finomabban utana kemenyebben, de sajnos ereztem hogy nem fog menni a masodik patron. Nem az o hibaja, en nem voltam formaban. Gyors zuhi, par korty pezsgo es tavoztam.
  • Elszámolás:

    Nem kertem extrat, teljesen eleg volt az alap program, a csokkal kiegeszitve:)
  • Összkép:

    Egy bomba no, aki ertelmes es kedves is. Nagyon kellemes orat toltottem el vele, biztosan megyek meg.
Happy Massage