• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, most elérhető kiírást figyeltem, rögtön sikerült is beszélnünk. Ez volt a harmadik randink, így plusz megerősítésekkel már nem foglalkoztunk. VTR-t el is felejtettem, de korábban ott (is) egyezetettünk, Fanni aktívan használja az oldal eszközeit. Randi két nappal későbbre fixálva, kezdődhet a várakozás és vágyakozás.
  • Megközelítés:

    Lakópark, eddig a Lurdy külső parkolóját használtam, ahonnan pár perc séta a távolság. Most korábban értem oda, ezért mentem egy kört, és találtam egy parkolóhelyet a házhoz közel, ez nagyjából lottó ötössel ér fel, de most összejött. Ha jól tudom, akkor az utca egyik felén ingyenes, de aztán már fizetős, tessék figyelni.
  • Helyszín:

    Már említett áruház közelében levő, új építésű lakópark komplexum, annak összes ismérvével: kapukódos bejutás, ottsemvagyok portaszolgálat, tiszta folyosók és lift. Egyszobás lak, rend és tisztaság minden helyiségben. Diszkréció miatt függöny behúzva, mesterséges fénynél kell kibontakozni. Kád függönnyel, törülköző puhasággal ellátva. Kényelmes kinyitott kanapé, vagy felőlem akár ágy is lehet
  • Lány külseje:

    Megremegett a térdem, amikor első alkalommal megláttam, a varázslat azóta is tart. A mosolya, gyönyörű haja, avagy csodás keblei egyformán erős vonzerővel bírnak, hogy éppen melyikre koncentrál a férfiember, szerintem attól függ, hogy még az agyban vagy már teljesen másutt van a vér. Fotók és valóság kéz a kézben, nőies telt formák mindenütt. Szép az arca, szép a mosolya, ezeket nem láni a képeken, és a tetoválások is retusálva vannak. Sok van belőle, igényes munkák.
  • Action:

    Fanni egy intelligens nő, jól kijövünk egymással, mondtam is neki, hogy állandóan rettegek az idő miatt, mert simán elbeszélgetnénk az egész randit. Na szóval, megérkeztem, üdvözlő csevej (csak röviden :-) ), tisztálkodás. Finoman, de én irányítottam a koreográfiát, most ehhez volt kedvem. Ágy mellett állva, bemelegítő csókokkal indítottunk, majd nyakán is elidőzve eljutottam a keblekig. Fanni nagyon jól reagál a kényeztetésre, legalább is komoly sóhajokat hallottam és szóbeli dicséretet is kaptam. Pont a reakciói miatt egy hosszabb felvezetést terveztem. Kérésemre hasra feküdt, és nyakától indulva, komótos tempóban haladva, oda-vissza végigcsókoltam a testét. Majd megfordítottam, és ugyanez előről. Leírva nem egy nagy durranás, de nagy élmény volt minden ízt, illatot, forróságot begyűjteni, miközben Fanni hangot ad örömének. A tetőtől-talpig hadművelet végén visszatértem a mellekhez, majd egyértelművé tettem, hogy alapos puncinyalás következik. Szép kis pillangós, illatos, jó az íze, és nedvesedik. Nem vagyok vaddisznó, a "finoman de alaposan" Fanninak is bejött, Egyre érzékenyebb lett, majd nagy nyögések közepette megérkezett a csúcsra.
    Leheveredtem, Fanni pedig nekilátott a viszonzásnak. Nincs pornó, de andalgás sem. Kettő közötti tempó és intenzitás homályosította a tekintetem, amíg a szájában voltam. Nem hagy ki semmit, el is tüntet, de nyelve hegyével is masszíroz, amit nekem különösen tetszett. Golyók sem maradnak ki, ez megint plusz pont nálam, sőt a gát környére is elkalandozik. Átadtam magam az élvezeteknek, már ezért is megérte volna találka, de további terveim voltak.
    Gumi fel, fekve maradtam, és Fanni szépen lassan beleült. Most mindenki nézze meg a képeit, és lehet elképzelni, hogy milyen látvány amikor szemből rajtad mozog. Én telhetetlen, néha még fel is emelkedtem, hogy nyelvemmel a bimbóit izgassam. Missziben folytattuk, egy idő után feltérdeltem és ide-oda rendezgettem a lábait, variáltuk a ritmust, és gyönyörködtem Fanni látványában. Oldalra fordítottam és két lába között befurakorva oldalról-hátulról folytattuk. Mélyebbek lettek Fanni sóhajai, neki is tetszett ez a póz.
    Pihenést iktattunk be, 69 formájában visszatértünk az ízekhez, nyalakodtunk, nyögtünk, sóhajtoztunk. Egy doggy-t még be mertem vállalni, mindent bele az utolsó métereken alapon, egész komoly tempót diktálva.
    Ennyit bírtam, gumi le, elterültem, Fanni a szájába vett, bólogatott, és is rámozogtam, így a szájában ért a vég.
    Tisztálkodás, beszélgetés, viszlát legközelebb.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor megbeszéltük, hogy az egy óra legyen inkább másfél, ennek megfelelően terheltem a polcot. Extráról nem tudok. Elsőbálozóknak segít a bővebb infó gomb.
  • Összkép:

    Remegő lábakkal, kábán vigyorogva távoztam. Harmadik alkalommal találkoztunk, nyílván ahogy megismerjük egymást, egyre jobb az élmény, de anno már az első is csodálatos volt.
Happy Massage