• Shíla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Shíla reagálása

    Sziasztok!
    Sajnálattal olvasom,hogy van egy valótlan beszámolóm!
    1 tavaly nem is hirdettem,dolgoztam.
    2.Egyedül dolgozom,ha éppen hirdetek,nincs barátnőm!
    3.Soha nem,ajánlották fel ,és nem is kértem idegen vendégtől "mekis kaját!
    4.Szerintem ez a tag össze kever valaki mással!
    5.Soha nem fordult ilyen elő,amit leírt rólam ez az illető!

  • Egyeztetés:

    Ma reggel történt a kapcsolatfelvétel, telefonon. Nagyon kedves volt. Elmondott mindent, viccelődtünk is kicsit, aztán a végén megegyeztünk, hogy kettőre ott vagyok nála és egy órácskát maradok is. Megkérdeztem, szereti-e a Mc-i kaját, mert akkor viszek neki is. Szereti mondta, és leadta a menürendelését.
  • Megközelítés:

    Tök jó helyen van. Könnyű megtalálni és parkolás is egyszerű. Fizetős, de egyszerű.
  • Leírás:

    Pontban 2-kor hívom, hogy ott vagyok, szeretnék bemenni és hoztam a kaját is. Értetlenül fogadta a bejelentkezést, mivelhogy én nem is beszélhettem vele, mert aő dolgozott. Biztos a barátnője vette fel, de vele most nem tud beszélni, mert ő most dolgozik. Jó a szitu! Mondom semmi baj, az időpontot megkaptam, ide is jöttem, és valójában hozzá is készültem eredetileg is. Nagyon örülne, de nem tud fogadni, mert most érkezett meg a következő vendége, de ha jó nekem, másfél óra múlva tudna fogadni. De az nekem már nem jó és egyébként is le lett foglalva a kettő órás időpont. Most nem tud mit tenni, mert a barinő foglalt és az ő vendége is végez a fürdéssel, úgyhogy ő most elköszön, és bontotta a beszélgetést.
    Csak álltam ott leforrázva és nem tudtam hogyan kezeljem a helyzetet. Így hát visszaültem a kocsiba, elhajtottam a Duna partra és megettem a közben kihűlt dupla adag Meki kaját a két nagy üccsivel.
    Viszont nem biztos, hogy lesz alkalma jóvá tenni ezt a bakit, még akkor sem, ha direktben nem ő követte el.
Happy Massage