• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor láttam Reni-t váltani írtam itt a chat-en kb 2 héttel ezelőtt és fixáltunk egy időpontot. Utána persze sok sms-t írtam de azt most már látom miért nem a legmegfelelőbb módja Reni elérésének. Telefon, láss csodát. Ha része a dolognak akkor én megettem, egyébként pozitívan működött nálam ez a sejtelmesség. Elérni persze nem könnyű Reni-t de megért minden próbálkozást.
  • Megközelítés:

    BKV majd gyalog a címre a beadott útvonal tervező rossz itt az oldalon ne hagyatkozz rá. De ezt már valaki előttem leírta. Miután Renivel beszéltem a cím pontos és egyértelmű volt. Pont egészkor érkeztem.
  • Helyszín:

    Nem ismerem a XI.-et de a környék szerintem jó, kicsit körbe jártam így tudom. Ház, kb átlagos gangos de van lift ami az ajtóig repít. Lakás tágas de max 2 szobás nem tudom nekem ok volt. Nagyszoba az ahol voltunk és balra egy kisebb fürdő. Összhatás, hangulatos, rendezett, chill mint a házigazda. Minden a helyénvolt amire szükségem lehetett a szűk egy órámon belül. Nagyszobában egy futon ágy amin teljesen elvoltunk.
  • Lány külseje:

    3 zsánerem van, Reni az egyik kategória, strawberry blond with freckles...általában teltebb lányok akik ilyen feature-rel vannak megáldva de oh Reni szuper sportos és abszolút TOP! Az a köpni nyelni nem tudtam típus. Hangja párosul a személyiségével. Intimitáló, nah. Ilyen szomszédlány szettben fogadott. Tökéletes összhang. Képek nem hazudnak. Renivel most először találkoztam igy nem ismerem masszőr korából.
  • Action:

    Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu! Nem, nem fogom leírni részletesen mit is csináltunk Reni-vel, vessetek rám követ. Ezt megtették mások előttem én sem voltam náluk extrémebb de én nem érzem hogy ezt le kellene írnom , bocsi. -5 pont or whatever. Majdnem minden volt és semmi negatívot nem tudok kiemelni, nagyon terapetikus volt legalábbis részemre. Uh már érzem a köveket. Annyit hozzátennék hogy egy órába nem tudtam többet belerakni mint egy de ezt kifejtem a konklúzió részben. Volt action, sex action. :)
  • Elszámolás:

    Nem tudom nem kértem extrákat. Egy kerek órára mentem és picivel tovább is maradtam jó ízléssel.
  • Összkép:

    Szögezzük le azt hogy 2 óra a minimum ebbe a hibába nem fogok még egyszer bele esni legközelebb bár akkor már Reni picit más lesz (nekem így is nagyon de nagyon bejön btw). Olyan jó beszélgető partner illetve majdhogynem haver hogy talán csak innék vele mindörökké es a többi csak mega ultra extra lenne a tortán (ha ez még működne hiszen ezen a ponton már ismerőse lennek ami meg ugye BIG NO NO) Oh conundrum. Én totál rajongó lettem és nyáron (Aug) biztos jelentkezem egy újabb hosszabb élmenyre!
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage