• MÓNIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetésében megadott telefonszámon azonnal elértem. Sőt, mindjárt sikeresen egyeztettünk egy találkozót aznapra, alig néhány órával későbbre. Sok kérdésem nem volt, - előre készültem a hirdetésből- a többit meg röviden tisztáztuk.
  • Megközelítés:

    Margit híd budai hídfő, szóval a tömegközlekedési lehetőségek felsorolását szkippelem. Autósoknak szóló jótanácsom az „érdemes előbb érkezni a parkolás miatt” szlogen lehet.
  • Helyszín:

    Földszinti tündérlak kulturált társasházban, többszörös kódos kapun keresztüli megközelítéssel. Peco kulturált, nem új, de igényes, tiszta, jól berendezett. Többen rendelnek itt, több szobában. Éppen nem is voltunk egyedül (ezt az előszobai cipőkből, és a szűrődő hangfoszlányokból vettem le). A baszoba parkettás; nem nagy, inkább pont méretes. Benne masszír pad, szobainas, kisasztal, falon óriási tükör, kellemes hangulatvilágítással feldobva. Fürdőben tisztaság. A pici ülőkád peremén tusfürdő kiállítás. Ideális miliő egy szalon üzemhez.
  • Lány külseje:

    A hirdetés fényképeinek megfelelően Mónika egy közép magas, formás alakú MILF. Fekete topban, fekete tangában, felette egy rózsaszín tüll szoknyában, vonzó sima, fehér lábakkal fogad… és strandpapucs. Ez utóbbi ugyan nem feltétlenül erősíti a sexappeal-t, ám láttatni engedi formás lábfejét (láberotika is van az étlapon).
    Részletezve ugyan ez: Formás izmos lábak, gömbölyű fenék, karcsú derék. Az enyhén push up felső dekoltázsából kivillanó mellekről sajnos többet nem tudok mondani, mert a „ruha lekerül” opció, amint az elején kiderült, extra, amit én most nem kértem. Mónika vállig érő fekete hajjal keretezett arca kellemes. Bár nem arccal hirdet, nincs semmi kellemetlen meglepetés. Szemei végig biztatóan mosolygósok voltak.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérve hasra fekszem, és indul az olajos masszír. Mónika marad ruhában, mint említettem, én nem vagyok feltétlen híve az extrás menüknek.
    Ujjai bársonyosak, simogatása kellemes. Akár csak a halk jazz, amit, mint kiderül, netről szed le. A masszázs félig tantra, félig izom lazítás, nekem pont jó. A kellemes zene és a gyengéd fogások között sikeresen lazulok. Hallgatunk mindketten, de ez, legalább is nekem, most nem zavaró. Deréktól nyakig, majd vissza, fenék, láb, combok, ez most az erotikus „magyar vándor”.
  • Levezetés:

    A lazító fogások után már várnám a „fordulhatsz” vezényszót. Ám, ehelyett Mónika egyre izgatóbb popsi besimításokkal megy tovább. Váratlan, de kellemes, sőt, igen izgató folytatás!!!
    Emelkedik a hangulat(om), meg más is… helyet adok kutató, simogató kezeinek… és ő, megérezve, hogy ez nekem teszik, két kezével két oldalról támad: miközben hátulról gyöngéden markába fogja a zacsit, és ujjaival kényezteti annak tartalmát, a másik kézzel, alulról - elölről a kéjrúdról tolja, masszírozza lassan visszafelé a bőr burkolatot.
    Így haladunk tovább, egymásnak némán jelezve, hogy még, mehet tovább, tetszik és jó! Felsőtesttel lassan csúszok hátrafelé, majd’ négykézlábra állva, egy jó kis „milking”-re számítva.
    De, Mónika ismét meglep.
    Az egyik kézzel hátulról zacsi masszír marad, másik kezével azonban markába fogja farkam, és enyhén, lüktetve, pulzálva rá- rászorít. Így tartja fogva, masszírozza.
    Először még csak ő mozgatja a kezét, aztán már én (is), mint egy ritmikusan összehúzódó vaginát, dugom Mónika kezét! A kétoldali támadással szemben esélyem sincs (nem mintha annyira ellenemre volna).
    Az erotikától kissé kábulok, mozgásom egy része már inkább ösztönös, és néma, szótlan sem vagyok már. Kapkodás nélkül, de lankadatlanul (…) haladok, haladunk a csúcs felé…Mónika figyelmesen, gyöngéden alkalmazkodik a rángások diktálta tempó(m)hoz… majd még azon túl is; amikor ki- és leürülve összerogyok, még egy ideig tovább simogat.
  • Elszámolás:

    Virágszálak utólag, kis szekrényre téve. A ruha nélküli kényeztetés itt extra, mint azt a helyszínen tisztáztuk. Talán, lehet, hogy van több is, más is, ami extra; én nem kérdeztem rá. Az alapot előzetesen tisztáztuk, korrekt, és mondhatni, szokásos virágcsokor.
  • Összkép:

    Mónika minden porcikájában MILF, amit itt nem csak a vonzó, érett női külsőre értek, hanem a tapasztalt, férfiembert (ki)ismerő és kényeztetni tudó tapasztalt nőre is. Részemről igazi esztétikai és erotikus élmény. Csak remélem, hogy vendég minőségben és is megnyertem szimpátiáját, és lesz még folytatás, újabb ismeretlen felfedezésekkel.
Happy Massage