• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, hogy délután meglátogatnám, rögtön felvette, tudott időpontot adni le is fixáltuk a randit.
  • Megközelítés:

    Sok parkoló elérhető a környékeb egy-egy potya hely mindig adódik. BKV-val is könnyen elérhető. A cím pontos, könnyen megtalálható. A GPS odatalál.
  • Helyszín:

    A mindenki által ismert Kondorosi úti tömb egyik új lakása, új a fürdő is. Minden tipp-topp. A szobában francia ágy és szék a lepakoláshoz.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelően ott gömbölyű, ahol kell. Kedves, szép arca van őzike szemekkel, melybe el lehet veszni. Öltözködésében a naturalista irányvonalat követte, mely a hideg idő miatt meglepett, de jól esett, mert olyan érzést keltett, mintha csak felugrottam volna a szomszédasszonyhoz és ő akarna valamit tőlem.
  • Action:

    Az előszobában letettem a cipőm, ami inkább bakancs volt. Majd követhettem meztelen partnernőmet. A szék volt a szobainas, vetkőzés közben beszélgettünk és a ruháimat feltornyoztam a székre, majd gyorsan próbáltam letudni a zuhanyzást. A derekamra csavart törölközővel tértem vissza és lehuppantam az ágy szélére. Lexi pedig elém állt és úgy táncolt, hogy a törölközőt el kellett vennem, hogy az egyik lábát kényelmesen a lábaim közé tudja tenni. Így ringatózott finoman én pedig ölelgettem, csókolgattam, simogattam. Élveztem izmos testét és finom bőrét. Közben megbeszéltük, hogy franciás kényeztetés lesz előbb én próbálkozok aztán meg ő. Lexi kényelembe helyezte magát háton én pedig hasast ugrottam a lába közé. Számmal simogattam a combjait, akkor ő az ikrekbe kapaszkodott. Elkezdtem a nyelvemmel feltérképezni punciját, melyet sóhajokkal nyugtázott. Kicsit erőteljesebben habzsoltam a punciját, mely kicsit fokozta a sóhajtásokat. Pihenés képpen a combjait is csókolgattam. Majd az ujjamat is finoman bevetettem, tovább fokozva az élvezeteket. A nyelvemet tovább járattam a csikló környékén az ujjam pedig bent mozgattam. Én már nagyon élveztem :-))))). Tovább kellett emelnem a téteket, hogy esetleg sikerüljön elérni az ingerküszöböt.
    Mivel partner volt ebben a játékban, gondoltam az a minimum, hogy megpróbálom csúcsra juttatni. Most nagyon sajnáltam, hogy nem vagyok Siva istennő 6 karral, mert szükségem lett volna rá. Jelen helyzetben az egyik kezem a punciban ezzel csak finoman mozoghattam, a másikkal ölelem a lábát és derekát közben veszettül nyaltam. Így jutottunk egy újabb szintre. Az előző felállásból sikerült még az egyik ujjamat harcra fogni és a csikló körül simogatni, ami a nyalással már lassan meghozta a várva várt áttörést. Az ölelésből az ikrek kényeztetésére tértem át a mozgatható karommal, majd vissza az öleléshez közben végig cirógattam a testét, ahol értem. Az ilyen cirógatásnál feszült ívbe a teste majd megremegett. A nyalást nem hagytam abba, így lett végünk. Alig pihegtünk máris a hátamra parancsolt. Oldalról térdelt a kisöcsihez. Nagyon finom franciát kaptam. Megbeszéltük, hogy mehet végig, ha szólok. Nem kellett sokáig várni rám én is a csúcsra értem. Hatalmasat élveztem. Rövid szusszanás után egymás dicsérete és zuhany után. Öltözés és fájó búcsú, puszikkal jó kívánságokkal.
  • Elszámolás:

    Alap programot kértem és a telefonon említett díjazás a helyszínen sem változott, melyet a komódra helyeztem megbeszélést követően.
  • Összkép:

    Nagyon klassz nő, nekem tetszett az arca, a hozzá állása meg szuper.
Happy Massage