• LARA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt néztem az oldalon ki a lányt.Pár hete hétvégén próbáltam hívni ,egyből fel vették nem ő volt a vonal túlsó végén de ez nem probléma nekem.Le egyeztettük az időpontot és már indultam is.
  • Megközelítés:

    Budapest 3.kerülete az Amfiteátrum közelében található a helyszín.GPS oda talált könnyen,este 19órakkor, volt a kapuban parkolóhely busz és hév megállóhelyek vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Újabb építésű több szintes ház,lift vitt fell a megadott szintre. Az ajtó elé érve már nyílt is az ajtó.A lakás egy szalon több szobával szerintem nagyon rendbe van a lakás.A randi szobába volt egy masszázs pad egy nagy bőr kanapé meg egy kis asztal.Mind a két zuhanynál új ropogós törülközőt kaptam.A fürdőszoba is rendbe volt tisztaság és lehet látni hogy minden vendég után takarítanak.Van sok féle tusfürdő és száj víz.
  • Lány külseje:

    Lara a képeknek megfelel sőt még szebb élőben,szolibarna fekete hosszú hajú csodálatos alakú kis bögyös tini tünemény .Amikor ajtót nyitott kisköntös volt rajta óriási mosoly az arcán ami gyönyörű és olyan kisugárzása van hogy azonnal vinnéd haza.
  • Erotikus masszázs:

    Bemutatkozás után bekisért a randi szobába.Ott átbeszéltük mit lehet mitt nem az 1 órában majd le vetkőztem és irány a fürdőszoba.Miutàn ott végeztem a tisztálkodással vissza mentünk a szobába addigra inni és kis cukorkával kínált .Ivás után megfordultam és akkor dobta le a köntösét azonnal oda mentem hozzá és kértem egy meztelen ölelést érezni akartam a testét a testemen.Sajnos csók nála nincs csak nyakra cicire puszi van és persze simogatni is lehet bizonyos kereteken belül.Ki szúrta hogy már úgy meredezik a farkam hogy nehogy elöbb legyen végem.Majd kért hogy feküdjek fel a masszázs padra.Le takarta törölközővel azon részeket amiket nem masszíroz.
    Ha jól emlékszem illatmenteset olajjal masszìrozott.A lábammal kezdte és úgy haladt felfelé a fejem búbjáig
    szerintem nagyon jól és szakszerűen maszíroz. De közben lehet végig csacsogni de volt hogy csendben átadás magam az élvezetnek. Vagy a tükörből figyelni ahogy dolgozik azzal a csodálatos testével az emberen Persze lehet simogatni néha be puszilni a pocakjára cicikre mint mondtam ésszerű kereteken belül.Fordulás után az ember első részét is masszírozza de aztán indul a buli.
  • Levezetés:

    Nála 1 órában 1szeri élvezésre van lehetőség Lingam illetve francia levezetéssel amit NEM a szájába élvezélssel lehet abszolválni.Engem ez rohadtul nem zavart mert én jobban szeretem ha szabadjára engedjük az utódokat és megy amerre megy .Mint mondtam a mellkas masszázs után lassan elkezdett lefelé menni a farkam felé a kezeivel. A kezét és a farkam jól be olajozta ès elkezdődőtt egy csodálatosan lassú és profi lingam masszázs amit elnyújtott elég sokáig.Majd úgy helyezkedett hogy könnyen lehessen simogatni és be puszilni a cicikre nyakra.Ja közben fel emelte a pad háttámláját hogy jobban lássam az akciót.A lingam masszázs szép lassan áttért egy èrzéki nem pornós franciába na ezt már nem sokáig bírtam.Szóltam is hogy mindjárt robbanok és ment rám meg az ő cicieire is.Ez után hagyott le nyugodni kis simogatás és az élet is vissza tért belém.Ittam egy pohár vizet és irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    Az egy órában egy masszázst és egy lingam francia kombót kaptam.Azt hiszem nincsenek extrák nála.
  • Összkép:

    Összbenyomásom az az volt hogy egy fiatal nagyon csinos ,korrekt,jó humorú,jó beszélgető partner,de érzi hogy mikor kell hagyni az embert átérezni a masszázsnak.Ja és hogy mindig mosolyog az csodálatos.
Happy Massage