• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt írtam neki üzenetet, hogy esetleg fogad-e, minden rendben ment, válaszolt gyorsan így könnyen le tudtuk fixelni az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Wazze oda vitt minden hiba nélkül, sok parkoló hely volt az utcában, nekem sikerült a lakása előtt találnom egyett, de volt több is.
  • Helyszín:

    A lakás a találkozásnak bőven megfelelő szerintem, kádban lehet zuhanyozni, több tüsfördő, törölköző is volt, szájöblítéshez is kis pohárka, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Tudtam jól, hogy kihez megyek, láttam a képeit is így az arcát is előtte, de élőben sikerült mégis meglepnie, miután megláttam nem nagyon jutottam szóhoz. Egy fekete hosszabb pólóban fogadott ami takart mindent, de a tökéletes két nagy cickók, az alkata az eszméletlen volt més így felöltözve is, számomra hibátlan, az arcára sem lehet semmi panasza, nagyon szép, aranyos és mosolygós. Nem minden képein lehet látni, de vannak tetoválásai is, én szeretem a ha valakin van tetoválás és abban sem volt semmi hiba, nagyon szépek a tetoválásai szerintem.
  • Action:

    Ajtó nyitás után megkínált valami innivalóval, volt kóla is de vizet kértem csak, utána leültünk beszélgetni egy kicsit, mesélt magáról pár dolgot, megkérdezte mit tervezek, van-e valami kívánságom. Majd elmentem zuhanyozni és szájat öblíteni, na de miután ezeket letudtam és kiléptem a fürdőböl... hát amint megláttam az ágyon fekve nem tudtam hova nyúljak, mivel kezdjek. Egyszerűen a látvány magával ragadott. Indítsának kaptam tőle egy csókot, miközben a testét fedeztem fel, majd ezután kaptam tőle egy olyan franciát, hogy az hihetetlen, nagyon érti mit kell csinálni ahhoz, hogy jól érezze magát vele az ember, majd cseréltünk és én próbáltam meg a nyelvemmel lent és a két kezemmel a gyönörű nagy ikrein kicsit kielégíteni, végül rám került a gumi egy kis franci rásegítéssel és miután megkérdezte milyen pozícióban szeretném csinálni, a pacit választottam ami viszont mondhatni egy hiba volt tőlem(semmi negatív), mivel a látvány és az érzés ami fogadott hát nem bírtam sokáig és végem is lett. Kis relaxnak elkezdtünk beszélgetni miközben simagatott és hozzám bújt amit nagyon élveztem, bár jobban csak ő beszélt mivel én nem vagyok egy nagy beszédes de szerencsére ő igen, sokat is tudtam vele nevetni szerencsére. Miután hozzá kezdtünk a második menethez, az elsőből kiindulva nem hagytam sokáig a franciát neki mert tudtam, hogy akkor nem fogom sokáig bírni megint, így én próbáltam meg inkább megint kényeztetni. Majd persze jött az idő amikor kértem a gumit és a kérdés után, hogy hogy szeretném most a kutyus lett a nyertes, a csodás testét ahogy láttam magam előtt legszívesebben azt csinálnám/nézném egész nap ha megtehetném, és a hátán a tetoválás is tett rá még egy pluszt, majd jött a póz váltás ami végül misszi szerűség volt feltett két lábbal, és mint írtam már ezelőtt a látvány egyszerűen csodaszép volt számomra, ahogy lehetett látni a szép arcát, a két nagy ikreit és ahogy mozogtak, nem tudtam magam vissza fogni és muszáj volt rájuk markolnom az ikreire is közben, viszont itt megint elért a vég. Ismét lazításnak kis beszélgetés és lejárt ezután az időm.
  • Elszámolás:

    Számomra egy igazi angyal volt, nem bántam meg, hogy hozzá mentem, végig vidám és kedves volt velem.
  • Összkép:

    Ha lehetőségem adódik biztos vissza megyek majd hozzá. Ha valaki szereti a kicsit teltebb alakot akkor minden féle képpen látogassa meg, nem fog csalódni abban biztos vagyok.
Happy Massage