• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam elsőre nem vette fel, de kb 10 percen belül röviden megcsörgetett, vissza hívtam. Sok tájékoztatás nem kellett, mivel minden az alapban van. 1 órára jelentkeztem be. Címet megadta. Rajtam kívül álló ok miatt előre láttam, hogy nem érek oda, fél órát késtem, de rugalmas és kedves volt, fogadott fél órára is, előtte néhány alkalommal persze telefonáltam, nem akartam visszaélni a türelmével.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS odavisz, a címmel szemben lévő társasház emeletére kellett menni, lift van. Hétköznap délben mentem, szerencsém volt, mert találtam parkolót az utolsó pillanatban, de érdemes előbb menni, mert könnyen az autóban elkezdődhet a szopás nem jó értelemben. BKV-t nem ismerem, de biztos jó.
  • Helyszín:

    Lakás újszerű, szép, tiszta. Fürdőszobába tusoló van, tusfürdő is választékos, pont találtam olyat, amit használok. Csap mellett tiszta poharak, szájvíz. A tetthely kis szoba franciaággyal. A cuccaimat egy székre tettem le, majd irány a fürdő. Törölköző is tiszta.
  • Lány külseje:

    Kriszta a fotói retusáltak, de egyértelműen ő az. Arca kedves, cicikhez négy kéz kellett volna, szép nagyok és teltek, emiatt picit gravitálnak. Poci egy kicsit nagyobb mint a képeken, én a vékonyabb hölgyeket kedvelem, de a cicik akkorák, hogy.... Emlékeim szerint a fotókon lévő fekete átlátszó ruciban volt + bugyi, melltartó.
  • Action:

    Mivel késésem miatt fél órára volt csak lehetőségem, így a szobába bementünk és gyors lerendeztük az annak megfelelő anyagiakat. Gyors ruha le majd irány a fürdő. Késésem ellenére kedves volt, mondtam is, hogy majdnem elment a kedvem, de biztosított róla, hogy majd meghozza. Na, akkor irány a fürdő. Vissza érkezve levette rólam a türcsit, majd állva kis simogatás pár puszi, csók. Kezével megkereste randink főszereplőjét, közben én is megszabadítottam a ruhától és a melltartótól. Cicik és tulajdonosa a simogatásra, játékra jól reagálnak. Majd leült az ágyra és egy frenetikus mélytorkos szopásba kezdett Kriszta. Fel is raktam az egyik lábam az ágyra, hogy teljesen odaférjen. Kezével a zacsikat meg a popsit is izgatta. A szopás végül átment szájba dugásba. Megfogtam a fejét ás szó szerint szájba dugtam, melyet készségesen teljesített. Rajta is tartottam a fejét, tövig eltüntette, fantasztikus volt. Majd lefeküdtem az ágyra és tovább folytattuk a mélytorkos szopást, majd ismét többször rányomtam a fejét és szájba dugtam. A környékkel is foglalkozik rendesen, szopogatta a golyszlikat, körbe nyalta a zacsit is. Aztán feljebb jött és mellbedugtam. Eszméletlen volt. Ezt nem sokáig lehetett bírni, kértem lassítsunk, majdnem idő előtt elsültem. :) Mondtam, hogy most megdugom, már nyúlt is a gumiért, felrakta, bugyi le, majd feltérdelt az ágy szélére, én meg állva tettem be a punciba. Kb a negyedik húzás után elkezdte mondani, hogy "ez az, basszam, ez az..." Én így is tettem, elkezdem hátulról döngetni, közben a melleit markolásztam. Eredeti tervem popsi lett volna, de úgy bele lendültem (meg már a szopás miatt a végét jártam), hogy nem volt időm már átrakni, punciban sültem el....Letisztított, majd gyorsan szaladtam fürdőbe. Felöltözéskor még kedvesen beszéltünk pár gondolatot, de rohannom kellett, így elköszönés és tipli. Kocsitól kocsiig kb 40 perc telt el, én siettem, de Kriszta egy szóval nem mondta, nem siettet, ez hatalmas plusz pont, engem nagyon tud az ilyen frusztrálni.
  • Elszámolás:

    A telefonban egy órát beszéltünk, de a késésem miatt csak fél órára volt idő, így annak megfelelően történt az elszámolás korrekten. Az elején a nagy sietségben a kezébe adtam, nem találtam hirtelen semmit, ahova lerakjam. Alapból sok mindent vállal, így szó sem volt extrákról, szerintem nagyon kedvező a csokrok száma!
  • Összkép:

    Nagyon kedves vendéglátó, foglalkozik az emberrel, kezdeményez. Nekem ez olyan volt, mintha átugrottam volna a szomszédasszonyhoz egy menetre. Kár hogy nincs a szomszédban...:) Én jól éreztem magam, ajánlom mindenkinek aki szereti a szájba-mellbe dugós kombót! :) Köszönöm Kriszta!
Happy Massage