• Lukrécia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legegyszerűbb módját választottam a bejelentkezésnek, a telefont. Nem irkálok, felhívom a kiválasztott hirdetőt. Szeretem hallani a hangját a z adott hölgynek. Sok minden kivehető a hangból, hogyan jelentkezik be, hogyan beszél. Volt, akivel a beszélgetés második mondatánál abba is maradt a dolog. Lukrécia nem ilyen volt. Öröm volt beszélgetni vele. kedves és segítőkész volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem. Minden rendben volt. Nem késtem, ügyesen parkoltam, BKK-t nem néztem.
  • Helyszín:

    Miután megláttam vendéglátómat, más nem is érdekelt. Lakás milyen volt? Jó. Tiszta. Volt ágy, ami bírta a rezgéseket. Volt fürdő, ami alkalmas volt habtestünk megtisztítására.
  • Lány külseje:

    Szép, és magas lány. Nemcsak a hangja kedves, de az arca is az. első pillanatban megmozdult a fantáziám, amint megláttam. Amikor aztán levette a ruháját is, akkor kezdtem csak el "félni". A mellei nagyon ott vannak a szeren, de a többi tesztrésze is üti a tökéleteset.
  • Action:

    Zuhanyzás után kérte, feküdjek nyugodtan az ágyra. A gyönyörű melleit kezdtem markolni, simogatni, majd csókolni, finoman szívni a bimbót.. Utána elkezdett franciázni, amit nagyon jól csinált. De komolyan! Többször is orgazmus közeli állapotba kerültem, pedig még csak az előjátéknál tartottunk. Bő nyálasan csinálja és sokszor szemeztünk is közben. Én a tükörből néztem ahogy kényezteti a farkamat, higgyétek el, hihetetlen látvány volt. Utána javasoltam hogy kölcsönösen franciázzunk így megkóstolhattam a finom, addigra már ujjazásomnak köszönhetően elég nedves punciját amit nyaltam is szorgalommal, de sajnos nem élvezett el. Javasolta h húzzunk gumit de én kértem, hogy franciásan érjen véget az első menet, amit örömmel meg is tett. Az első adagom a szájában landolt, amit egy nyeléssel el is tüntetett. Pihenésképpen beszélgettünk egy jót. Értelmes intelligens nőt ismertem meg személyében. Utána jeleztem, hogy jöhet a folytatás. Ismét franciával indított, ami hamar bekeményítette a farkam. Utána viszont már felhúzta a gumit mivel csak negyed óra maradt. Kérdezte melyik pózban kezdjük és mondtam ha lehet hátulról, mert nekem ez a kedvencem.Örült, mert állítólag neki is. Könnyedén behatoltam és elkezdtem lassú majd utána gyorsabb tempóban dugni. Kb 10 percig szexeltünk amikor ismét rám talált a gyönyör, és sricceltem egy nagyot a gumiba. Pár perc relax után gyorsan lezuhanyoztam, felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a megbeszélt csokrot, de megtoldottam egy kicsit.
  • Összkép:

    Teljes mértékben meg voltam elégedve, ajánlani tudom:)
Happy Massage