• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először üzenetben kerestem Krisztát érdeklődve az átlalam kinézett időponttal kapcsolatban. Pozitív visszajelzést kaptam, gyorsan le is foglaltam ezt az időpontot VTR-ebn. Másnap délután telefonon os hívtam, hogy megerősítsem érkezésemet. Múlt héten történt a találkozó.
  • Megközelítés:

    Budapest, belváros. Parkolás esélytelen hétvégén. Magam is BKV-val érkeztem.
    A VTR-ben adott cím nem a tetthelyre mutat, hanem a szembe oldalra, de ezzel nincs semmi baj. Bevárosi tárasház sokadik emelete, lfit van.
  • Helyszín:

    Másik lány is elérhető a lakásban, a felmerülő logisztikai kihívásokat jól kezelik.
    A lakás szépen felújított, az előszobában kabát és cipő ledobása után átvonultunk a kisszobába, ami valóban kicsi.
    A franciaágy gyakorlatilag kitölti a rendelkeésre álló teületet, tévé a falon, melyből a szívemnek kedves (és, mint kiderült Krisztának is tetsző) 90-es évek slágerei szóltak.
    Kis beszélgetés után elvonultam zuhanyozni, szuper zuhanyzó, bőséges tusfürdő választék.
  • Lány külseje:

    Mikor beléptem a lakásba a képeken láthatő tünemény fogadott egy fekete, félő átlátszó hálóköntösben.
    Kriszta mellei igen szembetűnőek, ott gömbölyű, ahol én szeretem. Az arc kitakarása az inkognitó megőrzését szolgálja.
  • Action:

    Az összebújás már a fürdőben elkezdődött. Miután meggyőződtünk, hogy minde a ketten tiszták lettünk és szabaddá vált az út a baszobába, átosontunk és a franciaágyon folytattuk.
    Finom csőrözés után lassan elindult leflelé a mellkasomon, megnyálazta a bimbóimat, majd rátért a bő nyálas szopásra. Franciája kellemes, de határozott. Rövidesen kértem, hogy foduljunk át 69-be, hogy megmutathassam én is nyelvtudásomat. Belefúrtam az arcomat az elém táruló punciba, és röviddel ténykedésem után meg is lett az eredménye. Azt a mindenségit! Kriszta igen orgazmuskész nő, nem én voltam ennyire király. Teste remegése, hélyes sóhajai, kelyhe nedvesedése mind arra utalt, hogy jól eltalaáltam valamit. Tíz-tizenötperc eltelte után lemászott rólam, mert már nem bírta. Gumi fel, nyeregbe pattani, teljesen átaftam neki az irányítást, vegye csak el azt amit akar! Így is tett. Rámhajolt, csókoltuk egymást megállás nélkül. Olyan vehemens volt, hogy kicsit megrettentem, hogy sáska módra leharapja a fejem. De ekkor még ezt sem bántam volna. Mikor felegyenesedett lovaglás közben, komoly hibát követett el, mert ekkor kezem-szám ügyébe kerültek keblei is. Nem hittem volna, hogy még jobban elengedi a hangját! Átfordultunk misszionárius pózba. Már nem is engedtem neki, hogy a kebleit izgassa, kis kezét az öle közeelébe irányítottam és a ringó keblek felett felett átvettem az irányítást. Ismét meglett az eredmény, de most már én is vágytam a kielégülésre. Az óvszer letépése után heves franciába kezdett, majd felállva a keblei közé keveredett a velem egykorú. A kéj hangjai eközben sem lettek csöndesebbek, a barátnő be is kopogott diszkréten, hogy viselkedjünk rendesen. Íg franciásan, ekkor már az ágyon kierülve ért el engem is a vég leápolónőn kezei között.
    Rövid blackout után még pihegtünk egy keveset mindenféle témákról fecserészve.
    Zuhany és fájó búcsú után elhagytam a tett helyszínét.
  • Elszámolás:

    Randi elején a VTR-es tájékoztatásban kapott összeget helyeztes a kis bonbon mellé a televízió mellé.
  • Összkép:

    Igen kellemes másfél órát töltöttem Krisztával. MInden kérésemet lelkesen teljesítette. Aki kedveli a melles-faros lányokat kötelező látogatást tenni nála.
Happy Massage