• Évi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon láttam a most hívhatod ikont világítani. Hívtam is, elsőre nem vette fel de rövidelen megcsörgetett. Ekkor ismét hívtam és mivel már tudtam a részleteket egy korábbi beszélgetésből javasoltam egy időpontot a találkozóra. Nem mondontt rögtön igent de néhány perc múlva visszahívott és mondta, hogy ok. mehetek.
  • Megközelítés:

    Bkv a közelben biztos van, busz, metró és villamos is. Én kocsival mentem, könnyű megtalálni és parkolni is.
  • Leírás:

    A történet két felvonásos, az első a múlt hét hétfő a második tegnap játszódott.

    Első felvonás: Egyeztettük az időpontot, Én kicsit előbb érkeztem megpróbáltam hívni, kicsörgött de nem vette fel. Semmi gond van még kb 10 perc, ezt kivártam és újra hívtam. Ismét nem vette fel. Kb. 20 percen át még próbálkoztam aztán haza indultam. Kb. a megbeszélt időpnthoz képest 35 perc elteltével megcsörgetett. Visszahívtam és mondtam neki, hogy már elindultam haza és sajnálom, hogy nem jött össze mivel 60 kilométert autóztam a találkozó miatt. Ezzel le is zártam. Néhány perc múlva kaptam egy sms-t amiben leírta, hogy sajnálja de bealudt. Itt még nincs vége. Másnap kaptem egy sms-t amiben azt írta, hogy nagyon furdalja a lekieismeret és ha esetleg meglátogatom biztos ad kedvezményt. Megköszöntem és megírtam, hogy mikor tervezek egy újabb próbát. Sajna arra a napra nem volt aktív.

    Második felvonás: tegnap reggel ismét hívtam és miután megegyeztünk az időpontban amit visszahívással meg is erősített nagy reményekkel vágtam neki az útnak. Nem nagyon akarom részletezni de ismét fel lettem ültetve. A helyszínre érve többször hívtam de nem vette fel. Ismét fél órával később kétszer is megcsörgetett de már nem voltam kívácsi rá.

    A két meghiúsult randi mérlege: 4 óra az életemből és 240 km. autózás.
Happy Massage