• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt találtam ezen az oldalon. Telefonon hívtam, elsőre felvette és sikerült is időpontot egyeztetni. A hívásom a randink előtti napon volt de még aznap megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és a háztól nem messze találtam is parkolót. Emlékeim szerint fizetős. A megadott cím pontos, GPS hibátlanul oda vezetett. A tetthely a 8. kerületben van, igaz nem vagyok ebben jártas, de gyanítom a tömegközlekedés sem okozhat gondot.
  • Helyszín:

    A lakás állapotát közepesnek mondanám. A ház újabb építésű, kb. 10-20 éves lehet. A fürdőből nem volt patika. A lányok hajai gombócban a földön, a kilépő csurom vizes volt már első zuhanyzásnál is. Szájvíz egyáltalán nem volt, de kaptam egy fogkefét és volt ott fogkrém. Az előszobából függönnyel van leválasztva egy rész ahol több másik lány vihorászik cseveg. Amúgy ez ami engem pont nem zavart :) A szoba a célnak megfelel. A földön tatami, vagy matrac, ki hogy hívja.
  • Lány külseje:

    Az egyik oka amiért elmentem, mert a leírásában az szerepel, hogy egzotikus és a beszámolókból az jött le, hogy ázsiai a leányzó. Ez teljesen így van. Elmondása szerint magyar és kínai szülők gyermeke. Nekem az arca nagyon tetszett. Pont ilyenre számítottam, nem csalódtam. Nem mondanám, hogy a képeknek teljesen megfelel. Ezt is Ő mondta, így nem bántom meg vele, hogy az utóbbi időben sokat felszedett. Röviden úgy jellemezném, hogy kicsi dundi, széparcú egzotikus lány.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor egy köntösben fogadott. Nagyon örültem, hogy ennyire szép és kedves az arca. A szobába kísért, ahol megkérdezte mit szeretnék, azaz milyen extrát én a csókot választottam és előre rendeztük a piszkos anyagiakat. Elkisért a fürdőbe, majd amikor visszatértem a szobába Ő is csatlakozott. Kérte, hogy feküdjek a tatamira amit megtettem. A lábamnál kezdett masszírozni, elég ügyes mozdulatokkal, majd a hátamat, közben beszélgettünk. Van egy tükör amiben próbéltam leskelődni, de sajnálatomra a köntös még mindig rajta volt. Kértem, hogy vegye le, amire azt válaszolta, hogy szégyenlős mert az utóbbi időben felszedett pár kilót. Így hát a masszázs végéig rajta maradt. Amúgy a masszázzsal teljesen elégedett voltam. Kérte, hogy fordulja ók meg amit örömmel megtettem.
  • Levezetés:

    Végre lekerült a köntös is hozzám bújt váltottunk pár csókot. Telefonos egyeztetéskor és a megérkezésemkor is mondtam, hogy élnék a kölcsönösség lehetőségével, amire azt mondta, hogy természetesen. Ekkor szerettem volna erre a részre rátérni de Amina jelezte, hogy sajnos erre már nem lesz időnk. A lábam közé kucorodott és egy finom franciába részesített. Még sosem volt szerencsém ázsiai lánnyal ilyen közel kerülni, szóval nagyon élveztem a látványt és az ügyességét is. Ahogy közeledett a vég inkább kézi kényeztetésre váltott és a kezei között lett végem. Kis törölgetés és a fürdőbe, majd felöltözés után haza távoztam. Ezt csak azért írom, nehogy azt hidd, hogy ruha nélkül mentem haza :D
  • Elszámolás:

    előre kérte, amit én készséggel teljesítettem. Elvileg a kölcsönösség nem számít extrának de cserébe nincsen rá idő :( a csók és a szájba élvezés * rózsaszál. Ezek közül a csókot vettem igénybe. Régi tapasztalatom hogy ahol extra a csók az nekem sose szokott igazi lenni. Ez most is így volt. Az elszámolás teljesen korrekt volt a helyszínen se változott.
  • Összkép:

    Kettősek az érzéseim. Kicsit a kerülethez híven a nyócker előítéleteimet hozza a hely, ugyanakkor egy bakancslistás pontot pipálhattam ki az ázsiai lánnyal. Ahhoz képest, hogy az előre megbeszélt kölcsönösségre nem volt idő, kocsitól kocsiig kevesebb mint egy óra alatt sikerült megtenni. A masszázs nagyon jó volt és a francia is.
Happy Massage