• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, gyakorlatilag azonnal elértem (ki is volt írva, hogy hívható). Nagyon kedves volt, sajnos csak egy fél órával későbbi időpontja volt, mint ami optimális lett volna, ezért elgondolkoztam, mondta, hogy nyugodtan hívjam vissza, ha eldöntöttem. Sokat nem gondolkoztam, kb 2 óra múlva már nála voltam.
  • Megközelítés:

    A címet telefonon pontosan megkaptam, pár házzal eltér az adatlapon szereplő térképtől, de nem szignifikánsan. Én autóval mentem, de BKV-val is könnyen elérhető. Parkolót lehet találni, bár célszerű nem a cél objektum környékén, hanem pár házzal arrébb keresgélni. A ház előtt újra telefon, megkaptam a kódot és az ajtó számot. Az ház óriási, kicsit keresgélnem kellett, de megtaláltam, nem volt gond.
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű ház sokadik emeletén van, több szobás. Feltételezem, hogy legalább ketten szolgáltatnak itt, de én nem találkoztam mással, ezt nagyon diszkréten kezelte. Az érkezés egy előtérbe történik, ahonnan nyílik a konya-nappali egybe, de itt kb 10 mp-et se töltöttünk, betessékelt a tetthelyre. A szoba berendezése egyszerű, hallkan szólt a zene, szék a sarokban, nagy méretű francia ágy.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé bújva, de teljesen meztelenül fogadott, így sok kérdés nem maradt. A képeknek megfelelő alakja van, bár szerintem a kilók száma kb egy 10-essel több, ami részben a fenekén és picit talán a hasán látszik. Egyébként nagyon formás, tetszetős, az arca kadves, a haja végig lófarokban volt. Azt majd elfelejtettem, hogy tetszett, hogy elég magas, a leírt adatoknak teljesen megfelel.
  • Action:

    Ahogy már írtam, meztelenül fogadott, cipő le és minden mást vittünk a szobába. Itt adtam neki oda a rózsacsokrokat, miután megbeszéltük, hogy igénybe vennék egy extrát is.
    Vetkőzés, majd irány a fürdőbe. Kádas fürdő, semmi extra, célnak megfelel, gyors fürdés, törölközőt természetesen kaptam.
    Fürdés után már egy szál törölközőben mentem vissza, ami elég gyorsan lekerült. Kicsi zavaromat gyorsan oldotta, mivel elképesztően feszes fenekét állva nekem nyomva bújt közelebb. Tetszésemnek gyorsan látható jelei mutatkoztak, miközben a nyakát puszilgattam és persze a melleit simogattam.
    Szépen megfordult, elém térdelt és szájábba vettem a velem egykorút. Finoman és nagyon jól csinálta. Egy idő után megkérdezte, hogy nem fekszem e inkább hanyatt az ágyon, úgy kényelmesebb lenne.
    Az ágyon fekve már úgy kuporodott mellém, hogy az eszméletlen jó feneke és puncija pont kéz közelben legyen. A feneke elsőre nagynak tűnt, de olyan feszes és kemény, hogy nehéz volt betelni vele. Miközben szorgosan dolgozott én hátulról simogattam.
    Egy idő után kérdeztem, hogy lehetne e 69, már mozdult is. Őszintén szólva részemről nagy finomkodás most nem volt, nyaltam rendesen.
    Nem terveztem, hogy így fejezzük be az első kört, de egy idő után szóltam neki, hogy abba ne hagyja, mert elképesztően jól csinálta. Mivel ezt az extrát kértem, így a szájában lett végem. Nem volt finnyás, mind a szájába ment, ott is maradt, gondolom a végén szilviában végezte, de ekkor nehezen tudtam figyelni, főleg, hogy a puncija még mindig a számnál volt. :) Ez az extra nagyon bőven megéri a felárat (részben ezért is mentem).
    Sajnos én voltam idő kényszerben és bár 1 órára mentem, jeleztem, hogy nem tudok végig maradni.
    Az első kör után felajánlotta, hogy megmaszíroz, ez inkább simogatás volt, de kifejezetten jól esett.
    Utána kérdezte, hogy mehet e a második menet, amiről mondtam neki, hogy nem tudom, fog e menni, de hajrá.
    Hát ment... pillanatok alatt olyan keményre szopott, hogy csak na. Gumi húzás után kis misszi, ahogy láttam ezt nagyon szereti, főleg felhúzott nyújtott lábakkal. A látvány se rossz és a hanghatás sem. ;)
    Ezután rám ült, ami jó volt, majd próbáltuk háttal is. Kicsi kutya is volt, de ehhez nekem túl puha volt a matrac, így újra misszi.
    Nem tudom, hogy valóban nekem szólt e, de itt az tűnt fel, hogy élvezi és nem csak az a megjátszós dolog. Eléggé lehet neki tolni és szereti is. Beengedett rendesen, nem volt finomkodás meg láb szorítás, így másodszorra is elég komolyat élveztem.
    Őszintén szólva magam miatt mentem és önző is voltam, bízom benne, hogy ettől függetlenül én is pozitív benyomást tettem rá. Legközelebb lehet másként lesz.
    Gyors fürdés, mert rohannom kellett, öltözés és búcsú.
  • Elszámolás:

    Előre telefonon elfelejtettem kérdezni, de az adatlapon volt, így kérdeztem, hogy NFVSZ van e, és ha igen mennyi. Ezt igénybe is vettem, megérte.
  • Összkép:

    Elsőre picit más fogadott, mint amit vártam, de nagyon nem bántam meg, hogy hozzá mentem. Lelkes, kedves, nagyon jól csinálja amit csak kér tőle az ember. Az árát szerintem maximálisan megérte az extrával együtt is. Sokat nem beszélgettünk, de ez rajtam múlt, biztos, hogy ebben is nagyon kedves lenne.
    Az ágynak a matracát cserélhetnék egy kicsit keményebbre. :)
Happy Massage