• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskával már régi ismerősök vagyunk,még valamikor az ,,őskorban'' itt,a beszi oldalon fújt össze minket a szél. Sajnos jelenleg a konkurrenciát erősíti,de remélem,hogy azért itt is látjuk még a hirdetését.
    Mikor váratlanul rámtört a kínzó Zsuzska-hiány, Viberen írtam meg neki pajzán vágyaimat,majd telefonon is megerősítettük szándékainkat.
    Zsuzska nagyon könnyen elérhető, egyszerű volt vele az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Zsuzska búvóhelye két forgalmas főutunk mellett lévő közismert tér közelében található.
    Viberen kapott címet a GPS ismeri,pontosan a ház elé irányít,a parkolás itt nem mindig egyszerű,de cserébe legalább még fizethetünk is a vas letámasztásáért.

    Tömegközlekedést kedvelő kalandorok számára maga a Kánaán,hiszen itt szinte minden közlekedési jármű megtalálható.
    De úgy is mondhatnám,hogy minden út Zsuzskához vezet.
  • Helyszín:

    A kéjobjektum egy régebbi házban található,nem túl magas emeleten, amely megközelítése hegymászó képesítés nélkül is könnyen megoldható.
    Kedvesünk egy tiszta jó elrendezésű, kis garzonban várja hódolóit ,amel láthatólag célirányosan funkcionál.

    Kis előtérbe lépünk be,innen nyílik a felújított fürdőszoba, ahol kádban lehet tusolni,ehhez bőséges tusfürdő választék áll rendelkezésre, már-már egyéni igényekre szabottan...
    Egy nagyobb bambusz szőnyegen leterített kilépőn állva kiváló minőségű, nagyméretű puha törölközővel szárítkozhatunk.
    A mosdókagylónál különféle szájvizek pohárkákkal, dezodorok is találhatók.
    Röviden, minden adott a sikeres higiéniai protokollhoz.

    Tornaszobában a randi érdemi részéül a földre helyezett nagyméretű, kemény matrac szolgál.
    Körben ledvilágítás fokozza a hangulatot,sarokban fotel, szobainas várja a ruhákat.
    A vizuális élményeket a falra felszerelt tükrök segítik.Van még itt egy szekrényke,a tetejére helyezett füstölőkkel, illatmécsesekkel , kislámpával.

    A lakás tökéletesen megfelel egy diszkrét randi kellemes eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Zsuzska a negyvenes éveiben járó, csábító megjelenésű Hölgy, óriási szexuális kisugárzással. Mivel arcos képekkel hirdet,így meglepetés nem érheti a vándort, mert igaz a megállapítás, hogy csinosabb,mint a képeken.
    Hosszú,festett vörös hajkoronája kimondottan bájos arcot keretez.
    Kék szemeinek csillogásában könnyű elveszni. Csókra álló ajkai láttán könnyű elveszteni a maradék józan eszünket is...

    Karcsú alakjának méltó díszei az arányos méretűre szabott formás gyári cicik , melyek bimbói meghálálják a kényeztetést.
    Lejjebb tekintve finoman ívelt derekában, lapos hasában, simára borotvált, illatos kincsében, formás, popsijában, izmos combjában, gyönyörködhetünk.

    Összegezve a látottakat,Zsuzska totálisan alkalmas a kéjvágy felkorbácsolására,és nyugalmunk megzavarására.
  • Action:

    Pontos érkezést követően a már szokásosnak mondható telefonos beléptetés,majd a néhány lépcsőfok sikeres leküzdése után immár Zsuzska ajtajában vártam a bebocsátást.
    Ajtó feltárult, előbújt mögüle csinos vendéglátóm,aki ma egy piros színű, egyrészes hálószerű izémicsodában próbálta az eszemet elvenni,jelentem, teljes sikerrel.
    Beléptem,cipő le,puszi,puszi, átadtam szerény ajándékomat , elfogadtam a Zsuzska által szervírozott kávét, majd kis beszélgetés közben megváltam ruháimtól ,és elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam az út porát.Sikeres higiéniai protokoll után siettem is vissza magára hagyott Kedvesemhez,akitől ma egy kis extrát is kértem.

    Szerencsére nem kezdte el nélkülem a mulatságot,így aztán átöleltem,és lágyan csókolózni kezdtünk. Közben lassan lesimogattam róla a kis hálós szettjét, vidám csókokkal köszöntve az előbukkanó,méretes ciciket ,a gyorsan keményedő bimbókat.
    Zsuzskám sem állt neki közben rejtvényt fejteni,mert trükkösen elcsente a derekamra tekert törölközőt, majd lágyan simogatni kezdte a félöntudaton lévő Kispajtit,aki erre a zaklatásra sértődötten húzta magasra az orrát...

    Megkérdeztem Zsuzskát,hogy volna-e kedve matekozni?
    Vigyorogva bólintott,hogy naná, ezért aztán a tatamira fekve gyorsan fel vettük a számomra nagy kedvenc 73-4 pozíciót.
    Zsuzska először arcomhoz igazította formás popsiját,majd lágyan cirógatni kezdte izgága bűntársamat. Aztán markába kapta a tölténytárat,közben lágy csókott lehelt cerkám hegyére.

    Közben én is igyekeztem kiélni nyalakodós vágyaimat,megcsókoltam Zsuzska feszes popsiját,majd lágyan megnyalintottam simára borotvált ,illatos kelyhét.
    Kedvesem hangosan felnyögött,amit én beleegyezeésnek vettem,ezért aztán nyelvemet mélyen a nedves nyílásba süllyesztve intenzív nyelvelésbe kezdtem.

    Eközben Zsuzska is lelkesen játszott rudammal, először végignyalta a szárat,majd lelkesen cuppogott a golyszikon, aztán felnyalta magát a kupolára,és finom mozdulattal ajkai közé vette cerkámat.
    Lassan,érzékien kényeztetett,közben igyekeztem én is viszonozni a kapott kedvességet, szorgalmasan lefetyeltem zamatos örömnedvét,nyelvem hegyével kényeztettem rejtekéből előmerészkedő kéjgyöngyét. Zsuzska minden mozdulatomra egyre hevesebben reagált,mígnem egyszer csak megremegett,és elröppent,én pedig pont ebben a pillanatban hatalmasat lőttem mohó szájába.

    Nagyon kedvesen megvárta,míg picit lenyugszom ajkai között,csak ezután libbent ki a fürdőbe,hogy megszabaduljon az utódoktól.Ezután kicsit rendbeszedtük magunkat,majd picit pihentünk egy kis folyadékpótlással egybekötve.

    Közben az állatok hasznosságáról beszélve megállapítottuk,hogy a ló hasznos,de a kutya is az, ezért szünet kutyusban folytattuk a mókát.

    Némi csókcsere,és egymás kölcsönös simogatása után Zsuzskám életet lehelt a tetszhalott Kispajtiba, majd miután kellő keményre szopikálta,gyorsan gumit pattintott bűntársamra. Utána kecsesen feltérdelt a fotelba,széttárta karcsú combjait,kitolta formás popsiját,és szűziesen csak annyit rebegett,hogy: most nagyon dugjál meg!!
    Ilyen kedves invitálásnak nem lehet ellenállni,így aztán Zsuzska mögé kerültem,letérdeltem,és áhítosan végig nyalogattam a hívogató réseket.
    Majd nyalakodás után felálltam,és rudamat óvatosan a nedvesen lüktető szárnyacskák közé süllyesztettem,majd érezve a szorító forróságot, előbb lassú,majd egyre gyorsabb tolattyúzásba kezdtem.
    Zsuzska hangja is kezdett lassan megjönni,Ő is egyre jobban igyekezett magát karóba húzni.
    Jóleső csattogás után éreztem,hogy közeledik a végem, ezért kihúztam rudamat,lekaptam róla a védelmet,Zsuzska elém térdelt,szájába vett, odaadóan bólogatott rajtam. Majd miután jeleztem neki a kitörést kézimunkára váltva kinyújtott nyelvére,és formás melleire irányította örömöm bőséges bizonyítékát.

    Utána már nem maradt más,mint közös rom eltakarítás,zuhany, öltözés és egy kis frissítő elfogyasztása ,extra rendezése után újabb élménnyel gazdagodva távoztam .
  • Elszámolás:

    Zsuzska matekja nem túl bonyolult. A mostani átlag alatt van pár szál rózsával.
    Nagysága telefonon megtudható,szokásom szerint érkezéskor adtam át bokrétámat, illetve még a randi végén kiegészítettem egy extrával, a kapott élmény szokás szerint átlag felett volt.
  • Összkép:

    Szokás szerint remekül sikerült a randink Zsuzskával. Egyre jobban érezzük egymás gondolatait is,és szerencsére Zsuzska könnyen bevonható mindenféle ötletekbe.
    Természetesen ajánlott kategória minden kedves úriember számára, aki egy kellemes lazulásra vágyik egy odaadó,érett NŐ társaságában.

    Kedves Zsuzska!
    Bár már régóta ismerjük egymást,de azért mindig meg tudsz lepni. Igazi FELEJTHETETLEN élmény volt a randi minden egyes pillanata.
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!
Happy Massage