• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édesem! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat.😊
    Örülök hogy minden egyes alkalommal csak jobb és jobb emlékeket gyűjtünk össze.😘
    Köszönöm szépen az ajándékokat.🤗
    Mindig várlak vissza nagyon nagy szeretettel.🤗
    Csók💝

  • Egyeztetés:

    A legutolsó látogatásom óta bizony eltelt 3 egész hét,így hát épp ideje volt újra felkeresnem a szépséges és bájos Dominikát.Mivel idestova a negyedik randinkra került sor,most sem bonyolítottuk túl,viberen. Jeleztem látogatási szándékom felé,amit rövid egyeztetés után el is fogadott,így már csak a randi időpontját vártam szinte tűkön ülve.
  • Megközelítés:

    Budapest,13-ker. Marina-park.A hármas metró,Gyöngyösi úti megállójától (Duna Plaza)kb 10 perc séta.A lakópark folyamatosan épül.Domi miatt,hála neki sűrűbben látogatok arra.Gomba módra bújnak elő újabb és újabb épületek,igencsak vonzzák a tekinteteket.Na az egyik ilyen tetszetős épület egyikében találjuk kedves vendéglátónkat, Dominikát.A cím egyértelmű,megtalálni könnyű.A parkolás sem para. Ami a bejutást illeti,telefonon kapott kapu kód alapján történik.
  • Helyszín:

    Az utolsó látogatásom óta,vagyis egy hónapon belül semmit nem változott.Rend,tisztaság,ami gondos kezek munkáját dicséri.Füri a legnagyobb rendben,csillog-villog.Kádas,zuhany függönyös,száraz kilépős,tus fürdők nagy választéka,szájvíz,pohár kikészítve.Domi szobájában nagy francia ágy,rajta a már elmaradhatatlan törölközővel,gondosan hajtogatva,tisztán illatosan.Tetején kis figyelmesség apró édesség formájában.hangulat világítás,fotel,tükrös szekrény.Kellemes relax zenei aláfestés.
  • Lány külseje:

    A negyedik randink,de még mindig földbe gyökerezik a lábam mikor megpillantom.A képei valósak,de élőben még szebb.Az arca,szeme,szája,hajkoronája,formás alakja,a cicik,popsi,hosszú lábak.Fogadó szettje pedig észbontó.Kis masni a nyakban,csinos melltartó,falatnyi tanga,és az elmaradhatatlan necc harisnya.Tündéri.
  • Action:

    A korábbiakból tanulva,most bőven időt hagyva magamnak,ne legyen rohanás,így kényelmesen utazva értem a hőn áhított környékre.Nemhiába április 1-je,most sem hazudtolta meg magát,mert ugye, Bolondok napja,na meg az időjárás ami cseppet sem volt tavaszi,csípős széllel megáldott. A megbeszélt időpontban,telefonnal a kezemben indultam a kapu felé,hogy bebocsájtást nyerjek.Ismételten mákom volt,távozó lakó mellet sikeresen bejutottam,közben már hívtam Domit és már kaptam volna a kódot,félbeszakítottam,bent vagyok, már az ajtó felé lépkedek..Nyílt az ajtó,mögötte megbújva az Angyalka.Üdvözlő puszik után átadtam a neki szánt üdítőt, gyümölcsöket és egy kis figyelmességet ,aminek ismét nagyon örült,hisz ismét csak hasznos dologgal tudtam meglepni.Cipő levétele után a szobájába léptünk,amíg én lassan szabadultam ruhadarabjaimtól vendéglátóm az ágyra fekve hallgatta mondókámat.Érdeklődéssel hallgatott,de azért próbált a jövetelem célja felé terelni,így hamarosan a kötelező tisztálkodás letudása után,hanyagul a vállamra vetett türcsivel indultam vissza Domihoz a szobába.Az ajtó becsukódott mögöttem.Az ágy mellett állva simogattam fantasztikus popsiját,hasát derekát,nyakába puszilva,majd apró csókocskákat lopva,lassan kiszabadítottam csodás cicijeit rabságukból.A farkamat eközben meg gyengéden öleli körbe ujjai és érzékien simogatja környékét is.Közben üdvözlöm számmal a rózsaszín bimbókat.Egyszer csak hallom,feküdjek hanyatt az ágyon keresztbe,lábam a szőnyegen előttem Domi térdel és hát már csak arra eszmélek a farkam eltűnik szájában.
    Élvezettel figyeltem az ügyködését. Nyelvével körbe-körbe izgatta a makkomat, szívogatta szopogatta alkalmanként egyre beljebb engedve a szájába. Majd kivette onnan kéjesen nézegette egy rövid ideig, közben meg-megnyalogatta, hogy ismét teljesen elnyelhesse azt.Egyszer csak feljött az ágyra kéjesen cicásan,miközben én igyekeztem megszabadítani apró tangájától.Az ágy támlájának támaszkodva hátal,lábait szétnyitva engedett csodás rálátást csodás puncijára,amit kéjesen kínált fel.Nem estem rögtön neki,habár igencsak hívogató volt a csodaszép kéjbarlangja..először a gyönyörű melle : kis bimbói körül szép udvarral. Ajkammal ezúttal a bal bimbócskához közelítettem. Megnyaltam egyszer. Figyeltem az arcát. Becsukta a szemeit. Nem folytattam, azt akartam, hogy nézzen. Kérdőn rám is pislogott, ekkor ismét megsimogattam a nyelvemmel. Megint lehunyta a szemét.
    Aztán végül nyitva hagyta, tekintetünk összekapcsolódott, és úgy nyalogattam, mint ahogy kiscica lefetyeli a tejet. Rettenetesen erotikus volt látni arcát, ahogy nagy szemeket meresztve figyeli, ahogy izgatom, közben pedig lágyan harapdálja ajkait.Persze a másik sem maradhatott ki,mellét pedig még jobban a számba tolta. Kitárulkozó puncija igen csak izgató látvány nyújtott számomra, odahajoltam és mámorosan hatoltam be a nyelvemmel. Igyekeztem minél mélyebbre hatolni. A jó öreg 69 sem maradhatott ki,én hanyatt fekve,Domika föntről már jött is a számhoz az isteni,szépséges.ápolt, finom puncija,amibe kéjesen finoman nyaltam bele.Érzem ahogy a szájában vagyok semmi kezezés, golyszik is kapnak törődést,nem keveset.Ezek után már nagyon szerettem volna benne lenni,de mind gondolatolvasó,tündérkém már vette is elő a gumit .Elsőként a lovagló pózt javasoltam amit készséggel elfogadott.Na azt a látványt,csodás mellek előtted,markolod,simogatod miközben látod ahogy jár a farkad a puncijában.Közben Dominika, ahogy a tükörben nézi az akciót,rám hajol,hajzuhataga az arcomba,közelebb hajolva most már hosszabb csók is a jutalmam.Majd pózcsere,nincs ellenemre, misszi te jó ég! ahogy alattam,sóhajtozik ez a tündér.Újabb javaslat kutyus,elhelyezkedés,félárboc,de kedves vendéglátóm nem hagyja annyiban,gumi le és már a szájában vagyok.Térdelek az ágyon, mellém helyezkedik szintén térdelve,elérve popsiját,punciját simogathassam,miközben farkam szopja,Igazgatva a haját hogy jól láthassam ténykedését.Keményedek újabb gumi,de megelőzőm a számra ültetem mélyen a hüvelyébe nyalok,engedi,majd megint próba kutyusba már nem akaródzik,így lekerül a szerkó,kapok egy olyan brutál mély torkos franciát,hogy a végén hatalmasat élvezek a szájába.Nem ugrik fel hagyna lenyugodni, de oly érzékenyé válok hogy elröhögöm és persze Domi is.így Nem tom mi lett a sorsa az utódoknak. Felajánlott egy gyors fürdést,az órára majd egymásra nézve,már nem fért bele ,8 percem maradt,de nem bántam.
  • Elszámolás:

    A vége már megint csak kapkodás lett,oly annyira,hogy már a kabátomat vettem fel mikor is bevillant!Virágszálak!(A sokadik x nemhiába!)így némileg látványosan helyeztem el a Dominak szánt csokrot.Amit ott hagytam minden szála megérte!Köszönöm!
  • Összkép:

    Dominika egy igazán kedves lány, tényleg mindent megtesz hogy visszatérő vendége legyél.Hát sikerült!:)Gondoltam hozok tőle valamit(felkínáltam a tangájáért a boxer alsómat,nem ment bele!):)De azért csak sikerült valami!Egy hajszál,ne keresd nálam van!!!!!:))
Happy Massage