• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon gyorsan elértem. Delutan 1orara szeretem volna, de csak 2orára kapok időpontot. Az se baj mert messzebbről megyek. Szóval jobb ez így. Telefonon elmesélte az árakat, és hozzá kapható szolgáltatásokat. Minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    Gpssel gyorsan és könyen oda jutottam. Parkolni volt bőven hely csak fizetős. Közel a Lehet piachoz. Az épület újépítésű, nagyon egyedi az épület külső homlokzata.
  • Helyszín:

    Említettem h újépítésű, szoval rendben volt a lakás állapotával. Kádas füdővel rendelkezik. Nagyon sötét volt bent a lakásban, ezért sok mindent nem tudtam felfedezni.
  • Lány külseje:

    Képeknek szerinzem nagyon jol felelnek meg. Tényleg mosolygos lány. Végig jó kedve volt az egész találkozáson. Meg azért is mert amikor megérkeztem, pont akkor ő is, szoval lent a lépcsőházban már összefutottunk, észre vettünk egymást. Ezért nagyon jó hangulat volt, amikor kinyitotta nekem az ajtót. Minden paramétere meg felelt a képen, talán van némi plusz gram a combján de az tényleg csak a képekhez képes. A valóságban nagyon jól nézki. Ugyan olyan magas mint én 168, sportos, közepesen hosszú haja van. Fiatal, mosolygós, nagyon szép az arca, szép fehér szabályos fogsor. 1 nagyon apro tetkója van csak.
  • Erotikus masszázs:

    Csak a vádlimat kértem hogy gyúrja át, mert leginkább őt massziroztam. Mert most jött ő is a masik mellóból, én voltam az első vendége aznap. Ezért inkább probáltam egy kis masszzirzással feldobni neki a meló kezdetését.
  • Levezetés:

    Miután meg volt az alapmasszirozás neki, kértem h fordítson, h előről is átdolgozom neki a láb izmait. Örommel massziroztam a lányt, néha nyúlok a lábai közé. Miután azt vettem észre h felizgatott, elkezdem csokolozni minden testrészét, csokoloztunk. Majd egyszer csak már ott vagyok a 2 lábai kozött. Jól nedvesen nyalogatam a kelyhet, bár perc után már ütemesen mozgatja a csipőjét a nyelvem ritmusára. És nagyon hamar csúcsba röpítettem a kedves leányzót. Ennek nagyon örültem, mert tudtam h cserélbe ő is mindent bele ad h én is jól érezhetem a találkozót. 69esbe fordultunk, jól bekapta a farkamat, meg a golyókkal is foglalkozott, nekem is rövid időnbelul meglett.
    Törölgetés után felajánlotta a maradék időt masszirozásra, de inkább sietek el mert van még nekem melóm.
  • Elszámolás:

    Szerintem korrekt elszámolás volt. Mindent adott bele amit kértem, együtt müködő, mosolygós lány. Extrákről nem tudok, de szimpátia alapján nagyon barátnős csókokat kaptam. Ezért is nagyon örültem neki.
  • Összkép:

    Csak 2 hete kezdte a szakmát, csodákozom h még senki sem irt semmlyen beszámolót neki. Ezert úgy döntöttem h leszek az első beszámolója. Külföldiként nem nagyon szeretem magyarul irogatni, de most örömmel megteszem neki.
Happy Massage