• Iza gyógymasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napokban sajnos nagyon fájt a hátam és kerestem egy masszőzt, itt környéken. Aki korábban volt, elköltözött. Iza hirdetésén akadt meg a szemem, mert gyógymasszőznek hirdeti magát. Nagyon könnyen elérhető, ha éppen nem vendéggel foglalkozik. Telefonon egyeztettünk. Picit csodálkozott, hogy én most kifejezetten masszírozásért akartam menni. Rá is kérdezett, biztos?
  • Megközelítés:

    A lakás egy forgalmas utcán található a Westendtől nem messze. Én szerencsés voltam, mert találtam parkoló helyett, mert nem könnyű parkolni. Ha nem fájt volna ennyire a hátam, biztos tömegközlekedéssel mentem volna. Metro, busz, troli megálló van 200 méteren belül.
  • Helyszín:

    Egy nagyon szépen felújított lakásban rendel Iza. Nagyon szép tisztaság van Tényleg különleges rend van. Olyan mint egy magán egészségügyben a rendelő. Itt is rendelnek, csak a beavatkozás kellemesebb, mit az urológiai ambulancián. Zuhanykabin van, amit én jobban szeretem a kádnál, mert a kádnál gyakran kacsát játszom. 5-6 tusfürdő és van szájvíz
  • Lány külseje:

    Iza alakját már megénekelték sokan mások. Nagyon csinos nem vékony hölgy. Miután én csak masszázst kaptam nem volt vetkőzés Iza részéről. Őszintén próbáltam belesni az otthonkaszerű fehér ruha alá. Kérdezte is, hogy mit nézek annyira. A dekoltázs sikerült azért meglesnem szép kemény cickókat rejt. Talán mindennél fontosabb, hogy nagyon kedves, mosolygos. Sztem aki oda belép az el is van varázsolva rögtön. Bár az SZTK-ban is ilyen hölgyek várnának a fizikó terápián.
  • Erotikus masszázs:

    Levetkőzés után kaptam egy törülközőt, lemossam az út porát. Lakástól Iza kb 2 km és sztem minden kolléga fürdés után látogatja a hölgyeket én is így vagyok. Egy nagy ölelés után felmászhattam a masszázs asztalra. Nagyon szépen volt előkészítve a masszázsra. A hátamat betakarta és meleg olajjal elkezdte a talpamat maszírozni. Éreztem a kezein, hogy ez a hölgy tanulta a masszázst. Lépésről lépésre jött feljebb lábak, combok, fenék, derék, hát és nyak. Váltogatta a masszázs erösséget. Lazán kezdte az egyes részekkel és erősen fejezte be. Nagyon alaposan végezte egyetlen centiméter nem maradt ki. Az egész masszázs alatt éreztem, ez a hölgy most rendbe akar hozni. Erős kezei vannak és ezért tud így masszírozni. Nem szeretem, ha valaki az egész idő alatt az öklét és a könyökét használja.
    A masszázs alatt nem volt erotikus ellem, benyulás vagy valami erotikus ellem. Azt tette, amit kértem, bár én nem bántam volna, ha van pici. Ilyenek vagyunk mi férfiak, kérünk egy masszázs aztán mást is szeretnénk. Újjászülettem az egy óra végére.
  • Levezetés:

    Tudom, hogy most kéne valamit ide írni, de nincs mit.
  • Elszámolás:

    Hát itt az extra az én tuskó hátam volt. Megküzdőtt vele.
  • Összkép:

    Ezt két szóval össze lehet foglalni. Ku....va jó volt. Nem megyek többet az ORFI-ba szörös nagyhasú masszörökhöz, ha fáj a hátam. Itt van Iza, ha fáj valamim. Ugye? Nyugottam ajánlom Izát masszázsra, mások már ajánlották az erotikus részre. Öröm egy ilyen kedves hölggyel eltölteni egy órácskát, még ha csak masszázs is.
Happy Massage