• Zsófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk telefonon, előző héten szerettem volna találkozni vele amikor felkerült a hirdetése, de nem találtunk közös időpontot. Viszont ezen a héten sikerült, barátnője vette fel és megbeszéltünk az időpontot, izgatottan vártam a randit. Türelmesek és cuki hangja van mindkettőjüknek.
  • Megközelítés:

    Marina-parton van a helyszín, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető. Parkolóhely szokott lenni.
  • Helyszín:

    Egy korábbi ütem szépen karbantartott lakása, fürdőszoba normális, a tetthely pedig hangulatos, tatamival és tükörrel.
  • Lány külseje:

    Zsófi teljesen úgy néz ki élőben is, mint a képeken, gyönyörű szív alakú arca van ravasz szemekkel, vékony, ritka magas, nagyon jó alakú csajszi.
    Szerintem ugyan abban a fekete fehérneműben fogadott, mint amiben a képeken van, kibontott szinte derékig érő sötét barna hajával.
    Mosolygós, kedves, értelmes lány. Rögtön megdicsértem, hogy milyen jól néz ki, és ő is engem.
    Mit mondhatnék még róla, 19 évesen Zsófi hibátlan!
  • Erotikus masszázs:

    Első menet után összebújtunk kicsit, csókolóztunk, majd felajánlottam, hogy megmasszírozom.
    Örült neki, én is mert nagyon szép alakja van, hibátlan bőrrel. Fenekénél is sokáig leragadtam, rögtön felállt a farkam tőle, csúszkáltam a fenekén a farkammal néhány percig, aztán elkezdtük a második felvonást.
  • Levezetés:

    Fürdés után nem sokat kellett rá várni, elkezdte lófarokba kötni a haját, én közben simogattam a fenekét és a hátát. Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman csókol. Levettem a melltartóját, nagyon szép, kerek mellei vannak, róla mintázzák a melltartókat biztos!

    Megkértem, hogy pucsítson a tatamin, nagyon szép alakja van, és szépen domborít. Lassan levettem a bugyiját, zárt, borotvált puncija tárult elém, elkezdtem így nyalni, libabőrös lett, Zsófin éreztem, hogy kezd felizgulni ettől a helyzettől. A hátára feküdt, széttárta a lábait és így folytattam. Lassan érzékien, mert érzékeltem, hogy elég érzékeny ott lenn. Közben magát és a karomat simogatja. Többször meg-meg remeg miközben halkan nyögdécsel. Elég sokáig nyaltam Zsófit, nagyon finom volt, amikor már túl érzékeny lett akkor a kezét a puncijára tette. Felmentem hozzá, csókolóztunk sokáig, majd ő kezdett el franciázni. Velem merőlegesen térdelt, úgy, hogy tudjam mindenhol simogatni, közben a lófarkas haját fogtam. Technikája tinilányos, inkább a tetejére koncentrál és ütemesen szopik, amikor elfárad akkor kézzel csinálja, majd újra szájjal, egyébként teljesen jól csinálja, a szájába élveztem, még pár percig szopott utána, nagyon jó volt!

    Második felvonásban egymás mellett fekszünk, csókolózunk, simogatjuk egymást. Kezét a farkamra teszi, elkezdi lassan verni, közben a mélyen a szemembe néz. Én a melleit simogatom, libabőrös lesz és érzem a lélegzetvételén, hogy őt is nagyon felizgatja ez a helyzet. Tovább veri a farkam, én pedig a megnyálazom a kezem és a punciját kezdem el ugyan abban az ütemben simogatni, ő pedig halkan nyögdécselni kezd. Továbbra is egymás szemébe nézünk, mámorító volt. Nagyon felizgatott a helyzet, és puncijából és nyögdécseléséből tekintve őt is, nem számítottam rá, hogy másodikra ilyen gyorsan elmegyek csak a kezétől, de sikerült neki. Kezére-derekára élveztem. Fennmaradó időben egymás karjában beszélgettünk és simogattuk egymást, nagyon jó érzés volt vele.
  • Elszámolás:

    1.5 órát voltunk együtt, csókolózás extra, megérte.
  • Összkép:

    Pont olyan volt ő mint amilyennek elképzeltem, a randi pedig jobban sikerült, úgyhogy nagyon jó volt vele. Végén kérdezte, hogy nem hagysz itt semmit?
    - Csak téged.
Happy Massage