• Noi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Elmondta a lehetőségeket és kb. egy óra múlva már nála is voltam. Rugalmas, minden megbeszélhető vele!
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, bőven volt parkolóhely, nem okozott gondot a parkolás. Több bkv busz is jár arra és ha jól emlékszem akkor szinte a ház előtt állnak meg.
  • Helyszín:

    4 szintes panellapkás talán 2. emeletén található. ez egyben a lakása is, egy több szobás lakás, aminek egy pici szobája van a masszázsra kialakítva. Átlagos állapotú panel lakás, felújítás hamarosan időszerű lesz, de bőven a vállalható kategória. Baszoba pici, de a célnak megfelel, szék kis asztal és természetesen a masszázságy van csak benne. Fürdő a szokásos kicsi panelfürdő, de a kádban lehet zuhanyozni, ami nem tetszett a zuhanyfüggöny, ami folyamatosan rám tapad.
  • Lány külseje:

    Nincs meglepetés, mivel az arca is látható a hirdetésben! Simán letagadhatna 10 évet!!! Magas , csinos, olyan igazi jó nő! Képeknek teljesen megfelel. Nagyon karban van tartva, keményfenekű 50-es MILF a javából :). Sokat sportol és egészségesen él. Feszülős nadrágban volt és egy topban. Csinos, az utcán megfordulnak utána a korban hozzá illő emberek!
  • Erotikus masszázs:

    2 órás masszázsra mentem. Első felében egy nagyon alapos mindenre kiterjedő profi masszázst kaptam. Talpaktól indul és minden porcikádat alaposan meggyúrja, erőben nincs hiány! Minden csomót, letapadást megtalál és kimasszírozza. Sokszor a tűréshatáron dolgozik, de természetesen még élvezhető, illetve ha kéred akkor erősségen változtat. Nagyon profi! Maga a masszázs nem tartalmazott erotikus elemeket, de nem is hiányzott. Másnap is éreztem, hogy voltam nála, izomlázam lett.
    Miután hason fekve alaposan minden porcikámat végiggyúrta, utána visszatért a lábamhoz és finomabb mozdulatok jöttek.
  • Levezetés:

    Combomat feneket simogatva vette át az erotika a főszerepet. Egyre mélyebb simogatások jöttek, a belsőcomb után a gát és ánusz is kapott a jóból. Fenekemet felemeltem így helyett adva neki hogy először a heréket utána a farkamat vegye kezelésbe. Az előtte keményen gyúró kezei nagyon tudták, hogy kell életet lehelni a farkamba. Amikor már nem bírtam tovább megfordultam. Elölről is simogatások jöttek, comb, has, herék, gát. engedélyt kértem, hogy én is hozzáérhessek. Fenekét nadrágon keresztül simogattam, hihetetlen kemény, iszonyatosan jó popsija van! Melleit először csak a topon keresztül élveztem, de utána kérésemre topot és a melltartót is levéve először kézzel utána a számmal is leteszteltem. Marhajó érzés volt, hogy fogom a fenekét, szopom a mellét miközben ő simogatja a farkam, heréim és a gátat. Ezt nem is bírtam sokáig, hangosan a kezei között sültem el. Utána még elölről is megmasszírozott, levezetésképp.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag a telefonban megbeszéltek szerint történt. Miután profi masszázs kategóriában hirdet, amatőr módon nem kérdeztem rá a lehetőségekre, azt feltételezve, hogy csak kézi levezetés van. Utólag vettem észre a hirdetésben, hogy lett volna franciára is lehetőség. Legközelebb biztos nem hagyom ki, főleg ha kölcsönös is lehet.
  • Összkép:

    Mindenféleképpen visszamegyek hozzá, már csak a francia miatt is, meg különben is. Nagyon ajánlott kategória, aki a masszázs miatt is megy!
Happy Massage