• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, elsőre felvette, készségesen tájékoztatott. Később, amikor már láttam, hogy alakul a napom, ismét felhívtam és 1 órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A II. kerület frekventált részén található a tetthely. Tömegközlekedéssel mentem, pár percre van a villamosok megállójától. A parkolás mondjuk hétköznap problémás lehet. Pontos címet ad egyébként a telefonban.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, abból is az egyik legújabb. Gyakorlatilag minden patika állapotban van, a lépcsőház, a lift, a lakáshoz vezető folyosó. A lakás minden igényt kielégít, nem túlzás a luxus jelző. Nekem úgy tűnt, hogy egyedül dolgozik, én legalábbis mással nem találkoztam a lakásban. A kádas fürdőszobában minden megtalálható, ami szükséges, többféle tusfürdő, szájvíz, kilépő. A baszoba - ha jól érzékeltem - a nappali, amelyben egy franciaágy biztosítja a kényelmet az akcióhoz.
  • Lány külseje:

    Igényes 40 körüli nő. A szőke haja azért jóval rövidebb, mint a képeken, de ez nem okozott gondot. Arca kedves, mosolygós, a pozitív kisugárzás abszolút megvan, ami számomra fontos. Alkatát leginkább a sportos jelzővel jellemezném, tenyérbe illő cickókkal, amelyekkel kapcsolatban azért nem mernék megesküdni, hogy csak a természet formálta őket ilyenné.
  • Action:

    Lara a belépéstől kezdve nagyon kedves volt, csacsogós, nyitott személyiség. Üdítővel kínált, majd kaptam tiszta törölközőt, és a fürdő felé vettem az irányt. Miután visszatértem, kis csókolózással kezdtünk, ami nem is tartott túl sokáig, és nem is volt annyira intenzív. Ezt követően dél felé vette az irányt, és lassan elkezdte kényeztetni a farkamat. Én inkább a határozottabb, gyorsabb franciát szeretem, ezért eleinte nem is nagyon sikerült hadrendbe állítani az ezredest, így pár perc után cseréltünk, és én kényeztettem őt egy kicsit. Ezen a ponton tennék egy apró lábjegyzetet. Mint fentebb írtam csacsogós hölgyről van szó, ami az akció előtt és után teljesen rendben van. Ami számomra picit zavaró volt, hogy úgy éreztem, túljátssza a szerepét, például amikor épp csak az első nyelvcsapásokat megtettem, már rögtön mondta, hogy mennyire jó, mennyire finom, és kb. végig biztatott, beszélt hozzám. Még mielőtt valaki félreértené a dolgot, nincs azzal baj, ha dicsérik, biztatják az embert szex közben, de itt most azt hiszem, hogy a kevesebb több lett volna. Pár őszinte sóhaj számomra sokkal jobb/hitelesebb visszajelzés lett volna, még ha nem is jut el a csúcsra, ami pedig szintén nem lehet elvárás ilyen szituációban, hiszen emberek vagyunk, nem gépek. Visszakanyarodva az eseményekhez, ezt követően ismét ő franciázott nekem, ezúttal már sokkal jobban elkapta a ritmust, pár perc alatt keménnyé varázsolt, majd gumit húztunk, és hátulról döngetve elég hamar elsültem. Kaptam nedves törlőt, majd egy gyors zuhany után némi beszélgetéssel töltöttük ki a második menet előtti időt. Okos, értelmes, két lábbal a földön járó nő, az itt is kiderült. Megjegyzem, alapvetően ő beszélt, én inkább csak kérdeztem.
    A második körben, miután a szájával újra felállított, gumit húztunk, és hagyományos pózban "támadtam". Akárcsak korábban az ő kényeztetésénél, most is az volt az érzésem, hogy túlságosan sok a verbális kommunikáció (biztatás) részéről, ami kissé kizökkentett, illetve a második meneteknél előfordul, hogy a gumi már nem annyira esik jól. Mindezek azt eredményezték, hogy lelankadtam, így a gumi levétele után egy NFVSZ befejezést kaptam, amit becsülettel abszolvált Lara, talán csak annyi kis hiányérzet maradt bennem, hogy nagyon hamar felállt, és a fürdő felé vette az irányt, nem igazán tudtam lenyugodni a szájában. Ezzel a randi érdemi része véget ért, még elmentem egy gyors fürdésre, megittam az italomat és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük az anyagiakat. Egyetlen apró pici negatívum, hogy a visszajárót a kezembe nyomta; talán szerencsésebb lett volna az asztalra tenni, de nincs jelentősége. Egyébként minden az alapban, extrák nincsenek, az árszabás pedig kifejezetten korrekt.
  • Összkép:

    Összességében vegyes érzéseim vannak, de mindenképpen a pozitív dolgok vannak túlsúlyban. Objektíven nézve a dolgot, Lara egy közvetlen, pozitív személyiség, aki igyekszik a vendég kedvében járni. Megítélésem szerint túljátssza kicsit a szerepét. Nekem a szex része átlagos volt, de nyilván mindenkinek mások a preferenciái. Aki jobban össze tud hangolódni vele a szex terén is, annak ő egy kitűnő választás lehet, mert egy csinos, magára sokat adó hölggyel fog tudni kellemes időt eltölteni nívós környezetben, barátságos árszínvonal mellett. Mindezek miatt jó szívvel tudom őt ajánlani.
Happy Massage