• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon előző nap egyeztettünk, minden simán ment. Annyit kért, hogy aznap reggel még erősítsem meg érkezésemet, mely meg is történt.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolót simán sikerült találni a Lehel piac környékén. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni. Időben hívtam, még kért pár perc türelmet, majd visszahívott, a szükséges infókkal.
  • Helyszín:

    Szép újabb lakás. Célnak tökéletesen megfelelő Kis fürdő, káddal és a baszoba. (plusz az élettér leválasztva) A szobában franciaágy. Fürdőben, sok tusfürdő, szájvíz, minden amire szükség van. Plusz infó, hogy a lakásban tartózkodik egy macska is, ha esetleg ez valakinek fontos lenne. :)
  • Lány külseje:

    Az ajtóban várt egy kis piros felsőben és fekete alsóban. A képeknek hátulról teljesen megfelelő. Kis tenyérbe illő cicijei vannak, a popsi világbajnok. Arca leginkább a már sokszor emlegetett szomszédlányos típus. Nagyon kedves.
  • Action:

    Érkezés után levetkőzve elugrottam tusolni. Visszaérkeztem a szobába, majd megszabadult a ruházatától és kicsit ölelkezve kezdtük egymás felfedezését. A popsija nagyon atom mint már írtam korábban. Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni. Itt volt egy újabb technikai szünet, mely bevallása szerint nem szokott gyakran lenni, de most lehet nem volt formában. Hosszúnak nem hosszú a játékos, inkább vastag. Lehet ez okozott némi kellemetlenséget, és fel is ajánlottam neki, hogy nem kell mélytorokkal folytatnia. Viszont ezzel nem annyira foglalkozva, ugyanilyen vehemenciával dolgozva végzett ki. Az utódokat papírtörlőbe helyezte a végén és mellém feküdt. Beszéltünk néhány dologról. Van beszélőkéje azt meg kell hagyni. Nem igazán elképzelhető a kínos csend Alice-al. Mivel nem éreztem magamban a második kör lehetőségét, így újabb fürdés után felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a végén történt. Csak az alap van, ha jól tudom nincsenek extrák. Az órát fizettem viszont szerintem max 45 percet lehettem ott.
  • Összkép:

    Alice-hoz a sokszor megénekelt francia tudása miatt érkeztem. Olyan közepesre értékelném a randit. Kicsit többet vártam, mint ami végül lett belőle, de rossznak semmiképp nem mondanám. Aki a franciás játékokat kedveli mindenképp látogassa meg.
Happy Massage