• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hírdetését Kamillának. Már 2 hónapja többször egyeztettünk telefonon, de mindíg közbejött nekem valami ezért lekellett mondanom. A héten viszont végre minden passzolt egy randihoz. Viszont most VTR-on keresztül egyeztettünk, amit rövidesen jóvá is hagyott.
  • Megközelítés:

    A parkolást pár sarokkal arrébb oldottam meg egy szupermarketnél. A közelben van BKV mint 1-es villamos és pár buszjáratot is láttam. Az épületet könnyem meg lehet találni, mivel ki van táblázva a házszám és az épületek, amiket nyíllal is jeleznek merre kell menni. A kapucsengőnel telefonáltam, megkaptam a kapucsengő számot és az instrukciókat az épületen belüli irányokat a tett helyszínéhez.
  • Helyszín:

    Űj építésű lakópark, a lakás modern és tiszta, a fűrdőszoba kifogástalan, higiénia 100%, csakúgy mint a baszoba. A fürdőben volt tiszta törölköző, tusfürdők és szájvíz, hozzá eldobható poharakkal. Az ágy nagy francia ágy, ami kényelmes volt és tiszta. Volt rajta egy párna is amit meg is dicsértem mert sok lánynál elég kényelmetlen párnák szoktak lenni általában.
  • Lány külseje:

    Felérve a lakáshoz, bekopogtam, miután Kamilla nyitott ajtót egy köntösben, alatta fehérnemű és fehér combharisnya volt. Kedvesen bmutatkozott, megmutatta merre mit hol találok, fürdő, baszoba. Az arca kedves, a teste baromi dögös, természetes agy mellei elképesztőek, a bőre finom és selymes. Az alkata teljesen megfelel az oldalon feltöltött képeknek. Az arc kitakarástól nem kell tartani.
  • Action:

    A baszobába levetettem a ruháimat, majd irány a fürdő. Gyors zuhany, törölközés, szájvízes öblítés után irány a baszoba. Kényelmesen elhelyezkedtem, addigra Kamilla is megvált a köntösétől. Mellém bújt, és lkezdte a melkasomat simogatni és csókolgatni. Lefelá haladva finoman a szájába vette a szerszámot. Lassan kezdte, majd szépen felpörgette az eseményeket a szájával és a nyelvével. Bönyállal franciázot néha garatig. Néhány perc múlva gumit húztunk és meglovagolt. Elképesztőe jól tud lovagolni, ami a puncit illeti, finom, forró szűk és nedves. Meg kell hagyni, hogy semmi síkosítot nem használt, az eddigi partnereim "vödörnyi" síkosítót használtak, amely többször is rontotta az aktus minőségét. Visszatérve az aktushoz, menet közben hol a hatalmas melleit simogattam, hol pedig a combjait. Pár perc elteltével leszált rólam, levette a gumit, és ismét franciázott. Még néhány perc és végem lett. Mivel VTR-on jelentkeztem be, egy extra ingyen járt, a szájba élvezést válaszottam. Míg Kamilla kiment, hogy a mosdó lefolyóba engedje az élet magvait, addig én is megtisztogattam magam. A szobába visszatérve, egy masszázst adott, krémmel. Finom és jól eső volt. Közben beszélgettünk. Nagyon értelmes, sok mindenről beszéltünk. Idővel megfordultam a hátamra, látta a jelzést, hogy készen állok egy újabb menetre. A második menetet egy végig NF volt. Bőnyállal falta a szerszámot. Néha kivette a szájából és a nyelvével dolgozott. A zacsit is elképesztően tudta "kezelni". Közben megdícsérte a szerszám méretét is. :) A második menet kcsit hosszabb volt, de időben voltunk, aminek végén egy intenzív, erőteljes orgazmust éltem át. Hagyott lenyugodni a szájában. Ezután ismét tisztálkodás, beszélgetés amíg öltöztem, anyagiak rebdezése és búcsú.
  • Elszámolás:

    Extrát ajándékba kaptam a VTR-os bejelentkezés miatt, ami szájba élvezés volt a kérésemre. Az egész teljesen korrekt volt, nem volt zsákba macska.
  • Összkép:

    Mindvégig kedves volt, és korrekt. Egy pillanatra sem volt kínos csend a beszélgetések alatt, és menet közben semmire nem volt fanyalgás. Ami az oldalán fel van tüntetve és kértem ( NF, aktus, masszázs) azt megcsinálta. Teljesen korrekt volt, és megérte. Feltőltődve, elégedetten távoztam.
Happy Massage