• Aida

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon kerestem, azonnal sikerült is elérnem. Telefonban nagyon kedves volt, mindenről tájékoztatott. Kért egy megerősítő SMS-t egy órával korábbra, amivel sajnos alaposan megcsúsztam, de sikerült telefonon megbeszélni a problémát és így tudott fogadni a megbeszélt időben.
  • Megközelítés:

    Belváros, BKV van több verzióban. Autóval a parkolás gondolom időponttól is függ. Én valószínűleg jókor mentem, mert volt hely bőven a környéken. Ha nincs hely az utcán, akkor a Récsei Center nincs messze és ott általában van hely.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, színvonalas kívül-belül. A lakás nagyon szépen és igényesen van berendezve. Igazán kellemes környezet. Rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben minden rendelkezésre áll. Akinek ez számít: hatalmas, puha, illatos törülközőt kaptam. Szobában kellemes zene, kényelmes ágy, szoba-inas a ruhámnak. Egyszóval minden a helyén van.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, igazi érzéki nő. Ha lehet élőben még szebb, mint a képeken. Valószínűleg a nyílt, kedves modora és kisugárzása teszi. A képek (részben) gondolom műtermiek, de a valóság senkinek sem fog meglepetést, vagy csalódást okozni. Aidai egyszerűen gyönyörű. (Én a magam részéről jobban szeretem a jó minőségű képeket a hirdetésben, mint a mobilos, félig sötét, zajos slefi-ket.)
  • Action:

    Fürdés után egy izgalmas "csipke csodában" várt. Simogatni kezdtem, amit nagyon jól fogadott. Úgy éreztem, hogy jól esik neki. A telt cicik fantasztikusan finomak és ő is szereti ha kényeztetik őket. Nagyon jól csókol és szerintem ez mindkettőnket beindított. Hamarosan lekerültek a felesleges darabok és csodálhattam, érinthettem ahol csak értem. Számomra puha, bársonyos bőrének simogatásai egy élmény volt. Egy idő után ő kényeztetett a leírhatatlanul jó franciájával, majd cserét kértem, hogy én is viszonozhassak neki valamicskét. Nagyon finom, illatos és jó ízű punci és úgy tűnt jólesik neki a kényeztetés, aminek hatására hamar csípőmozgásokkal reagált és azt hiszem célba is ért. Utána igen érzékeny és csiklandós. :-) Ismét franciás kényeztetést kaptam, ami hamar meghozta a kívánt eredményt. Védőöltözetet kaptam, majd maradt a felállás, úgymint én alul, Ő pedig felül. Nagyon jól mozog és nem igazán tudtam a fantasztikus cicikkel betelni. A látvány, az érintés - ezt át kell élni. Egy idő után cseréltünk, Ő alul, én felül. Utána volt még egy kis beszélgetés, levezető simogatás. Én a beszélgetést is nagyon élveztem, bőven volt közös téma. Nagyon intelligens, okos, empatikus nő. Igazi partner mindenben.
  • Elszámolás:

    Mivel először látogattam meg, a virágcsokrot előre átadtam. Az extrákkal nem foglalkoztam, amit nekem a telefonban elmondott az bőven megfelelő volt és még túl is teljesítette.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, egekbe szökő pulzussal és feldobottan távoztam. Nagyon szeretném újra meglátogatni, remélem hamarosan sort tudok keríteni rá.
Happy Massage