• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Ray! :)
    Azt hiszem közös megegyezèssel àllíthatjuk, hogy a randink szuper jól sült el… :))
    Úriember voltál, könnyen el tudtam lazulni a társaságodban!
    Köszönöm a csodás 1,5óràt!
    Remélem hamarosan újra találkozunk ;)

  • Egyeztetés:

    Villogott, hogy lehet hívni. Kolléganője vette fel, kérésemre röviden ismertette a másfél órás programot, rákérdeztem egy aznap délutáni időpontra, megfelelő volt neki. Pontos címet azonnal meg is kaptam, sima ügy.
  • Megközelítés:

    Majdnem egyértelmű cím,félig-meddig az én bénázásom miatt, de egy gyors telefonhívással azonnal megoldódott. Villamosmegálló 30 méterre, autóval parkolni horror, én speciel gyalog érkeztem.
  • Helyszín:

    60-es évek legelején épült testvértársasházak egyike, ami a kor prioritásaival ellentétben kifejezetten látványos nagyvonalú terekkel operál, már-már polgári miliőt árasztva, elegáns lépcsőházzal és a világ leglassabb felvonójával.
    Gyönyörű masszázsszalon, több szobával, többen vannak, de erre csak a hangok alapján lehet következtetni. Előszobában a cipőt szekrénybe lehet eltenni, nem kell csekkolni a kollégák cipőjét, nekem ez tetszett. A szoba nagyon szép és tágas, nagy ággyal, talán ezt nevezik baldachinosnak de erre nem esküdnék meg.
    Fürdőben kád, többfajta tusfürdővel, szájvíz műanyag pohárral, sztenderd felszereltség, egy ilyen helytől elvárható rend-tisztaság.
    Ha valakit nem zavar hogy ez egy szalon, akkor nem fog csalódni, nagyon profi a hely.
  • Lány külseje:

    A képek alapján kicsit másra számítottam, de ebben az esetben ez nem volt csalódás, mert kb “egy az egyben” megegyezett egy régi kolléganőmmel akivel sose jött össze a dolog, ezért ez egy váratlanul izgalmas dolog lett számomra.
    Jázmin egy kifejezetten formás, folyamatosan mosolygós hölgy, gyönyörű cicikkel, kőkemény rajta minden, az első pillanattól kezdve otthon éreztem magam a társaságában. Egy fekete bodyban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában miután átadtam az ajándékomat, gyorsan ledobtam a ruháimat a fal melletti szófára és elszaladtam fürdeni.
    Mikor visszatértem átbeszéltük nagy vonalakban a dolgokat mivel mégsem vele beszéltem telefonon, elmondtam az elképzeléseimet és kérem, hogy a hölgy alakítsa a programot belátása szerint, én szeretek sodródni az első randin, másfél óra már elegendő arra, hogy ne keljen a programból bármit is elsietni.
    Hasra vágódtam az ágyon és elkezdődött a masszázs.
    Krémmel masszírozott. A talpamtól egészen a nyakamig korrekt, szakszerű kezelést kaptam, minden porcikámnál kellő ideig dolgozott. Az elején beszélgettünk egy picit, de én annyira átadtam magam a masszázsa által nyújtott érzésnek, hogy szinte el is aludtam. Ebben a csöndes együttlétben is tökéletes partner volt. Talán a combomnál be-be nyúlt, de ezt lehet csak képzeltem.
    Miután elkezdem ébredezni kedvesen érdeklődött, hogy esetleg lenne kedvem megfordulni?
  • Levezetés:

    Fordulás iránti érdeklődésére amíg a válaszomra várt, döntésemet jelentősen befolyásolta, hogy ráerősített azzal hogy elkezdett kibújni a bodyjából. Nem tudom ki hogy van ezzel, engem mindig fellelkesít amikor ott alul kikapcsolják ezt a ruhadarabot.
    Rám ült és átadta a gyönyörű melleit kényeztetésre. Én csókoltam ahol értem, igyekeztem igazságosan egyenlő figyelmet adni mindkettőnek, közben simogattam ahol csak értem, persze a műfaj és az úriemberség keretein belül. Miután már nem maradt olyan pontja a ciciknek ami ne lett volna végigcsókolva megkérdezte, hogy nem szeretném -e a puncit is kényeztetni? Erre ki mondott volna nemet?!
    Azonnal hanyatt is dobta magát. Még elbúcsúztam pár búcsúcsókkal a ciciktől és a figyelmem maximumát a finom puncijának szenteltem. Kértem hogy szóljon ha másképp szeretné, de az én finom érintéseim és csókjaim láthatóan megfeleltek az igényeinek. Izgató volt ahogy a kényeztetésem közben Ő a melleivel foglalkozott. Nem szeretnék elbizakodott lenni, de talán sikerült is örömet szereznem neki.
    Kicsit összebújtunk, majd én következtem.
    Nem húzta az időt, engem sem kellett már felizgatni, azonnal kényeztetni kezdett.
    Kézzel és szájjal igyekezett minél nagyobb boldogságot szerezni nekem, nagyon izgató volt ahogy a szemkontaktust végig tartotta velem. Próbáltam visszatartani magam, de ezt sem lehet ilyen ingerekkel örökké bírni. Akkor már csak a szájával ügyködött, ott is lett végem. (Ez talán az egyetlen extra)
    Összebújtunk még pár percre, majd gyors zuhany után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    A végén tettem ki a kisszekrényre indulásom előtt, minden úgy volt ahogy a telefonban elmondták. 1 leírt extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagy élmény volt a Jázminnal eltöltött másfél óra. Külön megtiszteltetés volt számomra a kölcsönös francia amihez elnyertem a szimpátiáját. Egy nagyon kedves és szimpatikus hölgyet ismerhettem meg személyében. Remélem lesz még lehetőségem a meglátogatására.
Happy Massage