• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem. Nagyon könnyű volt, éppen villogott a telefon. A másik oldalon láttam a hírdetését. Könnyen lebeszéltük az időpontot, és a részleteket.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megtalálható, igaz fél óra séta a belvárostól, bkv-val kB 7 perc, nincs is messze a háztól a buszmegálló. Taxival még kevesebb. Parkolni lehet nem messze, a cím pontos, de kicsit ravasz a csaj, mert nem a ház elé hív, hanem szembe vele, és amikor felhívod, na akkor adja meg a pontos címet, kapukódot.
  • Helyszín:

    Régi panel lakás, viszonylag tiszta, törülköző és tüsfürdő is van elég, A baszoba teljesen átlagos, benne egy ággyal, szekrénnyel, székkel, amire lepakolhatsz. A szobában félhomály volt, mondhatnám alig láttam, és majdnem felbotlottam.
  • Lány külseje:

    Ez nagyon kétélű, mert hasonlít a képekre, de az életkor nem stimmel, minimum 5 évvel idősebb.A képek pedig szét vannak retusálva nem kicsit. A mellek is kissé gravitálnak, hát telik az idő, mit mondjak. Szexi fehérneműben fogadott, ami csak kérésre került le. Eléggé közömbös volt felém, amíg a pénzt meg nem kapta, elég érdekes...
  • Action:

    Belibbenés után kérte is pénzt, majd elhúztam tusolni. Felfrissülés után még mindig fehérnemüben várt. Majd az ágyon folytattuk a légyottot. Elkezdett franciázni, kicsit hideg volt a keze, mint a kriptaszökevényeknek, de mindegy, oldalt nyalogatta az árbocot, már arra gondoltam, hogy rászólok,hogy nyugodtan a szájába veheti, nem olvad el. Meg is tette ezt sok kezezéssel fűszerezve. Szopni tud egy kicsit, lágyan csinálja, de sokat kezez, és színészkedik, próbálja elhitetni, hogy élvezi, de nem túl meggyőző. Ezek után a csodaszámba menő oldalnyalogatásos szoptatás után kértem, hogy vegye le a fehérneműt, hagy kényeztessem én is, csak a cicikkel tudtam pár másodpercig ügyködni,mert csak extra finoman szabad szájba venni őket. A nunit már hagytam a csudába, mert azért én sem vagyok teljesen hülye, és előzőleg elolvastam pár beszámolót róla, és ott írták, hogy ezt nem engedi, és szereti. Akkor nincs más hátra, minthogy előre, gummmit kértem, és egy jó kis galloppot vagy vágtát, de valahogy nem sikerült, oldalról ül bele a zászlóba, nem értem miért, csak gondolom. Így ment ez egy kicsit, majd misszionáriusban folytattuk valahogyan ez sem volt az igazi, rámszorított lábbal,hogy ne tudjak rendesen behatolni, ügyködni lent, próbáltam a nyakamba venni lábait, de ez sem segített, hát pózcserét kértem. Hátulról támadtam meg, de ez is kicsit féloldalasra sikerült, és ingerelte a golyszikat, hogy mihamarabb elsüljek. Színészkedett is rendesen még e mellé, amivel teljesen ellentétes hatást váltott ki bennem, miközben toltam neki, már a fali festményeket figyeltem. Gyorsan kértem is egy megváltó szopás-nyalogatáásst, ami nagy nehezen méghozta a megváltó orgazmust számomra és talán számára, szájára is. Megtörölgettem, lemostam magam még egyszer, majd gyorsan távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, nem tudok mit mondani erről.
  • Összkép:

    Nem sok minden maradt meg belőle bennem, talán csak az, hogy soha többé nem kell meglátogatom. Örülök, hogy csak ennyibe került, ma is sokat tanultam. Pénz központú, és nem vendég központú sajnos. Ár érték arány nagyon rossz. Sokszor a megúszás és a tudatlanság vagy a érdektelenség között gondolkodtam, hogy milyen jellemzővel lehetne ezt a szolgáltatást igazán leírni. Sajnos nagyon sokszor tapasztalom, és beszámolókban is olvasom más lányoknál is ezt, az ide a pénzt azután legyünk gyorsan túl ezen attitűdöt. Sajnálom mert így sokkal kevesebbet tudnak a lányok keresni, de jól van ez így hiszen keményen kell dolgozni, mert nagy az infláció 🤣
Happy Massage