• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, szinte egyből felvették. Nem vele egyeztettem, hanem egy kedves hangú, segítőkész barátnőjével, aki mindenben közreműködő volt. Teljes körű tájékoztatást adott a programjáról és az ehhez kapcsolódó rózsaszálakról.
  • Megközelítés:

    Azt mondták, hogy az új cím nincs messze a korábbitól, de azért érdemes nem megszokásból menni. Térben, a Puskás és a Hidegkúti stadion között található.

    Az utca a nevét egy szigetről kapta. Az korábban Görög és Török fennhatóság alatt állt, viszályok dúlták. Ez itt, pont az ellenkezője, a nyugalom szigete. Csendes, nyugodt környék. Biztonságos társasházak által övezett részen. Parkolás és a tömegközlekedés egyaránt megoldott.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ingatlan. Ebben a több szobás lakásban csak néhány lány rendel, úgy tudom, de én senkit sem érzékeltem. Kifejezetten ügyelnek itt a logisztikára és a diszkrécióra. Nívós körülmények fogadtak, rendet és tisztaságot találtam mindenfelé.

    A tágas fürdőszobában például patika higiénia uralkodott. Fürdőkádban lehet tisztálkodni, ami zuhanyfüggönnyel elszeparált. Bordó színű padlóburkolaton száraz kilépő várt. Márkás tusfürdők glédában sorakoztak egymás mögött. Voltak közöttük bontatlanok is. Szájvíz és fogkefék is voltak odakészítve.

    A szoba ahol az események történtek, az egy hosszúkás helyiség. A parkettás szoba bejáratánál egy szekrény és egy tükör, középen puha szivacs volt. Minimális bútorzattal felszerelt, nem is kell több, ez a célnak tökéletes. Hangulatfényben díszelgett, kellemes zene szólt, és friss illat lengte be az egész lakást.
  • Lány külseje:

    Egy szóval: gyönyörű. Arca bámulatosan szép. Valóban kínai arcvonásokat hordoz, amely igazi kuriózum volt nekem. Dús szempilláival és húsos ajkaival engem teljesen lenyűgözött. Selymes tapintású szolárium barna bőréhez élmény volt hozzá érni. Alkatra, talán egy picit alacsonyabb a kiírtnál, de ez semmit sem befolyásolt, mert én az összképre és a jó arányokra koncentráltam. A látott formát én sportosnak nevezném. Izmos lába, nőies dereka és kis tenyérbe illő, kemény melle van. Izgatásra szépen csúcsosodtak a bimbócskái. Punciját rózsaszín babapunciként említeném meg. Simára borotvált, zárt állapotú, ápolt, illatos. Belül bársonyosan szoros és forró volt.

    Ami, a külsőnél számomra sokkal fontosabb, az a vonzó személyiség, a magas intellektus és a buja erotikus kisugárzás. Amina pont ezekkel fogadott. Udvariasan és szeretettel várt, már az ajtóban átölelt és megcsókolt. Jó, az még csak olyan hosszabb szájra puszi volt, de meghitt, barátnős üdvözlésben volt részem. Ez jó alapnak bizonyult a folytatáshoz.

    Szimpátia és az érdeklődés kölcsönös volt. Tiszteletet adtam és kaptam. Talán ez lehet a titka, hogy nagyon kedvesen bánt velem, minden kívánságomat leste, teljesítette. Természetesen a masszázs szabályok adta keretek között.
  • Erotikus masszázs:

    A program alakításában nagyon együttműködő volt. Megkérdezte, mit és hogyan szeretnék, úgy általában. A masszázsban vannak-e neuralgikus pontok, vannak-e érzékeny területek, meg ilyesmi. Kezdés képen, csak a hátam masszírozását kértem tőle, de azt alaposan nyomkodja meg és a többit majd meglátjuk. A levezetést és a kölcsönösséget is áttárgyaltuk, nagy vonalakban.

    A szexi fogadó öltözetét, ami egy márkás csipkés body volt, ledobta magáról és a szivacs felé irányított.

    Lendületesen kezdett neki a vállaimnál és komoly energiát belefektetve folytatta a lenti részeken is. Deréktájban és a gerinc melletti területek végzett tevékenysége különösen jól esett. Meg kell jegyeznem jó keze van.

    Közben jókat cseverésztünk. Személyében egy nagyon művelt, kedves fiatal lányt ismertem meg, aki lelkiismeretesen végezi az itteni munkáját.
  • Levezetés:

    A levezetésben előbb én vállaltam aktív szerepet. Sok érzéki csókolózás után a puncikájának kényeztetésére kértem engedélyt. Egyből kényelembe is helyezte magát és széttárta a lábait előttem, és mutatta, hogy mehet a nyalás. Látványnak sem volt semmi, az, ahogyan egy ilyen szép, fiatal, egzotikus női test megnyílt előttem, az a kép a retinámba égett. Cickói a plafon felé meredeztek. Hosszasan elidőztem az izgatásukkal.

    Testét végig puszilgatva közeledtem a Bermuda-háromszög irányába. Nyelvemmel igyekezetem a kedvére tenni. A csiklóján fickándoztam jó sokáig. Néha a fejemre fogott és finoman irányított. Csókolgattam, habzsoltam, nyaltam sietve, mint az olvadó fagyit, majd az ujjamat is bevetettem. Kérte, hogy csak érzéssel és csak egy ujjal tegyem. Állítólag, sokan ilyenkor durvulnak be, és okoznak neki dermesztő pillanatokat. Én nem úgy tettem, követtem az utasításait, gyengéd maradtam és türelmes. Ennek köszönhetően okoztam kellemes perceket a vendéglátómnak.

    Ezután én kerültem a figyelem középpontjába. Helyet cseréltünk. A soron következő hosszú csókcsata közben már a kezével harckészültségi állapotba hozott. Majd lejjebb ment és kifejezetten szenzitív cumizásba kezdett. Franciából ötösre vizsgázott. Volt, hogy, nyelvével csak a makkomat dédelgette, volt, hogy a rudam teljes hosszán szánkázott az ajkaival. Néha az ujjacskáit is bevetette. Azokkal is masszírozgatott. A zacsi és a golyók sem maradtak ki az ápolgatásból, azok is megkapták azt, ami járt nekik. Nyálával sem spórolt. Változatosan és élvezetesen kényeztetett. Hibátlan produkciót nyújtott.

    A fináléhoz közeledve kértem, hogy intenzívebben kényeztessen. Ennek megfelelően magasabb fokozatra kapcsolt. Én is kicsit belemozogtam. Erősebben is szívott, és nagyokat cuppogott. Kézi és száj kombinációnak, meg is lett az eredménye a szájában robbantam fel. Jól fogadta. Megvárta, amíg az összes töltényemet ellövöm. Csak az után látott neki a tisztogatásnak.

    A végén mellém ült és simogatott. Méltó lezárása volt az izgalmas órának.
  • Elszámolás:

    Rózsaceremónia az érkezésemet követően zajlott le, bent a szobában, négy szem között. Az extrákat gondosan leegyeztetve gomboltam le neki. Ezt, én akartam így, előre. Ő nem kérte volna. Most találkoztunk először, ilyenkor szerintem ez így dukál.
  • Összkép:

    A szakma Lucy Liu-ja emlékezetes élménnyel ajándékozott meg. Egy rövid időre a mennyei paradicsomban érezhettem magam. Nem csak a kellemes helyszín okán, hanem az átélt élmények miatt is. Mézes csókja és finom orálja nekem nagyon bejött. Szeretetteljes fogadtatás, a kellemes masszázs, és az erotikus levezetés biztos, hogy sokáig felejthetetlen marad számomra. Teljes körű testi és szellemi felfrissüléssel hagytam el a randi helyszínét.
Happy Massage