• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, sajnos nincs vibere. Így a telefon a legjobb az egyeztetésre. Egyébként gyorsan ment, le tudtuk beszélni az időpontot.
  • Megközelítés:

    Elég jól megközelíthető helyen van, sokminden jár arra és most kicsit sétáltam is. Parkolás is megoldható de némi keresés nem árt előtte, nem meszze található a Mester utca .
  • Helyszín:

    Szokásos 4. emeletei lakás, amit megosztva használnak. Most a nagyobbik szobában voltunk, ami picit tágasabb, mint a másik. A fürdő egy zuhanyzós fürdőszoba, van több friss száraz törülköző is van és szájvíz is.
    A lakás rendben van, a (ba)szoba célnak megfelelő. Halk zene, hangulatvilágítás, franciaágy, minden, ami kell OK.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel , az arckitakarás ne zavarjon senkit ez csupán a diszkréciót szolgálja. Szép arca van, ha az utcán találkoznék vele, akkor is megnézném. Van benne egy pici huncutság :)
    Combfix volt rajta és egy kis felső ruha , amit gyorsan le is vett magáról.
  • Action:

    1 órásra beszéltük meg a randit, általában mindig 1 órára szoktam menni.
    Szeretem ha az action után van egy levezetés és egy esetleges 2. élvezés is.
    Miután a zuhany megvolt leheveredtem az ágyra. Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk.
    Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat. Utána gumit kértem és Tera lovagolni kezdett, nem tudomm, hogy ez e a kedvenc póza de szemlátomást tetszett neki és még keményebb lettem odalent.
    Jól tudott szorítani és hangosan élvezett is , azt nem tudom, hogy elment-e de ha nem is , közel volt hozzá. Így tartottam magam , mozgattam fölöttem előre hátra, és néha finoman a fenekére is csaptam, ami tetszett neki. Ha tovább maradunk így szinte biztosan végem lett volna ezért inkább kértem forduljunk kutyapózba. Így már visszavettem egy kicsit a tempóból és kényelmesebben tettem be neki hátulról, szinte megálltam és ő mozgott rajtam. Maga a kerek fenék látványa és a lassú mozgás a szerszámom csúcsán hát ez valami felejthetetlen látvány. Ez nagyon bejön nekem , mert így tudom magam tartani egy ideig és azután senki se tudja mikor fogok kilőni . Picit időztünk így.
    Később még váltottunk, kértem jöjjön az ágy szélére és meg felálltam az ágyról és állva de kissé lehajolva tettem be neki újból hátulról. Így már megfogtam a derekát fürgébben dolgoztam rajta , ami után az belelőttem a gumiba.... Voltak hangok, amik ilyenkor kijöttek a számon de ez ezzel jár. Jó sok adrenalin termelődőtt meg más is :)
    Ezután kértem egy lágy hátmazzsázst, amit Tera készségesen teljesített is. Picit felfrisített, konyomkodta a kemény részeket a hátamból és elernyedtem, picit dumcsiztunk erről-arról. Később én is megmaszíroztam egy picit, közbe csodálva a testét.
    Volt még egy kis idő nem is kellett sietnünk ezért azt mondtam nézzük meg sikerül-e újra keményre varázsolni a szerszámom. Hát nem kellett sok neki , sikerült. Egy kis franciázástól újra kemény lettem ami után levezetésképpen már nem kértem gumit, hanem a kutyapózban a fenekére engedtem a nedűt, mint ahogyan a felnőttfilmek záróakkordjaként szokták. Mi is épp felnőttfilmest játszottunk Terával. Csak épp ezt a mutatványt nem vette fel a kamera :)
  • Elszámolás:

    Érkezésem után történt előre. Amit megbeszéltünk. Extrákat nem kértem, csak ami az adatlapján szerepel.
  • Összkép:

    Teljességgel kijelenthető, hogy innen mindig maximális elégedettséggel távoztam így a benyomásaim alapján kiválóra értékeltem a "jelenetünket" , persze mint férfi szereplő és nem mint rendező vagy operatőr.
    A lakás, fürdő, türcsi, higiénia és végül a drága Tera is , minden nagyon rendben volt.
Happy Massage