• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még délelőtt, már telefonban is nagyon nyitottan, kedvesen és jól kommunikált. Már ekkor tudhattam, hogy nem egy üres fejű (bocsi a kifejezésért) hölgy lesz a randevú partnerem. Ami nagyon meglepett, és nem is értettem, de ezt majd az elszámolás részben kifejtem, hogy 20% kedvezményt kaptam telefonban. Ennyire jó a beszélőkém?? :)))
  • Megközelítés:

    Már nem a régebbi beszikben emlegetett nagy magyar olaj vállalat új székházánál, hanem egy kicsit délebbre, de új építésű komplett új utcában rendel. Mivel a környéken talán ez az egyetlen fizetős parkoló utca - a nagy irodaházak miatt - , így a ház előtt le tudtam parkolni. A címet a nagy épület miatt, útbaigazító táblák jelölik, egészen a kapuig. Bejutás egyszerű, ajtót megtalálni is, igaz egy nyílt folyosón kell végigmenni, de ez nem zavaró.
  • Helyszín:

    Megérkezésemkor elsőre kissé meglepett, mert még nem találkoztam itthon ilyen szituációval, amikor ajtót nyitott, még két kolléganője a bejárattal szemben, a nappaliban ücsörgött, így nem csak Kamillának köszöntem, hanem a barátnőinek is. Cipő, kabát le, majd irány a tetthely, ahol tovább vetkőztem, amiben már vendéglátóm is segített. A fürdőben is minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Igazából a fotóin túl, a leírásában lévő szexéhes anyuka húzta be nálam az agymban és odalent a motort, mert életben is totál ugyanaz volt, amit elképzeltem és amit láthattam a hirdetéséből.
  • Action:

    A tetthelyen kaptam vállfát, segített levetkőzni, majd alapos zuhanyzásom után, már az ágyon várt. Annyira jó volt a harmónia és a kémia, hogy talán egy szó nélkül elkapott és azonnal a szájába vette a célnak megfelelő testrészem, eközben ő egy fekete melltartót és bugyikát viselt, melytől szép lassan megszabadítottam. Teste igazi 30+, igazi rajta minden, formás, jó cicik, gyönyörű punci, így ezekkel foglalkoztam egy kicsit míg ő nem engedett a szájából kijönni. Felvezető ténykedése kimagaslóan jó volt, nagyon jól esett, de azért nem szerettem volna így bevégezni, így gumit húztunk, amiben nagyon ügyesen segített, majd először szemből, majd hátulról támadtam. Meglepett, hogy semmi síkosításra nem volt szüksége, hanem egyből becsúsztam és jó is volt odabent :) Pár pózt még váltogattunk, de sajnos a gumi eléggé szorított, majd kértem, hogy térjünk vissza a szájához. Gumi le és elkezdődött az elmúlt időszakom legjobb francia órája, amiben nem az a megúszós, félig bekapós, siettetős, finnyáskodást kaptam, hanem a végére egy kő kemény szájba dugást és élvezést. Az utolsó cseppig mindet bevárta, csak utána engedett el, vagy talán én húztam ki. Ezután kirohant a fürdőbe elbúcsúzni a szájában lévőektől, majd vízzel kínált. Kaptam egy elég jó hátmasszázst krémmel, közben kicsit dumáltunk is, hisz erre még nem volt időnk eddig a pontig :) Dícsértem, hogy mennyire jó volt ez a francia és meg is beszéltünk egy következő időpontot ( amit sajnos másnap le kellett meló miatt mondanom). Masszázs után sajnos az egy órában nem maradt időnk még egy akcióra, de nem bántam, majd legközelebb alapon. Zuhany, öltözés, go, majd a nappaliban lévő lányok mélyen a szemembe nézve, huncut mosollyal az arcukon bemutatkoztak, kezet fogtunk. Gondolom itt már egy másik arcomat láthatták:) Majd megbeszéltük, hogy legközelebb akár velük is összejöhetünk.
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy milyen extrákat vállal még, de én egy fergeteges NFVSZ-t kaptam, ami nálam a top kategória volt technikában, tudásban, hozzá állásban. Utólag rendeztük a rózsákat, ahol újra elmondta, hogy -20%, melyet kissé felkerekítettem.
  • Összkép:

    Cuki, kezdeményező, becézgető, igazi felüdülés volt megismernem Őt, biztos, hogy vissza fogok menni.
Happy Massage