• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Freya hirdetése hol lekerül, hol visszakerül ide az oldalra (megjegyzés: a társoldalon folyamatosan látható). A randink napján örömmel tapasztaltam hogy "egyik kedvenc hirdetőm újra aktiválta a hirdetését". Egyből kedvet is kaptam hogy meglátogassam. Már többször találkoztunk, így az egyeztetés könnyeden zajlik. Így történt ez most is. Freya aktívan használja az oldal funkcióit is, mert amikor megjelenik a kis zöld mezőben hogy "most hívhatod" mindig felveszi az első pár csörgés után. Telefont Ő kezeli, nincs operátor.
    Az opciókat már ismervén, tájékoztatást nem igényeltem, csak egy időpontot. Jelenleg "A" hét / "B" hét beosztással dolgozik, egyik héten van / másik héten nincs, így azért érdemes időben bejelentkezni, mert nem garantálható hogy azonnal / aznap tud fogadni. Szóval az egyeztetés rugalmas, egyszerű, ... mint mindig.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Lurdy-Ház közelében található, egy nemrég befejezett új városnegyedben. Aki ismeri a környéket nem lesz gondja, de aki új errefelé, kicsit figyelnie kell a házszámozásra. GPS egyébként hibátlanul navigál. Parkolás fizetős, (a ház előtt így is szinte esélytelen), de a közeli utcákban általában van hely, pár perc sétatávon belül.
    A helyszín tömegközlekedési eszközökkel is el van látva, de erről bővebb infóm nincs. A ház elől hívtam Freyát, és már kaptam is a bejutáshoz szükséges instrukciókat ...
  • Helyszín:

    A lakás egy minigarzon, a folyosó végén, és mire odaérünk már nyílik is az ajtó. Mivel új épületről beszélünk, az állapotával szerintem nem lehet gondja senkinek. A berendezés ízléses, halk zene, félhomály, kellemes illat mindenütt. Fürdőben zuhanykabin vár, és minden ami a megtisztuláshoz szükséges. A szeánsz helyszínéül egy ágy szolgál, mellette a lepakoláshoz szükséges bútorzat. Freya egyébként egyedül fogad, nem szalonról beszélünk.
  • Lány külseje:

    Freyának elég sok képe van fent az oldalon, arcos képek is, így meglepetés kizárva. Én visszajáró vagyok, szóval elfogultnak is nevezhető, de nem kérdés hogy nekem bejött :-) Vékony, igényes lány, nagy szilikon cicikkel. Bőre kellemes szolibarna. Szolid smink, csillogó "húsosabb" ajkak, nagy barna szemek. Imádom. Csipkés fekete fehérnemű szettben fogadott. Nem a külső része, de kedves, beszédes, aranyos is.
  • Erotikus masszázs:

    Kaptam egy törölközőt, gyors vetkőzés, alapos tusolás, és irány a vissza a szobába, ahol Freya már csak egy kis bugyikában várt.
    Már hasaltam is az ágyra, ahol indult a beszélgetéssel kombinált kellemes krémes simogatós masszázs amolyan bemelegítésként. A fél órába nem is fér bele sokkal több, és nem is feltétlenül ez érkezésem legfőbb oka ... inkább ami a fordulás után jön ...
  • Levezetés:

    Fordulás után egy kis simogatás a combom felső részén, majd a férfiasság környékén. Finoman, érzékien ér hozzám, aztán kicsit határozottabban is rámarkol...
    Kérésemnek megfelelően levezetésként / kényeztetésként most Freya fantasztikus melleit kértem, így a rövid simogatást követően Freya a hátára fekszik, én pedig fölé térdelek. Egy kis krémet (vagy olajat) ken / csurgat a melleire, és már csusszanok is be közéjük. Én diktálom a tempót, Freya pedig szorítja össze a kebleket (bár én is határozottan fogom és nyomom össze őket). Hol kicsit lassabban, hol kicsit gyorsabban mozgok ... fantasztikus érzés és látvány az alattam lévő gyönyörű Nő. Néha felnéz rám nagy barna szemeivel, néha pedig a farkamat nézi ahogy a mellei között mozog ... Ha nem lettem volna "kiéhezve" akkor sem bírtam volna túl sokáig ... de így rövid időn belül én a tempót fokozom, ő pedig a "szorítóerőt", ujjaival biztosítva nehogy kiessek a mellek közül. Kissé hangosabbra sikerült hatalmas élvezéssel lesz végem. Még a mellei között tart amíg mozgok ... mosolyog, ajkai csillognak ...
    Aztán sajna a szokásos végjáték: takarítás, zuhany, öltözés, elköszönés ...
  • Elszámolás:

    Extrákat nem szoktam kérni, nem is tudom hogy vannak-e. Nekem ez úgy volt tökéletes ahogy fent leírtam.
    Az elszámolás korrekt, és utólagos. Már felöltözve búcsúztam, mikor az asztalra helyeztem az "ajándékom" (bár hozzáteszem hogy többször voltam már itt).
    Annyi észrevételem van csak hogy mivel Freya ritkán van itt ezen az oldalon, szerintem a bővebb infóban elfelejthette frissíteni a virágszálak számát (ott 1-el kevesebb szerepel). Én ismertem az ajándék mértékét, szóval ebből nem volt félreértés.
  • Összkép:

    Freya a vállalt határain belül minden kérésemet teljesíti és teljesítette. Kifogásom nem lehet :-) Egy szuper kis randi volt. Nem véletlenül a Kedvencem :-)
Happy Massage